reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi mam nadzieję że szybko jej przejdzie bo długo tak nie pociągniemy...
Kasia i co myslisz poważnie nad tym psychologiem? może faktycznie coś by to dało.
Właśnie dostałam sms od firmy kurierskiej że łóżeczko Julki dzisiaj zostało nadane do wysłania, juhuuu! naczekałam się troszeczkę ;-)
Kasia i co myslisz poważnie nad tym psychologiem? może faktycznie coś by to dało.
Właśnie dostałam sms od firmy kurierskiej że łóżeczko Julki dzisiaj zostało nadane do wysłania, juhuuu! naczekałam się troszeczkę ;-)
KasiF87- A byliście z tym u lekarza? Może właśnie cierpi na zatwardzenia. Słyszałaś o syropie lactulosum. Adaś jak był mniejszy to miał problem z zatwardzeniem. Dużo pił, ale tez i sporo jadł i nieregularne kupki powodowały ból brzucha. Stosowaliśmy to krótko,ale wypróżnienia były łatwiejsze. Mimo wszystko nie rozrzedzało go za bardzo. Tylko jakby pomogło w wypróżnieniu.
Mieliśmy dokładnie coś takiego.
http://www.doz.pl/apteka/p1953-Lactulosum_HascoLactulol_syrop_25_g__5_ml_150_ml
No chyba,ze u niego nie ma problemu w kupce. Wiem,ze nie jesteś jedyna-słyszałam już o takich problemach. Może poszukacie jakiegoś psychologa by to ocenił.
Mieliśmy dokładnie coś takiego.
http://www.doz.pl/apteka/p1953-Lactulosum_HascoLactulol_syrop_25_g__5_ml_150_ml
No chyba,ze u niego nie ma problemu w kupce. Wiem,ze nie jesteś jedyna-słyszałam już o takich problemach. Może poszukacie jakiegoś psychologa by to ocenił.
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kasiaF ja tez nigdy nie robiłam lewatywy ale jkieś dziewczyny pisały na forum nie pamiętam jakie ż e własńie dziecku robiły taka domową lewatywę bo nie mogło zrobić kupy bolał brzuch i płakało.. mozesz w aptece spytać o coś takiego i spytać na czym to polega
LENKA no pisałam właśnie że lekarka go badala i wsio jest oki tylko że to w psyhice... A te leki to już mieliśmy niejedne.. Pomagają przez 2-3 dni i dalej już nie... I wiem że nie jedno dziecko ma problem bo nawet koleżanki córka ma taki problem...
VI no ale ja się wlaśnie boję... A jego brzuch nie boli...
VI no ale ja się wlaśnie boję... A jego brzuch nie boli...
pinky sky
KasiaF a co on taki uparty??
Anetka nie wiem może wytrzyma
Umi a to masz sposoby moja by na to nie poszła... Przynajmniej nei teraz pobeczała by i zapomniała..;/
Wampi ale sex-y avatarek
Myrsini no i wszystko Ci się układa tylko się cieszyć
Dorotar to świetne zakupy może szybko znajdziesz jakieś fajne zajęcia
Kamma łooooooooo dopiero?? Co oni je strugali??
Domka szaleje C coś się położył ale i ja DOmkę gonie już
Anetka nie wiem może wytrzyma
Umi a to masz sposoby moja by na to nie poszła... Przynajmniej nei teraz pobeczała by i zapomniała..;/
Wampi ale sex-y avatarek
Myrsini no i wszystko Ci się układa tylko się cieszyć
Dorotar to świetne zakupy może szybko znajdziesz jakieś fajne zajęcia
Kamma łooooooooo dopiero?? Co oni je strugali??
Domka szaleje C coś się położył ale i ja DOmkę gonie już
fikusek1988
Mama Alanka:)
helol
dawno mnie nie bylo i powiem ze nie nadrobie
od piatku mialam jakiegos wirusa i z kibla nie wychodzilam dobrze ze tylko na jedna strone,wiec najgorzej nie bylo
teraz jest juz ok,chodze na rehabilitacje na kregoslup juz drugi tydzien a w maju masaze sie zaczynaja bo wczesniej terminu nie bylo:/
dawno mnie nie bylo i powiem ze nie nadrobie
od piatku mialam jakiegos wirusa i z kibla nie wychodzilam dobrze ze tylko na jedna strone,wiec najgorzej nie bylo
teraz jest juz ok,chodze na rehabilitacje na kregoslup juz drugi tydzien a w maju masaze sie zaczynaja bo wczesniej terminu nie bylo:/
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
fikusku witaj :-)
a jak się już czujesz:??? lepiej
ja zaraz idę usypiać dziewczyny i na film :-)
fikusek1988
Mama Alanka:)
juz wczoraj bylo lepiej a dzis jest juz superfikusku witaj :-)
reklama
mała_czarna
Wpadłam się przywitać i lecę nadrabiać, przygotujcie się na wypracowanie, po tym jak tyle naskrobałyście