Hey:-)
EWI- Wiem, że wizyta u psychologa jest dla nas, bo Pyśka nie jest w stanie współpracować z lekarzem;-) Tylko u nas jest tak, że Ona się budzi co 40 minut dosłownie z wielkim płaczem i wrzaskiem, a do tego najmniejszy szelest Ją wybudza, ma strasznie lekki sen i to całą noc:-( Do tego stopnia, że ja w nocy się nie przekręcam, nie zmieniam pozycji, żeby się przypadkiem nie obudziła:-(
A co do testów, to wyniki będę znała 26 na rozmowie:-)
Mam nadzieję, że gin znajdzie problem i zaradzi na te plamienia;-)
Dorotar- Zdrówka dla dzieci, oby u Kacperka szybko minęło po antybiotyku i nie poszło dalej!
Ja nigdy nie miałam baniek i nie wiem co Ci poradzić
Anula- 800zł za ślub, to darmocha w porównaniu do tego, co dzieje się w moje parafii... 1500 bierze sam ksiądz
Ale w Łowiczu w innych parafiach cennik o wiele niższy;-);-)
Liza- Widać, że wyprawa udana, a dzieciaczki masz piękne:-)
Myrsini- Ja bym nie dała rady ani w ciąży, ani bez ciąży, podejrzewam, że nawet po pijaku bym fikła:-( Wielki szacun dla Ciebie, zresztą dla wszystkich, którzy wybierają taki trudny kierunek i dają sobie rade
Co do ciąży, może "dziwne" mam podejście, dlatego nie wypowiadam się, żeby nikogo nie urazić...
Staraliśmy się o Nią ponad 2 lata, po drodze 2 poronienie, co miesiąc wkręcanie sobie objawów, potem test, jedna krecha i wielki płacz z mega dołem... Jak ujrzałam wreszcie dwie kreski, to byłam najszczęśliwsza, pół ciąży przepłakałam ze szczęścia;-) Mimo, że kilka razy zaliczyłam szpital...
Młoda- Gratuluję kolejnych ząbków:-)
Burzowata- Śliczne zdjęcia:-)
Kasiek- Super, że po wizycie ok i to nic poważnego:-)
Faktycznie, pytania były głupie;-)
Wampi- a masz zdjęcie córci w tym chochlikowym przebraniu
?
Kaamaa- Ja miałam kiedyś podobną sytuację z kablówką, ale dostałam za to 1 miesiąc gratis;-)
Znajomi pojechali, dzieciaki się wybawiły, chociaż muszę powiedzieć, że Pyśka była bardzo zazdrosna o Wiktorka...
A ja już mam stresa, bo w poniedziałek wizyta u gastrologa:-( Boję się, cholernie się boję:-(