reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sali chyba nie znasz ludzi.Po prostu chyba czysta zazdrość nie wiem

a K poznałam w szpitalu w którym akurat robił specjalizację...;)

Vikamcia, powiem tak!!Mówili o tym bo co tu uczyć?A trabili to chyba złe słowo
Ginekolog sie o tym uczy i przepisuje te tabletki i tyle
jeszcze raz!Wiem o co w nich chodzi ale inaczej nazwa brzmi tutaj a inaczej w Polsce.

Ostatnia edycja:
reklama
A Ty byłas pacjentką:)Wowo romantique;)

Znam ludzi ale nie rozumiem ,pisza ci komentarze po co z nim jestes czy co>??co on jakis trendowaty czy co??:szok:

Rox a mi sie wydaje ze pisala o chirurgii dzieciecej;-)sama chce byc neonatologiem albo onkologiem dzieciecym, chyba ze cos pomieszalam:dry:

Vikamcia, powiem tak!!Mówili o tym bo co tu uczyć?A trabili to chyba złe słowo
Ginekolog sie o tym uczy i przepisuje te tabletki i tyle
jeszcze raz!Wiem o co w nich chodzi ale inaczej nazwa brzmi tutaj a inaczej w Polsce.
właśnie o to chodzi że w poscxe są obie nazwy znae i te tabletki wczesnoporonne są zakazane ze względu na ich działanie
a 72 po są dostępne na polskim rynku na receptę ... i nie możesz powiedzieć ze to to samo tylko nazwa inna bo to całkiem inne tabletki

żeby nie było ze się tak tego trzymam nigdy nie zazyłam żadnej z takich tabletek.. tylko chodzi mi o właściwe pojęcie tego o czym się mówi,....

Rox ale Cie mlody złatwił :-D najwazniejsze z ejuz po, no i masz dwulatka juz w domku ;-)

Mała_czarna napisala esa: ze u malej ogolnie jest problem z tym ze nie przybiera i beda to diagnozowac. Pobrali krew do kilku badan, i jak wyniki bedą zle to zadzwonią a jak eda oki to maja umówiona wizyte na 21 marca. i wtedy dostana skierowanie do szpitala na dalsza diagnostyke. Wieczorem zda relacje dokladniej.

Niepamietam czy cos jeszcze mialam pisac, glowa mnie rozbolała... :eek:

Liza napisałam ,że "pijesz do mnie" w sensie,że o mnie Ci chodzi,bo przecież zapomniałaś nicku.

Vikamcia jestem tutaj już jakiś czas i owszem są stałe wątku,które mają swoje stałe bywalczynie,ale tak naprawdę pisać można wszędzie.Ale tutaj dyskutować nie będę,bo i tak zrobię jak będę uważać.

Nie napisałam nic o sobie,bo jakoś do głowy mi to nie przyszło.czytam Was w zasadzie od zawsze,a miałam chęć wypowiedzieć się na dany temat.Ale można chyba normalnie napisać żebym się przedstawiła,a nie naskakiwać na mnie jakby przedstawienie sie było przepustką i pozwoleniem na wypowiadanie sie:sorry2:

Więc dla ciekawych;-):
Mam na imię Ania,mam 23 lata.
W grudniu minęły 4 lata od mojego ślubu,mam 3 letniego synka i roczną córeczkę.
Jestem pełnoetatowa kurą domową i dobrze mi z tym:-)

Jeśli komuś mało to służą odpowiedzą na każde pytanie;-);-)

reklama
VI, MARYSINI ja Ci powiem tylko tyle że ja użyłam tej 72po i po tym jak zaszłam w ciąże z Kacprem poczułam się jak su*a że wtedy zdecydowałam się na tą tabletke... Bo według mnie to po zapłodnieniu komórki jest już tylko mały kroczek do zagnieżdrzenia a więc ciązy... I dla mnie to już jest przerwanie tej króciutkiej drogi do powstania życia czyli nie daje się możliwości dokończyc tego co się zaczęło

Co do dziewczyny cio poszła do lekarza po te tabletki, to ginekolog do którego chodziłam w ciązy wogóle nie przepisuje tabletek anty bo jest mocno wierzący i antykoncepcja to już jest stawanie na drodze zapłodnieniu

Pozatym ta cieńka nitka zapłodnienie-> zagnieżdrzenie... Są ludzie którzy uważają że jak na usg nie widac serduszka jeszcze to też można bez wyrzótówciąży się "pozbyc" i dla nich to jest równoznaczne z tym jakby wzięli tabletke 72po... I wiele rzeczy w Polsce jest nielegalnych, które spokojnie są legalne w innych krajach

ANULA ja biorę Cilest... Brałam przed ciążą i teraz też bez zastanawiania je wzięłam bo wtedy dobrze się czułam i myśle że teraz też tak będzie

MYRSINI cenisz sobie prywatnośc... A opisując tutaj swoją całą historie, przemyślenia, nie obdzierasz się z prywatności?

Ludzie dziewczyny ale mi dzis młody marudzi... Masakra mam już maksa... Teraz chwile poleżał ale już widze wstaje, zaraz znowy włączy mu się maruder :-/

EDIT
LIZA ja nie mówię że do kogoś pijesz... Nic Ci nie zarzucam ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry