reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny chyba się załamie.... był kurier patrze wyciąga materac z nim sklejony mały kartonik, gość zamyka busa, ja do niego czy to wszystko on że tak, otworzył jeszcze raz drzwi i mówi że nic więcej nie ma, tłumaczył że może jutro reszta dojdzie albo inny kurier, myslę nie możliwe no ale dobra jedź Julka sama w domu nie śpi to go puściłam. Zachodzę do domu otwieram a tam 2 szczyty od łóżeczka dwie płyty pilśniowe, śruby i materac.... patrze na kwitek kurierski "łączna ilość szt. 2" "łączna waga 60.00", czyli paczki powinny być dwie!! nie mogę się dodzwonić do producenta łóżka... co mam robić dziewczyny? :-( załamałam się...

reklama
Zuzia mi się wczoraj obudziła ok 22:30, zrobiła siku, pogadała z P i poszła z nami spać, więc nie było źle ;-)

Kasia Zuzia też ma czasami problemy z kupką i nie wiem co z tym zrobić. Potrafi nie robić 2-3 dni a później mówi, że ją dupka boli i żebym pomogła jej kupkę zrobić. :dry: tylko jak? :baffled:

lenka Ty kiedyś pisałaś, że dajesz Adasiowi tran.. dobry on jest? Bo chcę Zuzi kupić, zresztą ona sama też go chce jak widzi reklamy, ale zastanawiam się czy ta zołza w ogóle to będzie piła...

fikusek a co masz z kręgosłupem, że na rehabilitacje chodzisz?

snoopy fajna ta pościel i jaka taniocha :szok: chyba też kupię :-p

mała_czarna ja pisałam o tym, że Zuzia była w gazetce "Teletubbies" jako gwiazdka numeru :-p no i wyrwałam sobie ta kartkę z gazety i zostawiłam na pamiątkę :-)

EWI dobrze, że krwawienie ustąpiło :tak:

kama to może gdzieś na magazynie im się zagubiło..? masz numer do tego kuriera?

Kamma no próbuj dzwonić a jak nie to chyba z allegro trzeba się kontaktować. No i właśnie ja się tego zawsze boję;/
Ale może na prawdę przez przypadek nie wsadzili na razie nie panikuj wszystko się rozwiąże na pewno:)

kasiekk a katy perry umie zawołać?? hehe :-) no ja Ci powiem że Vi tez sie wogóle t muzyk nie interesowała ale wiadomo ze jak coś leci odgórnie to słyszysz tak czy tak ;-)
więc słyszaa duuużo mówienia i std szybko załapała..

kurde kamaaa. nie wiem co Ci pordzić , bo jak podpisałaś odbiór paczki to już chyba po fajkcie nie mozesz złożyć reklamacji bo powiedzą że mialas wszystko napsane...:/ musisz jeszcze dzwonić szybko i wytumczyć ze pan dał Ci jedną paczkę i powiedział że więcej nic nie ma....
moze da ci namir na kuriera.. bo jesli miałas nadruk z wagą i z ilością paczek to to już robi sama firmaa kurierska przy sprawdzaniu gabarytów paczek :tak:

Kamcia robi iuh iha iha a w piosence w refrenie jest TGIF TGIF TGIF i po tym wiem:) Włączyłam jej to się zdenerwowała i kazała wyłączyć buahhaha i że chce Barbie:p

Kaamaa- Zadzwoń do firmy kurierskiej i poproś o numer do kuriera, który obsługuje Twój region. Mają obowiązek podać Ci numer, my już tak kilka razy dzwoniliśmy:tak: A do producenta swoją drogą też dzwoń:tak:

A tak w ogóle to dzień dobry:-)

Mała mi się obudziła o 4.00 i do 6.00 darła się w niebogłosy, to już 2 raz w ciągu tygodnia i teraz mam dylemat. Bo i poprzednim i tym razem miała twardy brzuch i ewidentnie z tego powodu się darła... Ale ja Ją zaraz rozbieram, M. masuje brzuszek a ja biorę Jej nóżki do brzuszka, żeby się "swobodnie" wypierdziała... I fakt, kilka bąków było, ale i wtedy i dzisiaj po zdjęciu pieluszki nasikała 3 razy z płaczem, czyli ja nóżki do brzuszka, a Ona dalej płacze i sika raz, zaraz drugi raz i trzeci... I nie wiem, czy płacze przez pęcherz, czy przez te bąki:no: A dzisiaj będziemy u pediatry, to bym zapytała, jeśli to o sikanie chodzi. Bo jak o bąki to zacznę Jej dawać Espumisan, bo dobrze na Nią zawsze działał:tak:

Anetka ciekawe tylko czy ta druga też jest oklejona? tzn. czy są na niej dane nadawcy i odbiorcy...
Super że Zuzia jednak przespała Ci całą noc.

Kasiek wydaje mi się że to chyba wina firmy kurierskiej, zaraz szukam numer i będę dzwonić do nich.

kama moze oni na magazynie gdzies to maja i nie wzieli,mam nadzieje ze wszytsko sie wyjasni

anetka mam silne bole kregoslupa i dostalam skierownaie na rehabilitacje,teraz mam laser a w maju masaz

kasiek moja to włańsie wtedy mówiła trochę też po swojemu , ale dużo normalnie , mimo wszystko wiadomo ze matka czy ojciec dziecko zrozumieją :-p
Vi n0p mówiła na mleko Mo... i jak to śmiesznie brzmiało jak mówila zdanie.. "mama ja cie Mo" :-D haha
albo do dziś... jak jej pokażę zegarek i pytam co to jest mówi "zegar"
ale jak widzi gdzieś u kogoś i nie pytana sama zwraca uwagę ze jest to nazywa się w jej języku "siuma bieci " :p nie wiem co to znaczy , wiem że chodzi o zegar na scianie hahah

kamaaa napewno kurier bo tak jak pisałam tylko kurier nalepia kartki z wagą i iloscią paczek
i ja tu myslę że chyba na każdej musi być nalepka a przynajmniej numer przesyłki ten sam na 2 paczkach albo kurier nie zgarnął paczek, albo jej nie zauważył ... :/

reklama
Dzwoniłam do firmy kurierskiej, konsultant napisał maila do Białostockiego oddziału, opisał problem numer,paczki i moje dane, powiedział że ktoś się dzisiaj powinien się ze mną skontaktować, ale gwarancji mnie nie daje :sorry2: kuźwa konowały jedne!!

Do góry