reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia ja też cenię sobie prywatność,a tutaj niby wszystko się mówi,ale jednak jest sie tak trochę incognito:-p

Sali jestem z Dolnego Śląska.

reklama
Ania dziekuje,wystarczylo na mojego posta tak odpisac :-D Miło mi Cie poznac ;-) ja tez kura domowa ;-)
Dzieciaczki grzeczne, dogaduja sie? :-)

KasiaF u mnieDaniel zrobil akcje i tka wyl ze az mnie glowa rozbolała... :no: musze wziac procha bo ledwo na oczyw idze ;/
Co do proszkow to ja teraz chyba robie przerwe ;/ sama sie nie moge zdecydowac;/ ehhh wiem ze musze zmienic proszki:tak: bo przy tych przytylam;/

ANIU ty masz jeszcze wątek zamknięty na którym się otwierasz... A uwierz, ja np nie mam tu prywatności, bo pewna dziewczyna mnie tu "śledzi" i wiemże nie ja jedna mam taki problem tutaj... Pisze tylko o tym co mogę, tamta małpa wie że ja wiem, ale mimo to czeka na moją skuche... Ale w nosie ją mam... ALICJA pozdrawiam cię:-p.

MYRSINI, no właśnie pokaż nam się... Bo w miniaturce tak nie bardzo cię widac w tych okularkach ;-) Na którą masz dzis tą wizytę?

EDIT
LIZA to polecam CILEST, ja mam tendencje do tycia ale po niech nie tyłam (tzn przed ciążą teraz dopiero zobaczymy). A mi młody marudzi bo do domu chce...

Witam, moje drogie mamuśki.
Jestem nowa na tym forum i jeszcze za bardzo nie wiem, jak sie tu poruszać itp. ;D Ale mam nadzieje, ze z Wasza pomocą, wkręce sie w towarzystwo forumowych młodych mamusiek ;p

Ania owszem ze mozna napisac wszedzie bo po to jest forum , ale ja tylko przedstawiałam myrsini że jesli sa specialne działy dotyczace poszczególnych iesięcy , czy młode mamy albo samotne mamy , toi najczęsciej pisza tam same zaintereosowane (czyli osoby odpowiadające danej tematyce) :-)
i też nie mówię że skoro ty np nie pisąłąs tyle czasu to nie mas się wcinac w nasze romowy bo przeciez masz do tego rpawo , tylko wystarczyło napisac nawstepie choćby że tez jesteśm młoda mama i wcześ niej tu duzo przebywałaś i masz swoje spostrzeżenia którymi chciałanbyś się podzielić ;-) rozumiesz..
bo jak ktoś wskakuje nagle w aferę i powiedzmy podsyca jeszcze bardziej to się można lekko zbulwersowac..
ale myślę że już emocje opadły i wsyztsko jest jasne :-)

Kasiu nie zazdroszczę:sorry2: Niestety nie którzy ludzie mają nasrane w głowach.To już trzeba wybitnie nie mieć co robić żeby śledzić ludzi.Nie ma się swojego życia czy co:baffled:

ANIU wiesz dziewczyna szuka sposobu żeby mnie pracy pozbawic i dostac ją... Ale jej się to nie uda bo jej tam nie chcą... Ale nie daje sobie dziewczyna tego wytłumaczyc... A ty mnie tak wogóle js\eszcze pamiętasz? Wogóle to gratuluje córeczki, jak tu kiedys pisałam to jeszcze tylko synka miałas :-)

Kasia, ja mam novynette zobacze jak sie spisza. O celist slyszalam duzo dobrych opinii ale wiadomo kazdy jest inny jednemu pasuja a drugiemu nie. Ja mam nadzieje ze moje beda ok ale dopiero 4 wzielam. Moj tez strasznie marudny ale chyba przez zeby:dry:
Paulina witam:-)

reklama
ANULA wiadomo każdy organizm jest inny... Ale może akurat LIZIE by podpasowały...

A MYRSINI miałam pytac bo chyba niedoczytałam: jak masz na imie, i na kiedy masz termin?

Do góry