reklama
Liza
Fanka BB :)
Kasia wspolczuje takiej "kolezanki" nie rozumiem takich ludzi...
Własnie zobaczymy, jakos nie chce miec przrwy w tabletkach bo za latwo zachodze w ciaze ;P no niewiem ehh w piatek musialabym wziac opakowanie ale do gina nie dam radyw tym tyg jechac;/ zastanawiam sie by jeszcze wziac w tym mies te moje i od nastenej @ inne zaczac brac ;]
Paulina witaj serdecznie:-)
Jejku naprawde strasznie mnie ta glowa boli...
Własnie zobaczymy, jakos nie chce miec przrwy w tabletkach bo za latwo zachodze w ciaze ;P no niewiem ehh w piatek musialabym wziac opakowanie ale do gina nie dam radyw tym tyg jechac;/ zastanawiam sie by jeszcze wziac w tym mies te moje i od nastenej @ inne zaczac brac ;]
Paulina witaj serdecznie:-)
Jejku naprawde strasznie mnie ta glowa boli...
Anula1989
Kasia mozliwe, jesli mi moje nie popasuja(odpukac)sama zapytam gina o te;-)ja kolezanka ze studiow yaz chwalila ale sa drogie, ja za swoje place 24zl
Liza moze tak zrob w sumie mies chyba nie robi duzej roznicy, chyba ze tak mocno na nich tyjesz?szalejesz z suwaczkami
Liza moze tak zrob w sumie mies chyba nie robi duzej roznicy, chyba ze tak mocno na nich tyjesz?szalejesz z suwaczkami
Ostatnia edycja:
Paulina.oo
Zaciekawiona BB
Liza, na ból głowy, to podobno seks najodpowiedniejszy )
Liza
Paulina @ mam, zreszta na sex ochoty raczej za bardzo nie mam i tak;P
Anula ja za swoje placilam w grudniu 6,50 ;P ale chyba przejde na te troszke drozsze ;P Cilest ile kosztuje?
Anula ja za swoje placilam w grudniu 6,50 ;P ale chyba przejde na te troszke drozsze ;P Cilest ile kosztuje?
umi2
Liza, na ból głowy, to podobno seks najodpowiedniejszy )
Zgadzam się, ale seks ma jeden minus... Kiedys sie kończy, a ból głowy może wrócić
KasiaF współczuje, ja nie wiem co takie osoby sobie wyobrażają
Liza
ANIA Rigewidon, ładnie uregulowały mi okres, bezbolesny, no ale przytylam, tylko ta jedna wada ;] Refundowany jest i dlatego taki tani
reklama