hej
Wczoraj mnie nie bylo bo pralam firanki, mialam ochote umyc okna ale u nas -12 wiec w zamian wyczyscilam dywan i ulozylam w szafkach;-)Dzis chwile pilnowalam corki sasiadki w pazdzierniku skonczyla 2 latka a praktycznie nie mowi, dobrze ze sie nie wstydzila i pokazywala co chce. Maly zabieral jej zabawki i gryz za kolano
Kama poczytalam o tej spacerowce i ma dobre opinie, chyba taka kupie. Ojciec ma dac na to wiec korzystam poki chce;-)za mies musze pomyslec o foteliku. A oparcie rozklada sie na plasko?podoba mi sie zolto szara ale jesli wezme to niebieska
Anetka ja tez wole tradycyjne imoina ale nie oklepane;-)nie moge zniesc zagranicznych typu Dżesika, Kewin, Brajan,Vanessa(moj kuzyn tak nazawal)tak samo Dorian, Gracjan, Fabian, Kasja, Kajtek ale wiadomo kazdy ma inny gust;-) nie lubie tez Amelka, Nikola i Oliwia. Juz wolalabym Zosie, Stasia czy Krzysia;-) kiedys jeszcze zdecydujemy sie na dziecko bedzie Maciej, Adam albo Olga;-)
Marysini, mi tez ciezko bylo przywyknac;-)z podanych przez Ciebie imion podoba mi sie Christina;-)ja wymiotowalam chyba do 4 mies moze dluzej gdt wstawalam od razu bieglam do lazienki a nie mioalam czym i az rwalo ze mnie taka zolc, tragedia...
Kasiek a moze kolejny bobo bedzie na mm
Mloda , jak Rafalek urosl, sliczny chlopiec;-)
Liza ja Cie podziwiam , tyle roboty masz, ja bym oszalala
moj maly nie chce mleka, dzis gdy zobaczyl ze jem kanapke przypelzal z drugiego konca lozka