reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Myrsini ,urodzony Kretyńczyk fajnie to brzmi:-D

A ja robiłam muffinki zjadłam 3 i sie najadlam hehe.

My dzisiaj jezdzilismy w poszukiwaniu zmywarki,niby znalezlismy ale kupimy jutro dopiero bo juz nam sie drugi raz w to miejsce nie chcialo jechac...

Z tym Trolem co podczytuje,to ja tak przypuszczam ale nigdy sie nie wydało...wiem ze jest tu zalogowana a nigdzie sie nie udziela..w sumie własnie patrze ze ostatnio aktywna była rok temu czyli albo nie wchodzi albo zrobiła ze nie widac...a ciul z nia...jak lubi niech czyta:-D

hej;)
Wczoraj mnie nie bylo bo pralam firanki, mialam ochote umyc okna ale u nas -12 wiec w zamian wyczyscilam dywan i ulozylam w szafkach;-)Dzis chwile pilnowalam corki sasiadki w pazdzierniku skonczyla 2 latka a praktycznie nie mowi, dobrze ze sie nie wstydzila i pokazywala co chce. Maly zabieral jej zabawki i gryz za kolano:-D
Kama poczytalam o tej spacerowce i ma dobre opinie, chyba taka kupie. Ojciec ma dac na to wiec korzystam poki chce;-)za mies musze pomyslec o foteliku. A oparcie rozklada sie na plasko?podoba mi sie zolto szara ale jesli wezme to niebieska
Anetka ja tez wole tradycyjne imoina ale nie oklepane;-)nie moge zniesc zagranicznych typu Dżesika, Kewin, Brajan,Vanessa(moj kuzyn tak nazawal)tak samo Dorian, Gracjan, Fabian, Kasja, Kajtek ale wiadomo kazdy ma inny gust;-) nie lubie tez Amelka, Nikola i Oliwia. Juz wolalabym Zosie, Stasia czy Krzysia;-) kiedys jeszcze zdecydujemy sie na dziecko bedzie Maciej, Adam albo Olga;-)
Marysini, mi tez ciezko bylo przywyknac;-)z podanych przez Ciebie imion podoba mi sie Christina;-)ja wymiotowalam chyba do 4 mies moze dluzej gdt wstawalam od razu bieglam do lazienki a nie mioalam czym i az rwalo ze mnie taka zolc, tragedia...
Kasiek a moze kolejny bobo bedzie na mm:-D
Mloda , jak Rafalek urosl, sliczny chlopiec;-)
Liza ja Cie podziwiam , tyle roboty masz, ja bym oszalala:-D
moj maly nie chce mleka, dzis gdy zobaczyl ze jem kanapke przypelzal z drugiego konca lozka:-D

Liza na pewno na pewno:zawstydzona/y:

Anula tym razem mam pod kontrolą:-p A co Ty takiego powera masz:-p Mi też Maciej się podoba i Wojtuś ale i Adaś:)

Myrsini to Ty młode rodzeństwo masz i pewnie młodych rodziców??

MYRSINI no właśnie wrzuć suwaczek fasolinki... Będziemy obserwowac na jakim etapie jestes:tak: Mi twoją historie fajnie się czytało... Chciałabym kiedyś taką wyprawe promem przeżyć :-).

MŁODA jakie on ma pięęęęękniusie oczki... Normalnie zauroczyły mnie... No i powodzenia w sprawie K i w sprawie szkoły... A właśnie, powielam pytanie- czemu zmieniasz?

LIZA a mi dziś kuzyn naznosił drzewa... Jestem przeziębiona i ciocia stwierdziła że mam nie wychodzic w taką pogode i kuzyna przysłała :-)

SALI ale chyba jak się zrobi tak żeby nie było widac kiedy się było ostatni raz zalogowanym to wogóle dat nie widac na profilu, tylko rejestracji

Młody ładnie obiadku pojadł... Zaszokował mnie dziś tak wogóle... Jestem w kuchni i szykuje sobie kawke, w pewnym momencie wpada do kuchni i mówi "mama babcia już idzie" to ja ide drzwi otworzyc bo myślałam że przez okno ją widział... A okazało się że ona dzwoniła dowiedziec się czy wstaliśmy a ten odebrał sobie telefon dogadał się z nią, info mi przekazał, rozłączył się elegancko... no oki, przez tel często gada ale żeby samemu odebrac tel... hehe...
A no i dziś w nocy obudził się na siusiu, i od razu kupke zrobił (ale się cieszyłam że bez czopka) i rano mówię mu czy pamięta co w nocy zrobił, wystraszył się że nasikał ja mu mówię że nie że co innego a on zdziwiony i mówi że nie pamięta, a ja mówię że kupke, to się bidulek jeszcze bardziej zdziwił bo stwierdził że jemu się nie chciało:-D.

A MYRSINI na nudności, kup sobie sucharki i miej koło łóżka jak się obudzisz zjedz sobie troszke i chwilke poleż, może ci pomoże... Ja długo nudności i wymiotów nie miałam, w sumie to rzuty były po 2-3dni ale zawsze mi sucharki pomagały

Ostatnia edycja:
KASIEK nie panikuj nie wszystkie dzieci szybko mówią... Jedne szybko rozwijają się z mową, inne ruchowo, inne artystycznie... Poczekaj, nie wymuszaj ale duuuużo z małą rozmawiaj... W końcu się otworzy... Mojego M siostra też panikowała, bo starszy szybko zaczął mówic a jej młodszy w wieku Kacpra też mając 2 latka mówił mało co... I ta panikowała bo jak Kacper u nich był i ładnie gadał to ta się martwiła, a teraz Gracek nawija że hej, str\arszy uczy się ról do kółka teatralnego (1klasa) to Gracek szybciej z słuchu się uczy i role opanowuje od starszego... Spokojnie, Domka ma jeszcze czas :tak:.
Mojego kuzyna syn miał 4lata i nie mówił... Miał tylko kilka słówek i to takich po swojemu i tylko rodzice go rozumieli... A teraz rozwija się normalnie, fakt chodzili do logopedy ale jak byli jak miał 3 latka to kazała im przyjśc jak będzie miał 3lata bo wtedy są powody do obaw...

Kasiek wlasnie tamta z wieku Twojej i nic nie chce mowic, maja czas;-)moj ciagle gada pio swojemu ale udaje mu sie tata i baba, wiem ze przypadkiem ale bardzo czesto sie trafia:-Dmoja siostra mlodsza od brata ponad rok zaczela mowic a on nie az w koncu z nia sie nauczyl i mowil jak dziewczynka, umylam sie, zjadlam. Wszyscy mowili mu ze jest Ola a nie Konrad, dopiero w zerowce sie przestawil
KasiaF, mi sucharki nie pomaglay, ktos mi mowil o migdalach ale tez guzik daly. Mlody jaki zdolny:-Dteraz trzeba kupic tel:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry