reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasia wspolczuje takiej "kolezanki" :eek: nie rozumiem takich ludzi...
Własnie zobaczymy, jakos nie chce miec przrwy w tabletkach bo za latwo zachodze w ciaze ;P no niewiem ehh w piatek musialabym wziac opakowanie ale do gina nie dam radyw tym tyg jechac;/ zastanawiam sie by jeszcze wziac w tym mies te moje i od nastenej @ inne zaczac brac ;]

Paulina witaj serdecznie:-)

Jejku naprawde strasznie mnie ta glowa boli...:dry:

Kasia mozliwe, jesli mi moje nie popasuja(odpukac)sama zapytam gina o te;-)ja kolezanka ze studiow yaz chwalila ale sa drogie, ja za swoje place 24zl
Liza moze tak zrob w sumie mies chyba nie robi duzej roznicy, chyba ze tak mocno na nich tyjesz?szalejesz z suwaczkami:-D

Ostatnia edycja:
Paulina @ mam, zreszta na sex ochoty raczej za bardzo nie mam i tak;P
Anula ja za swoje placilam w grudniu 6,50 ;P ale chyba przejde na te troszke drozsze ;P Cilest ile kosztuje?

Liza ​wiem,bo też brałam.Najgorsze ***** jakie moze być.I jeszcze jedne takie tanie,ale nazwy nie pamiętam.Nie idź więcej do gina,który Ci je przypisuje...

reklama
Liza z ciekawosci poczytalam o nich, pisze ze to jedne z najsilniejszych tabletek i ze sa przeznaczone dla kobiet w srednim wieku i dla takich ktore biora silne leki oslabiajace antykoncepcje:dry:

Do góry