reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini jesli masz jakieś wątpliwości co do tego pw, to wyslij jego treśc do administratorki forum Bestyji, ona na pewno rozwieje twoje wątpliwosci...

To tylko i wyłącznie twoja wina że bana dostaniesz za ujawnianie prywatnych wiadomości.. jak się wchodzi na forum to i się czyta regulamin forum:tak:

Tego nie wiesz... zawsze moze dostac upomnienie...

i tak jak kaamaa prosi ja tez sie dołaczam przejdzcie na pw...

reklama
Mała czarna:

Kaja tak sobie,niby nie wymiotuje i nie ma rozwolnienia ale teraz lezy taka słaba...zobacze jak w dzien.
Na zebraniu nie byłam bo 3 razy biec do szkoły i to godz po tym jak byłam to przesada hehe,poza tym Kai nie mialam z kim zostawic...ale byłam u Pani jak posżłam po Tymka.Dostałam wydruk sródrocznej oceny i z kazdej dziedziny Tymek wychodzi poza program...takze jestem z niego megaaa dumna;)

Snoopy no ta w rybki ma Kaja i na prawde sa fajne i warte tej ceny;)

KAMMA ja płaciłam tylko 40 za cały komplet mebli bo to z moich okolic firma...no a teraz 4 pak piwka mnie to bedzie kosztowało;)
Posciel ładna ale na Kai kołdre za waska i za krótka

Uuuu znowu gorąco wiec ja to przemilcze;)

Vikamcia nie poprzekręcałam nic nie zarzucaj mi i tego!!Zreszta możesz ten tekst wpisać na forum i zobacza dziewczyny.

kaama, ja tez mam dość pisania ciągle o mnie bo ktos mi nie wierzy ale ja nie zaczęłam

chyba nie mam wyjscia i musze sobie dać spokój z forum bo to zaczyna byc dziwne i męczące

A mi się nie chce nawet tego czytać i nie bede

Umi a duza gromadka i fajnie jest teraz miec do kogo pojechac , albo razem weekend spędzić

Kama daj trochę sniegu , u nas stopniał całkowicie a i nie zapowiada sie zeby poadało tylko mróz ma być

Każda kolejna wypowiedź na temat pw bedzie usuwana i zgłaszana wyżej. prosze o spokój!!!!!!!!

Na reszcie :-p

Sali extra gratuluje dla Tymka. Tak jak mówisz jesli nie daleko mozna podjechać :tak: łóżko idzie z drugiego końca Polski, to juz o zupełnie inne kwoty się rozchodzi, ale i tak dużo taniej mi wyszło, znalazłam w Białystoku w sklepie identyczne "tylko" ponad 100zł droższe ;-)

Umi Twoj suwaczek baardzo optymistycznie nastraja! :-)

A Laski kiedy w tym roku Wielkanoc?

reklama
kaamaa na pocztaku kwietnia jest Wielkanoc a ty bedziesz miec 2 razy:-p?
Malwina no ja w sumie nie moge sie tym poszczycić, jedyny minus bycia jedynaczką chyba:-p

Do góry