reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Temat imion widze ;)
Moje imię jest raczej zadko spotykane, w kazdej szkole bylam jedyna taka z takim imieniem ;P Heh...
A co do nadawaniu psom imion ludzi tez jestem przeciwna;P ale co zrobic jak tak ludzie robią ;P

Sali masz tutaj trolla podczytujacego? POZDRAWIAMY! ;P :eek:
młoda co u Ciebie???

Ja dzis sprzatałam, Miki własnie wstal i je obiad koło mnie a ja skonczylam dopiero...;P zostalo odkurzyc... olaboga, nic nie odpoczelam nawet ehhh... najwazniejsze ze udalo mi sie jakos to ogarnąc :-D
Dzis cos sie w tv poogląda, wreszcie mąz pojechal przedluzyl umowe w CP i wziol nowy dekoder za 1zl bo nasz juz ledwo chodzil i sie zawieszal ;P przez 3 mies mamy wszytsko a do tego 5 kanałów VOD :D przegapilam Zmierzch ;P ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie... Wielki mały wiking fajny filmik ;) no i Miłosc na wybiegu polecam :-)
A jutro chyba w domku siedzimy ;P tylko na jakies zakupy do domu przydaloby sie wpasc dzis ;P zalezy o której maz wróci :p

edit. Macie jakis pomysł na sałatke z groszkiem? prócz warzywnej? ;P

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaF to masz parę w rękach:)

Sali to i ja ją pozdrawiam:)

Malwina
gratuluję nocki:)

Co do imion ja lubię proste ale niespotykane tak często:) Chociaż Oliwia bardzo mi się podoba. Dominiki np.znam dwie tylko siostra C pracuje w przedszkolu i mówi że Dominik jest bardzo mało:)

Dobra biorę się za dół bo syf jeszcze a akurta mało ludzi w domu bo wczoraj zjechało się rodzeństwo C...

dlatego nie dyskutuje się o imionach bo to rzecz gustu ;-)

a mi się dla chłopca podoba jeszcze Oskar
ale Victoria i Oskar pod jednym dachem to trochę ciulowo brzmi:-p
Gloria tez ładnie ..ale tak jak z oskareem, nie pasuje juz..
za to mojemu D podoba się Oktawia a mi teraz już tylko kojarz sę ze skodą :/ choć jakby takiego auta nie było to chetynie nazwałabym tak swoją córkę :-)
a np moja kuzynka ma na imię Olimpia

:tak:
nie widze tez nic dziwnego w imieniu Cyprian czy Kajetan jak komus się podoba to moze dawać.
a co sądzicie o imieniu Tristan?

jedynie jestem na nie tak jak pisąłam BraJanom i dŻesikom itp ;-)

kasia pisąłas o stanisławach..
no a Kamila tez pochodne od męskiego Kamil :-p
albo Patrycja , Gabriela... i wleie wiele innych które juz sie na Tyle przyjęły że nawet można o tym zapomnieć ;-)
[/FONT]

Tak ale one są takie pospolite, i jakoś nie rażą... Ale jak widze ładną dziewczynę, pytam o imie mówi Stanisława no to dziwnie mi jakoś...

wampi bo taki braJan to do niczego nie pasuje ;-)

Kasia dla mnie nadawanie psom imion ludzkich jest lekko nie ludzkie ;-] znam psa o imieniu Izabella :-p i mówiła kumpela na nia Bella..
później każda Iza kojarzyła mi się z Belką wielką grubą :-p
albo Max... ile teraz Maxymilianów.. i co.. jak ktoś mowi jak ma Twój stn .. Max - no tak jak pies mojego sąsiada... szczyt bezczelności ...

dla mnie psom powinny zostać imiona burek szarik reksio czy nawet i Filemon :-p albo z jowoczesnych gangster, demon czy sopel niech bedzie :-D a nie Maks , Tobi , czy Kajtek
mam kolegę Tobiego (Tobiasz) i D kumpla pies ma Tobi... masakra... nie wyobrażam sobie psa ludzim imieniem wołać bo by mi było głupio na ulicy :-p

Aaron (tak się pisze) też ma znajoma tu z Ie synka , wiec jestem przyzywczaona..
zresztą brat tych z bacsktret boys miał Aaron :-)
jak byłam młoda(12 lat) to mi się podobał :-p haha sam miał wtedy z 13 lat :-p
No widzisz, a mi Kajtek kojarzy się tylko z psiakiem... Ja natomiast miałam suczke Sandre, i Lore... A siostra ma teraz szynszyle: Bobka i Bobinke:laugh2:. A z Aaronem, to oni chyba mają spolszczone (jedno A)  no i ty piszesz o zagranicy a ja o polsce... i mi to właśnie jest dziwne, zwykła polska rodzina, która tu mieszka a imiona zagraniczne,.,, AAA i mam kolege ARIELA...

MŁODA siemka

LIZA ja nie znam przepisu, może na necie poszukaj 

Kurcze zimno mi :-(

liza u mnie wszystko ok . Czekam na rozprawe z sądu . K . oczywiscie wydzwania wypisuje obraza mnie i grozi . Jestem w trakcie załatwiania nowej szkoły :-) . A mlody rośnie jak na drożdżach ;-)

o to moje małe wielkie szczęście :*

P260112_09.06_[01].jpgP270112_14.30.jpgP030112_11.56_[02].jpgP210112_19.25_[01].jpgP260112_09.05.jpg

Młoda ale on się zmienił!! Śliczny:) Ojoj to się porobiło ale dobrze że to skończyłaś i sąd wziął się za K!! Czemu szkołe zmieniasz?? Jak tam z nowym chłopakiem??

Witajcie dziewczyny:)
ja tak na szybko odpowiem na pytania by znowu nie było że nie odpowiadam;P
lolkak, w Atenach sie urodziłam i mieszkalismy przez 10 lat.A od 11 lat mieszkam na Krecie a mój K to urodzony Kreteńczyk.
ANIA to mnie pocieszylaś kochana;P Ale i tak modle sie tylko bym wymiotów nie miała reszte wytrzymam, chyba;P
sali, zapowiadaja się super urodzinki!ja też uwielbiam swietowac i tylko w dużym gronie
Vikamcia, czyli cała podróż do Grecji ile Wam zajęła?A płynęliście do portu w mieście Patra;)
Gdy miałam 8-9 lat to razem z rodzicami pojechaliśmy na wakacje do Polski promem właśnie.I tylko jeden raz rodzice odważyli się na tak długą podróż:szok:Do samego portu w Patrze z Aten wyszło około 4 godziny drogi, potem 30 godzin promem no ale to był super wielki prom, z basenem, mieliśmy swoje pokoje i wiele innych atrakcji było.No ale po promie czekała nas jeszcze droga autem miedzy innymi przez Austria i tez zrobiliśmy sobie postój w hotelu w drodze do Polski.Dla nas , dzieci to była super przygoda no ale rodzice sie wymeczyli z 3 dzieci:-D I od wtedy do Polski to tylko lataliśmy:-D Byłam w Polsce z rodzicami i rodzeństwem 6 razy i zawsze bralismy babcie-mamy mamę i spedzalismy urlop nad polskim morzem.Jeden raz byłam sama z K czyli razem to 7 razy byłam w Polsce:tak:Chyba was nie zamęczyłam tą opowieścią?!:-p

Ewi, torcik sliczny a i miło i Ciebie zobaczyć:tak:
kasia, ile pierogów?:szok:Ja nigdy ani jednego pieroga nie zrobiłam:-D
młoda mamusia, jaki słodki Rafałek :*

liza u mnie wszystko ok . Czekam na rozprawe z sądu . K . oczywiscie wydzwania wypisuje obraza mnie i grozi . Jestem w trakcie załatwiania nowej szkoły :-) . A mlody rośnie jak na drożdżach ;-)

o to moje małe wielkie szczęście :*

Zobacz załącznik 430850Zobacz załącznik 430851Zobacz załącznik 430852Zobacz załącznik 430853Zobacz załącznik 430854

No widze ze rosnie jak na drożdzach :) słodziak!!!! :-)

kasiek i jak Ci sprzatanie idzie? ;-)
Myrsini nie wymeczylas historia nio co ty ;-) a jak sie czujesz? moze jakis suwaczek fasolki wstawisz? :-)

Maz juz wrócił ale wozi drzewa do garazu i wegla ;P co by na tydzien starczylo ;] ehhh

Ja ide odkurzyc bo wyszlismy na dwór wkoncu i mama mnie zgarneła z ferajna do nich, posiedzielismy i teraz wyszlismy, jeszcze Miki po podwórku teraz pobiegal z Danielem i do domu wrócilismy, a Hania u babci jeszcze siedzi ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Myrsini no co Ty fajnie coś się o Tobie dowiedzieć. A z rodzeństwa to masz dwie siostry czy jak bo chyba o starszej siostrze mówiłaś ile lat mają??

Liza posprzątałam i leże nie wiem chyba się przemęczyłam bo jakoś mi niedobrze;/

JA też swoją dziś na dwór wygoniłam ale nie na długo bo nie była ponad tydzień bo kasłała więc 30-40min jak na pierwszy raz w takim mrozie wystarczy:)

Do góry