reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie:)
Dziękuje za słowa otuchy i wsparcia.Jesteście kochane:)Nie uraziły mnie żadne wypowiedzi, bo każda z Was miała prawo napisać co mysli;)
Nie rozpaczam juz tak bardzo, zaczynam sie godzić z sytuacją bo szczerze to nie mam innego wyjścia.

Przepraszam, że nie odpiszę żadnej z Was ale jakoś nie mam weny

Buziaki pa

reklama
Myrsini kiedy masz następną wizytę u ginekologa? Wtedy już pewnie zobaczysz bijące serduszko i zakochasz się w tym maleństwie ;-)

kama znów coś nie tak ... wrrr jak ja tegoi nie lubię..
dobrze że wpłata się odnalazła :tak:
umki to faktycznie nieciekawie:no: jak ja byłam w pl u ortopedy .. najlepszego u nas w mieście .. to zadzwoniłam dzien wcześniej a on mi powiedział ż eteraz nie jest w pracy i nie wie do której ma ludzi żebym zadzwoniła na 2 dzień o 15 i jak zadzwoniłam o 15 to o 21 mnie przyjął :-)
późno ale prywatnie to było..a za mna jeszcze ludzie byli:szok:

anetka próbuje sie skontaktować z jeszcze jednym w debicy, ale na żadnej stronie nie ma do niego telefonu, pewnie bede sie musiała przejsc zeby zapytac ile za wizyte sobie liczy i kiedy ma terminy, a jak to nie wypali to w przyszłym tygodniu jedziemy na urodynamike to go zapisze w rzeszowie bo innego wyjscia nie mam.

kaamaa no ja mam podobnie z tym że mnie przeraża fakt, że na jednej wizycie moze sie nie skonczyc i tak bede jeździła co rusz do rzeszowa jak nie z nerką to z nogą, a jak jeszcze bede mu chciała przebadac wzrok to to samo:confused2:, no po prostu urlopu mi na te jazdy nie starczy, bo sie nikt nie kwapizeby mi wypisać L4:sorry2:, bo w rzeszowie sie tłumacza tym ze bloczków nie mają. Na same nerki poszło mi w ubiegłym roku 16 dni, jak dojdzie mi ortopeda to sie załamie no chyba ze mi sie uda powiazac jedno z drugim, a jak nie to znowu szef mi sie wnerwi:sorry2:, a tak bym miała na miejscu to z pracy na godzine mogłabym spokojnie wyjsc, a nie jechac na cały dzien
Kamcia no widzisz, a ja jak dzowniłam to sobie myslie ze w przyszłym tygodniu załatwie a tu zonk, bo wolny termin prywatnie to 28 luty:nerd:, to ja nie wiem jaki termin będzie na NFZ

Witam wieczornie.,

miałam juz dzisiaj nie pisać ale S teraz kolację wtrynia dzieci bajki oglądają i nie mam co ze sobą zrobić.
No byłam u tego gina, wyczekałam się w kolejce. sam nie wie skąd te krwawienie, ale na pewno tak nie powinno być bo to obfite krwawienie.
dał mi proszki na zatrzymanie krwawienia i luteinę i w poniedizałek lub czwartek przyjść na wizytę, wtedy zobaczymy co z tym dalej robić.
aha no i Justynka już ma okularki. ale z nich zadowolona jak nic.

Asi wItaj. napisz coś więcej o sobie,.
Wampi no córka się popisała pamięcią.:-D.
Myrsini TO tak jak u mnie, stosujemy ta metodę. i często zdarza nam się robic to +w dni płodne ale nigdy do końca. i gdyby jednak było do końca i zaszłabym w ciążę to nie mogłabym obwiniać za to tylko S, bo on nie wyszedł, nie uważał. ja znając swoje ciało, organizm powinnam w ogóle mu zabronić kochać się ze mną.;-).
Dorotar Współcuję powtórki z baniek. ja jako dziecko bałam sie tego, pamiętam do dziś jak chowałam się z braćmi pod łózko w nadziei że mam mnie nie znajdzie. najgorsze jest jak dziecko widzi jak to się przygotowuje, wtedy boi się poparzenia, bo to może być gorące. a tak jeszcze co do tych baniek to nie wychodziłaś z małą przypadkiem na dwór po nich, coś wiem że powinno w domu się siedzieć.
Kamaa same kłopoty widzę u Was, i to nie z waszej winy. ech u nas już z Plusem się zegnamy. teraz to tylko na kasę się nastawiają. a o niekompetencji tych całych konsultantów telefonicznych coś wiem. niestety.

Ewi no właśnie jak Justynce w okularkach? mam nadzieje żekrawaienie szybko ustanie, i na wizycie będzie wszystko dobrze.

Umi współczuje "wycieczek" wiem jak to wygląda szwagierka non stop musi jeździć 30km do szpitala na badania jej synek nie ma w ogóle tarczycy... jeżdżą tak od pory kiedy Piortuś miał 2 tyg a w czerwcu kończy 7lat...

Ewi, ale ja nie obwiniam tylko Jego ale przede wszystkim to siebie!
To była tzw. chwila zapomnienia, no wiesz po weselu u kuzynki K, byłam troszkę wypita i dopiero nastepnego dnia doszło do mnie w jaki to cyklu było:szok:

A Justynka jaką ma wadę wzroku?

anetka, jutro ide znów do gina, bo na ostatnim na usg zauwazył mocno powiększony jajnik i chce go obserwować.
Oby sie nadal nie powiekszał, bo może czekac mnie zabieg:(

Wiec kciuki trzymajcie za moją jutrzejszą wizytę

Ostatnia edycja:
reklama
Hey:-)

EWI- Wiem, że wizyta u psychologa jest dla nas, bo Pyśka nie jest w stanie współpracować z lekarzem;-) Tylko u nas jest tak, że Ona się budzi co 40 minut dosłownie z wielkim płaczem i wrzaskiem, a do tego najmniejszy szelest Ją wybudza, ma strasznie lekki sen i to całą noc:-( Do tego stopnia, że ja w nocy się nie przekręcam, nie zmieniam pozycji, żeby się przypadkiem nie obudziła:-(
A co do testów, to wyniki będę znała 26 na rozmowie:-)
Mam nadzieję, że gin znajdzie problem i zaradzi na te plamienia;-)

Dorotar- Zdrówka dla dzieci, oby u Kacperka szybko minęło po antybiotyku i nie poszło dalej!
Ja nigdy nie miałam baniek i nie wiem co Ci poradzić:no:

Anula- 800zł za ślub, to darmocha w porównaniu do tego, co dzieje się w moje parafii... 1500 bierze sam ksiądz:szok: Ale w Łowiczu w innych parafiach cennik o wiele niższy;-);-)

Liza- Widać, że wyprawa udana, a dzieciaczki masz piękne:-)

Myrsini- Ja bym nie dała rady ani w ciąży, ani bez ciąży, podejrzewam, że nawet po pijaku bym fikła:-( Wielki szacun dla Ciebie, zresztą dla wszystkich, którzy wybierają taki trudny kierunek i dają sobie rade:tak:

Co do ciąży, może "dziwne" mam podejście, dlatego nie wypowiadam się, żeby nikogo nie urazić...
Staraliśmy się o Nią ponad 2 lata, po drodze 2 poronienie, co miesiąc wkręcanie sobie objawów, potem test, jedna krecha i wielki płacz z mega dołem... Jak ujrzałam wreszcie dwie kreski, to byłam najszczęśliwsza, pół ciąży przepłakałam ze szczęścia;-) Mimo, że kilka razy zaliczyłam szpital...

Młoda- Gratuluję kolejnych ząbków:-)

Burzowata- Śliczne zdjęcia:-)

Kasiek- Super, że po wizycie ok i to nic poważnego:-)
Faktycznie, pytania były głupie;-)

Wampi- a masz zdjęcie córci w tym chochlikowym przebraniu:-D?

Kaamaa- Ja miałam kiedyś podobną sytuację z kablówką, ale dostałam za to 1 miesiąc gratis;-)

Znajomi pojechali, dzieciaki się wybawiły, chociaż muszę powiedzieć, że Pyśka była bardzo zazdrosna o Wiktorka...
A ja już mam stresa, bo w poniedziałek wizyta u gastrologa:-( Boję się, cholernie się boję:-(

Do góry