reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini pewnie że możesz pisać mam nadzieje że i nam zaufasz i kiedyś wstawisz fotki ;);-)Po za tym staraj się wszystkim odpisywać i w ogóle i będzie fajnie:tak:

reklama
MARLENA ale jedno ustalmy- to wszystko nie jest spowodowane tym że Ci zazdrościmy... Bo niejedna z nas tutaj ma kase, wszystko na pstryknięcie palcami, a do Grecji sorki, ale nie chciałabym się wyprowadzic... Polska to bankrut, ale Grecja niestety jeszcze gorzej stoi... Kiedyś była tutaj dziewczyna która mieszkała w Atenach, i pisała nam szczerze że Grecja to nie kraina mlekiem i miodem płynąca, a dziewczyna naprawde nie miała powodów do narzekania, ale widziała jakie jest życie wkoło... Pozatym sorki, ale jak dla mnie facet lekarz to nie powód do zazdrości

KAMA dobrze że się wszystko ułożyło

kasia, racje piszesz ale sa osoby co niestety zazdroszczą nawet urody czy fajnego samochodu i nie uważam że Wy to biedne czy gorsze ode mnie!A ze Grecja to bankrut to tez prawda ale nie każdy kto tu mieszka to doswiadcza tego kryzysu.I duzo obcokrajowcow zjezdza ale niektorym super sie powodzi!

Hej :p
Ja oczywiscie znowu nie w temacie, zielona jestem:p
Kaama, współczuje... ja też kiedyś miałam problem z siódemką, ale to czekałam chyba z 3 tyg. na paczkę.. Doszła w całości. Dobrze, ze wszytko sie wyjaśniło!!
Marysini, a czego niby miałybysmy Ci zazxdrościc? Samochodu? Faceta? Pf.... Może mój Damian nie jest lekarzem.. Ale jest najkochańszym facetem na świecie. A pieniądze szczęścia nie dają, choć wiadomo są potrzebne w zyciu...

Kurcze chciałam wam pokazac w jakiej pozycji śpi moja Zosia ale za ciemno jest ;/

MAŁA CZARNA to skąd Ty jesteś??? Bo pewnie przeoczyłam jak pisałaś.

MYRSINI ale czemu się nam wszystkim dziwisz??? Już pisałam Ci że dostajesz wiele pytań i prośby o zdjęcia a dla mnie Twoje zachowanie w związku do tych pytan wygląda jakbyś je lekceważyła.

KAMAA Wielkanoc w tym roku 8i 9 kwiecień. Dlatego nie lubię i nie kupuję nic przez internet. Jak coś kupuję to muszę to na własne oczy zobaczyć.

Ja dziś miałam pół dnia z córcią. Małego z babcią zostawiłam a my na male zakupy się wybrałyśmy i na plac zabaw pod dachem na kilki itp.

Myrsi ja Ci urody nie zazdrosze bo Cie nie widzialam;P
Faceta tez nie ,obojetnie jaki jest przystojny,bo co komu po wyglądzie??;P

Ja własnie zjadłam obiad...łososia ryz i szpinak...w koncu sie doczekałam w Biedronce łososia bo juz nie pamietam kiedy go mieli...no i tak sie najadłam az mi niedobrze :rofl2:

Co do fotek to sie nie doczekamy bo Marysin chodzi o to ze to otwarte forum....i nadal nie rozumie ze są zamkniete stronki gdzie mozna wstawiac zdjecia wystarczy podac hasło na priv;/

Anetka- tak Adaś pije tran. W tym roku mniej chorował. Głupio tak mi go teraz zachwalać-bo akurat dziś go jakieś przeziębienie bierze. Teraz ma cytrynowy, a wcześniej miał bez smaku. On pije z chęcią a mnie aż odrzuca. Może dlatego,ze długo go pije i się przyzwyczaił. Kurcze wczoraj mi Adas zasnął o 18 i spał do 9 rano. Wstał z temperaturą. Ma 37,3 i lekko zaczerwienione gardło. Mam nadzieje,ze wyleczymy się sami. Kataru i innych objawów brak.

gosdia, ale ja nie piszę to czego Wy miałybyscie mi zazdroscic ale to ze niektorzy ludzie zazdroszcza sobie wszystkiego!
I nie przeczę ze twój facet nie jest wspaniały sama nasuwasz takie stwierdzenia chyba bo ja nawet tak nie pomyslalam ze facet lekarz to tylko do pozazdroszczenia!
Mój tato nie jest lekarzem tylko architektem i tez jest wspaniały i miałam przy nim piekne dziecinstwo!

kasia i jeszcze jedno!Zapomniałam dodac że i ja mam polską rodzine od strony mamy która zyje w Polsce a ja widze że wiekszosci powodzi sie bardzo dobrze, sa zamozni niektórzy...
Rodzina grecka od strony taty jest liczna i nie wszyscy to bogacze, wiekszość zyje przeciętnie!

Nie lekceważe nikogo i pisze na wszystkie pytania a jesli nie to znaczy że nie zauwazyłam i starczy powtórnie zapytac jesli sie chce

sali, ja tak ogólnie z ta urodą i samochodem;P
ale gdy zaczęłam spotykac się z K to niektórzy twierdzili że poleciałam na jego kase, bo on pochodzi z bogatej rodziny.Co było dla mnie szokiem bo i moja rodzina miała wszystko czego było trzeba i na chleb nie brakowało:O
Nawet po zareczynach znalezli sie i tacy co tak dalej sądzili.A ja przecież ucze sie by zostać lekarzem a nie siedzę w kieszeni K

anetka, pytałas czy przyjełam do wiadomości że będziemy mieli dziecko.Do wiadomości przyjełam ale jeszcze nie potrafie sie tak tym cieszyć:( Ja zawsze chciałam mieć dziecko z K ale w przyszlości.Gdy go poznałam to wiedziałam że to facet na całe zycie!No i to z nim miałam swoj pierwszy raz:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matko w końcu nadrobiłam...Co skończyłam czytać jedną stronę dochodziła kolejna:-D
Kama moja firma korzysta tylko z usług UPSa lub DHLA ale rzadko UPSikiem zdecydowanie najszybciej i bezproblemowo:-) na ósemkę od groma ludzi narzeka... ja na ich miejscu zlikwidowałam bym firmę a oni ceny opuszczają żeby tylko ktoś korzystał z ich usług i dlatego jeszcze sporo firm wybiera ich usługi...:baffled:

Miałam coś wam jeszcze pisać i zapomniałam, to przez to że wy tak drukujecie jak szalone, a ja notatek nie robiłam:-D

Ja dzisiaj z Ala wybrałam się do znajomej, myślę nie będę dzwoniła bo ferie są (a ona pracuje w szkole więc pewnie wolne ma) zachodzę do nich a dzieciaki z ojcem a Ulka w pracy!!! Aż w szoku byłam... Jak wracałyśmy to taka śnieżyca się znikąd wzięła że jechać ciężko było!
Zastanawiam się czy nie wziąć się za odmalowanie a raczej zamalowanie greźmołów Ali na ścianach bo wyglądają tragicznie....

reklama
Myrsin edytuj posty;)
W jakim regionie Polski masz rodzine?

Vegas co sie chowasz??;P
Co u Ciebie??dawno nie pisałas a podczytujesz;P

Co do piosenek to moja Kaja uwilebia te z Barneya i ostatnio Akademie Pana Kleksa ,umie prawie wszystkie piosenkie ;)
To ide sie tez pobawic w tworzenie mojej buzki hehe

Ostatnia edycja:
Do góry