reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza yaz kosztuje ok 40 zl jesli sie nie myle
Dorotar ja zaszlam w ciaze na 3 roku studiow a Ł byl na 1 a jego kierunku nie ma zaocznie wiec nie rezygnowal. W sumie nie do konca za pieniadze jego mamy bo on ma ponad 300 stypendium, 350 alimentow a reszte daje ona, ja czasami skrobne jakas mature i zawsze wpadnie pare groszy;-)a mieszkanie mamy za 500 zl w tym juz facet placi czynsz

reklama
Ja na temat tych tabletek sie nie wypowiadam bo nigdy sie w to niezagłębiałam.
Za to o anty tez słysząlam ze najlepsze są Cilest i sama zamierzam je teraz brać,do tej pory nie btrałam anty pomijajac dwa epizody miesieczne;)

Tymkowi mineło rozwolnienie...samoistnie;)
Ja byłam na zakupach i myslalam ze do domu nie dojde taki kawał sie wypuściłam i taka ciezka siatke miałam,a do tego tutaj taki wiatr i zimnica ze hohoh:baffled:

Jutro kardiolog na 8:45 mam niby blisko ale wolałabym dalej zeby dojechac autobusem a tak to sa dwa przystanki tramwajowe wiec pójde na pieszo...Kaja taka prosto z łozka bo pewnie ciezko bedzie mi ją dobudzic;/No ale cóz bede miala pewnosc ze wszystko ok ;)

Ja mam troche spokoju...Kaja u sasiadki ,Tymek z D pojechali do Decathlonu bo T.chce deskorolke na urodziny i szuka uparcie heheh..Kaja dzisiaj chodzi i mówi:byc albo nie być o to jest pytanie...ahhaha nie wiem gdzie to usłyszała;D

Ostatnia edycja:
Sali to raniutko ten kardiolog;/ Wiesz taka pogoda więc chyba lepiej podjechać:)

Myrsini jak tam po lekarzu?? I dziewczyny zadały Ci szereg pytań jak Cię nie było:tak:

Marysini wstaw prosze jakies swoje zdjęcia,lepiej bedzie mi sie Ciebie wyobrazało i dziewczynom na pewno też;)

Kasiek nie wsiąde wózkiem do tramwaju za ciasne wejscia są ...opatule ja kocem mam bude w wózku całkowicie zamykana wiec damy rade...Moze jeszcze kolezanke poprosze zeby mnie podwiozła;)

Ostatnia edycja:
dorota, a na jakie pytanie niby nie odpisałam pisz jasno?!

co do prywatności to jakie ma porównanie forum do facebook?Po prostu znaja mnie moi znajomi i przyjaciele i rodzina w realu

sali, ​gdy poznalam K to nie byłam pacjetka ale odwiedzająca...

Sali chyba że tak tak czy inaczej pogoda kiepska ale jak mus to mus:)

Liza ja bym chyba oszalała ale chce mieć trójkę dzieci najwyżej zainwestuje w stopery:D:D Chociaż chyba bardziej dorośli mi przeszkadzają jak wszyscy na raz mówią;/

No nasmiac sie z niej mozna jak nie wiem...dzisiaj mówie jej ze idziemy jutro do lekarza a ona:K:dostane naklejke? J:nie wiem zapytasz K:pani doktorko dostane naklejke na bluzke?....;DDD

Marsi(pozwól ze w skrócie) chyba czytasz po łebkach skoro pytan nie zauwazasz:-p
np to "Myrsini a ty mieszkasz ze swoim facetme we własnym domu czy wynajmujecie??
drogie sa tam mieszkania na wynajem??
biggrin.gif
"

reklama
kasiek, wiem wiem że mnie atakują pytaniami bo sprawdzają mnie chyba...;P
Bylismy u lekarza i jajnik zmniejsza sie ale nadal jest wielki.Bije juz serce!!

czy ja powiedziałam, że nie widzę pytań?A jak ktoreś pytanie przeocze to zdarza się

Do góry