reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa no mi to by sie za bardzo tez nie oplacało podjechac bo z 30 zł na benzyne jak nic bym wydała,takze dobrze miec znajomego kuriera hihi.

Lece po Tymka do szkoły tylko Kaja cos niechetna zeby isc;/
U nas takie piekne slonce w koncu ze az zal w domu siedziec....ehhh ja chce wiosne;)

Ostatnia edycja:
reklama
Umi jasna sprawa, w końcu w tym roku oddzielnie, bo przez ostatnie 2 lata wypadała w ten sam dzień katolicka i prawosławna, i 2 śniadania jednego dnia musieliśmy jeść ;-)

Idę wypatrywać kuriera za 10 minut powinien być ;-)

kaamaa a my tez jemy 2 śniadania jednego dnia:-D. W tamtym roku szlismy do mojej mamy a po drodze zachaczylismy o mame T. i tak sie załapaliśmy:laugh2::-p

no miałam nadrabiać a tu jakaś afera i jedno wielkie bagno. no ale mam nadizeje że już spokój będzie.

Myrsyni Nawet jeśli jakaś prywatna wiadomość cię razi to nie możesz ujawniać jej na ogólnym forum, wystarczyło to zgłosić do administratora.:tak:.
burzowata Jejku aż takie złe dni masz teraz?

co do ACTA Pomyśleć że większość ludzi użytkujących internet glosowało na Po a Tusk w podzięce walnął takie coś.:no:. oczywiście nim całe te ACTA wejdzie w życie to trochę czasu minie bo sejm jeszcze musi coś tam ustalić. oczywiście jak ACTA wejdzie w życie i będzie tak jak zapowiadają to jak nam umowa się skończy to z internetu zrezygnujemy. bo strony przeglądać to mogę w telefonie.
Kasia Ciekawe skąd u niego ta niechęć do robienia kupki. ciekawe od czego go to boli. a może ma tak jakąś rankę czy coś? kurcze nidibrze jak on tak będzie tę kupę trzymał. ja jak mam zatwardzenie to mam strach przed kibelkiem, no ale im dłużej się trzyma tym gorzej będzie.:tak:
Umi Dobrze ze tą wodę zabiorą Wam na jeden dzień tylko a nie na tydzień.

no a co u mnie. krwawienie po lekach ustąpiło. w poniedizałek z nadzieją skierowania na jakieś badania poszłam na kontrolę i tylko mnie na samolocie obejrzał i tyle. niby wszystko w porządku. a za tydzień będziemy robić cytologię bo teraz jednak za wcześnie.

przepraszam ale muszę zmykać. dokończę później.

Kamma to fajnie ja też czekam na łóżko mam nadzieje że faktura dziś przyjdzie:)

Wiecie co moje dziecko jest po prostu leniwe ćwiczę z nią sylaby i praktycznie wszystko powtórzy czasami trochę po swojemu...
Mówię Ka ona-ka,
ja sia ona-sia
powtórz Kasia ona mama...
Albo ja zo ona zo
ja sia ona sia powtórz Zosia ona baba......... tak samo z psem a ona łała...

kasiek , moja mała dużo mówi , choć jak cchiałam ją nagrać żeby kamie pokazać to tak "na siłę" nie miałam jak tego zaaranżować
i nie mówiła az tyle , chyba muszę ją z ukrytej nagrywać :-)
ale ja zawsze od małego puszczałam jej piosenki w necie , więc jak się bawiła yto ciągle słuchała i z tąd szybka mowa.. jak miła rok i 7 msc to na spacerze ładnie mówiła ze trawa jest mokra , ze biegnie tu , skacze tam , że coś czyta ;-) itp ..
albo zę sie myje , i wymieniała nogi głowę itp...

może też puszczaj jej polskie poiosenki dla dzieci .. jest fajne radio babyfm :tak:

Myrsyni - na moją prośbę ViKamcia napisała do Ciebie PW z pytaniami , gdyż w postach pewne rzeczy jawiły się jako nie ścisłe.
W tym dziale niestety często dochodziło do nieporozumień a i trolle się w nim lubują, dlatego dziewczyny są czujne i wolą sprawdzać pewne rzeczy zanim grupa zwiąże się emocjonalnie z kimś kto później okaże się osobą nie godną zaufania.

Sprawa została poruszona na PW właśnie dlatego by nie mieszać w nią osób piszących na tym wątku i nie wywoływać względem Ciebie podejrzeń na forum.

W tej chwili na własne życzenie to zrobiłaś a dodatkowo naruszyłaś regulamin forum.
Regulamin forum - Forum BabyBoom w punkcie 10.

Jeżeli masz jakiekolwiek uwagi proszę o PW do mnie.

reklama
KAmcia problem w tym że ona wcale nie chce słuchać tych piosenek nie interesują i zaraz krzyczy żeby np Katy Perry jej puścić...

Do góry