Kasiek, ja jutrzejszy egz. bede w plecy nie ma co . Jeszcze od razu po lece do pracy... wampi, u nas poprzedni proboszcz nie chciał pochowac chłopaka rok starszego odemnie. on sie powiesil a ten stwierdzil, ze samobojcow co nie chodzili do kosciola nie pozegna...
reklama
umi2
Fanka BB :)
kasiek pewnie Rzeszów mi pozostanie, moze uda mi sie załatwic termin na jeden dzien choć wątpie. Bo chciałabym jechac i mieć np wizyte z nerkai a po niej wizyte u ortopedy, zeby 2 razy nie jeśdzić, bo szczerze mówiac takie jeżdżenie do przyjemnych nie nalezy
wampi i dobrze robisz, ja byłam przygotowana że ksiadz mi odmówi chrztu dla Kacpra ale bez problemu dostaliśmy zgodę
gosidia dokładnie a twoje kolezanki bedą siedziec w piluchach podczas gddy ty bedziesz używać
wampi i dobrze robisz, ja byłam przygotowana że ksiadz mi odmówi chrztu dla Kacpra ale bez problemu dostaliśmy zgodę
gosidia dokładnie a twoje kolezanki bedą siedziec w piluchach podczas gddy ty bedziesz używać
pinky sky
Gosdia ja sobotni też będę miała w plecy bo żona naszego starosty miała z tym samym tylko że na dziennych i mieli 120pyt/ 60 minut a my mamy 60pyt /30 minut ale już nie o to chodzi on po prostu na pierwszym terminie mało kogo puszcza.
A co do proboszcza ręce mi opadają...
Umi musisz dzwonić ale i tak spędzisz cały dzień tam;/
Wampi kto wygrał konkurs??
A co do proboszcza ręce mi opadają...
Umi musisz dzwonić ale i tak spędzisz cały dzień tam;/
Wampi kto wygrał konkurs??
umi2
Co do ksiezy prawda jest taka, że moga odmówic pochówku wbrew temu czego chciałaby rodzina. Bo jesli widza ze ktoś nie praktykował to nie musza go chowac na poświęconej ziemi. U nas było tak, że zabiło faceta i proboszcz odmówił udzielenia ostatniego namaszczenia ze wzgledu na to że znał tego człowieka i wiedział że jego zycie do najlepszych nie nalezało, ostatnie naeszczenie sie odbyło bo akurat jechał ta drogą ksiadz, który nie znał sytuacji, z całkie innej miejscowości i naaszczenia udzielił. No ale pogrzebu nie odmówiono.
kasiek to jast tak, że ja dopiero na miejscu musiałabym sie dowiedzieć jaki mam kolejny termin na kontrole i wtedy bym go zapisała, o ile byłby wolny termin i godzina by mi sie nie pokryła eh
kasiek to jast tak, że ja dopiero na miejscu musiałabym sie dowiedzieć jaki mam kolejny termin na kontrole i wtedy bym go zapisała, o ile byłby wolny termin i godzina by mi sie nie pokryła eh
dorotar110
EWI a o co chodzi z tym wrażeniem, że wszyscy szerokim łukiem Cię omijają.????
MYRSINI nawet jakby Twój facet uważał to i tak mogłabyś wpaść. Skoro to był najbardziej płodny dzień to trzeba było się akurat nie kochać. Żadna metoda antykoncepcyjna nie daje 100% zabezpieczenia, chyba że wypijesz szklankę wody zamiast. Wybacz,że to napiszę. Może nie planowałaś tego dziecka ale nie powinnaś panikować aż tak bardzo, nie jesteś jakąś tam zasmarkaną nastolatką, która sobie nie poradzi. Wiesz lepiej mieć dziecko z wpadki, niż nie mieć go wcale.Czy Ty wiesz ile jest ludzi którzy nie mogą mieć dzieci i oddali by wszystko za malucha. Więc weź się Kochana w garść i ciesz się tą ciążą bo to coś wspaniałego. I nie myśl, że piszę to po złości.
Dziewczyny jestem sklerotyczką i wybaczcie ale którejś z was podawałam przepis na ryż z jabłkami> Jak wyszło??
Dziś po wizycie u lekarza z Amelka, mamy zalecenie znowu bańki postawić i w poniedziałek znowu kontrol.
MYRSINI nawet jakby Twój facet uważał to i tak mogłabyś wpaść. Skoro to był najbardziej płodny dzień to trzeba było się akurat nie kochać. Żadna metoda antykoncepcyjna nie daje 100% zabezpieczenia, chyba że wypijesz szklankę wody zamiast. Wybacz,że to napiszę. Może nie planowałaś tego dziecka ale nie powinnaś panikować aż tak bardzo, nie jesteś jakąś tam zasmarkaną nastolatką, która sobie nie poradzi. Wiesz lepiej mieć dziecko z wpadki, niż nie mieć go wcale.Czy Ty wiesz ile jest ludzi którzy nie mogą mieć dzieci i oddali by wszystko za malucha. Więc weź się Kochana w garść i ciesz się tą ciążą bo to coś wspaniałego. I nie myśl, że piszę to po złości.
Dziewczyny jestem sklerotyczką i wybaczcie ale którejś z was podawałam przepis na ryż z jabłkami> Jak wyszło??
Dziś po wizycie u lekarza z Amelka, mamy zalecenie znowu bańki postawić i w poniedziałek znowu kontrol.
umi2
kasiek teoretycznie mamy co miesiąc, a w praktyce jest tak że jak są badania to nie ma kontroli, ale teraz nie wiem czy po uro bedę mieć kontrole, czy nie przypadakiem scyntygrafie jak to drugie to z mojego planu nici, bo na scynty jeździ sie od szpitala do szpitala i z powrotem wiec brak szans, żebyśmy dali rade wtedy z ortopedą
dorotar jakie ty te bańki stawiasz takie zwykłe co sie powietrze wysysa? bo ja miałam takie nie raz i było ok tylko kurcze ja byłam starsza
dorotar jakie ty te bańki stawiasz takie zwykłe co sie powietrze wysysa? bo ja miałam takie nie raz i było ok tylko kurcze ja byłam starsza
dorotar110
Dziewczyny tak znowu bańki, pani doktor powiedziała, żeby postawić jeszcze raz to może bez antybiotyku uda się ją wyleczyć, Qzwa ale mnie na samą myśl już serce boli. Z jakiej racji własne dziecko na takie cierpienia i stres mam narazać. A bańki mamy takie zwykłe starego typu, ogniowe.
reklama