no miałam nadrabiać a tu jakaś afera i jedno wielkie bagno. no ale mam nadizeje że już spokój będzie.
Myrsyni Nawet jeśli jakaś prywatna wiadomość cię razi to nie możesz ujawniać jej na ogólnym forum, wystarczyło to zgłosić do administratora.
.
burzowata Jejku aż takie złe dni masz teraz?
co do ACTA Pomyśleć że większość ludzi użytkujących internet glosowało na Po a Tusk w podzięce walnął takie coś.
. oczywiście nim całe te ACTA wejdzie w życie to trochę czasu minie bo sejm jeszcze musi coś tam ustalić. oczywiście jak ACTA wejdzie w życie i będzie tak jak zapowiadają to jak nam umowa się skończy to z internetu zrezygnujemy. bo strony przeglądać to mogę w telefonie.
Kasia Ciekawe skąd u niego ta niechęć do robienia kupki. ciekawe od czego go to boli. a może ma tak jakąś rankę czy coś? kurcze nidibrze jak on tak będzie tę kupę trzymał. ja jak mam zatwardzenie to mam strach przed kibelkiem, no ale im dłużej się trzyma tym gorzej będzie.
Umi Dobrze ze tą wodę zabiorą Wam na jeden dzień tylko a nie na tydzień.
no a co u mnie. krwawienie po lekach ustąpiło. w poniedizałek z nadzieją skierowania na jakieś badania poszłam na kontrolę i tylko mnie na samolocie obejrzał i tyle. niby wszystko w porządku. a za tydzień będziemy robić cytologię bo teraz jednak za wcześnie.
przepraszam ale muszę zmykać. dokończę później.