reklama
mała_czarna
Fanka BB :)
mała_czarna
Ok, rozumiem... Trzymaj się, jesteś dzielna i teraz też dasz radę!
Anula1989
Witamdopiero weszlam bo o 9 ruszylam w gosci a pozniej pranie, zakupy i nastal mnie wieczor. Wczoraj wieczorem byla u nas sasiadka z corka w pazzierniku skonczyla 2 latka maly ciagnal ja za spodnice i gryzl za kolano, od malego wie co dobre hahhahaa dzis bylismy u kobiety u ktorej podczas studiow mieszkalam oczywiscie byl w 7 niebie bo mial u kogo skakac na kolanachm cygan ja nic
Mala czarna slub ogolnie nie kosztuje 800zl ale oni oboje sie uczyli ona 2 lo on 3 technikum i uznal ze z nich nie sciagnie...a po co idziecie do lekarza?
Kama ja mam w plusie tylko tel ale nie narzekam slyszalam ze net taki sobie. Ja mam neta w play bralam w tamtym roku byla oferta ze jesli przenie sie sie nr do play jest net 10gb za 45zl plus ten nr przeniesiony za zl a w tym 60 min do wszytskich sieci wiec sie oplacalo, teraz w lutym konczy mi sie umowa bo mialam na 18msc, dzownili do mnie z przedluzeniem i tak daja mi 14gb od polznocy do 9 rano darmowy transfer, net 2 razy szybszy niz do tej pory a placic bede 49 zl. Osttanio tez bralam bratu tel w play mix i powiem Ci ze maja bardzo fajna oferte
Rox spokojnie ja gdy oddawalam swoja pierwsza czesc pracy mialam duzo porawek a pozniej idzie z gorki, wazne tez jaki jest promotor ja mialam babke na poczatku olewala pozniej sie wziela ale czasami kazala cos usunac a za tydz krzyczala ze tego nie ma
Dorotar ja nie pomoge z bankami bo w zyciu nie mialam, w sumie nigdy tak nie chorowalam i nawet nie wiem jak wygladajaoby szybko przeszlo
Liza tez sie zastanawiam nad vanishem do dywanow bo maly pelza a na lozku nie ma szans, dzis lezalam z nim i w ostatniej chwili go zlapalam
Lece ogladac chirurgow w koncu mam najnowszy odcinek
Mala czarna slub ogolnie nie kosztuje 800zl ale oni oboje sie uczyli ona 2 lo on 3 technikum i uznal ze z nich nie sciagnie...a po co idziecie do lekarza?
Kama ja mam w plusie tylko tel ale nie narzekam slyszalam ze net taki sobie. Ja mam neta w play bralam w tamtym roku byla oferta ze jesli przenie sie sie nr do play jest net 10gb za 45zl plus ten nr przeniesiony za zl a w tym 60 min do wszytskich sieci wiec sie oplacalo, teraz w lutym konczy mi sie umowa bo mialam na 18msc, dzownili do mnie z przedluzeniem i tak daja mi 14gb od polznocy do 9 rano darmowy transfer, net 2 razy szybszy niz do tej pory a placic bede 49 zl. Osttanio tez bralam bratu tel w play mix i powiem Ci ze maja bardzo fajna oferte
Rox spokojnie ja gdy oddawalam swoja pierwsza czesc pracy mialam duzo porawek a pozniej idzie z gorki, wazne tez jaki jest promotor ja mialam babke na poczatku olewala pozniej sie wziela ale czasami kazala cos usunac a za tydz krzyczala ze tego nie ma
Dorotar ja nie pomoge z bankami bo w zyciu nie mialam, w sumie nigdy tak nie chorowalam i nawet nie wiem jak wygladajaoby szybko przeszlo
Liza tez sie zastanawiam nad vanishem do dywanow bo maly pelza a na lozku nie ma szans, dzis lezalam z nim i w ostatniej chwili go zlapalam
Lece ogladac chirurgow w koncu mam najnowszy odcinek
pinky sky
Liza nie płaczę bo przynajmniej nie muszę co 5 minut bajek z płyt zmieniać
Kamcia ale równo z pierwszym pięć kolejnych wyszło na raz
Kamma współczuję kasę to wiedzą jak brać ale jak Tobie coś potrzeba to nie!!!!!
Dorotar ja też nie pomogę ale chyba lekarz wie co radzi...
Anetka one nie bolą tylko to taki strach bo ogień jest i tyle trochę ciągną i tyle...
Myrsini Anetka ma rację jak usłyszysz serduszko to się rozpłyniesz ja wtedy paliłam fajki to od razu rzuciłam bez niczego Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&
Umi nie martw się może nie będzie tak źle
Ewi mam nadzieje że po lekach przejdą te krwawienia;/
Mała czarna mam nadzieje że po wizycie będzie ok A z czym masz problem??
Rox złota dziewczyno przytulam
Anula a to kobieciarz
Wampi ale śmieszny chichlik
Witam wieczornie oglądam Dirty dancing A z nowości to to że C brat żoną według USG genetycznoego spodziewają się dziewczynki Marysi...
Domka śpi ma katar i cały czas się kręci;/
Kamcia ale równo z pierwszym pięć kolejnych wyszło na raz
Kamma współczuję kasę to wiedzą jak brać ale jak Tobie coś potrzeba to nie!!!!!
Dorotar ja też nie pomogę ale chyba lekarz wie co radzi...
Anetka one nie bolą tylko to taki strach bo ogień jest i tyle trochę ciągną i tyle...
Myrsini Anetka ma rację jak usłyszysz serduszko to się rozpłyniesz ja wtedy paliłam fajki to od razu rzuciłam bez niczego Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&
Umi nie martw się może nie będzie tak źle
Ewi mam nadzieje że po lekach przejdą te krwawienia;/
Mała czarna mam nadzieje że po wizycie będzie ok A z czym masz problem??
Rox złota dziewczyno przytulam
Anula a to kobieciarz
Wampi ale śmieszny chichlik
Witam wieczornie oglądam Dirty dancing A z nowości to to że C brat żoną według USG genetycznoego spodziewają się dziewczynki Marysi...
Domka śpi ma katar i cały czas się kręci;/
No nie mogę..no muszę napisać..
kasiek, nie planowana ciąża to tak czy siak nieunikniony stres!I ciężko z tym tak zwyczajnie się pogodzićMiałam całkiem inne plany na przyszłość i tu nawet nie chodzi o to czy sobie poradzę czy nie!Wiem, że uda mi się połączyć naukę z wychowaniem malca i bedzie dobrze ale przede mną 8 m-cy ciąży i one mnie najbardziej przerażają!!
Miałam praktyki na ginekologii i połoznictwie i sie naoglądałam ciężarnych z problemami itp.Nie jestem pesymistką ale biorę to pod uwagę i stąd ten dołek ...
Druga sprawa to mój K, fajny facet i ciacho z niego;p ale nie potrafię go nie obwiniać za to wszystko!Wiem, że chciał już miec dziecko i obawiam się, że wykorzystał sytuację by do tego doszło
Znam dzień zapłodnienia Zaszłam w najbardziej płodnym dniu swojego cyklu!A On zdawał sobie z tego sprawe i mimo tego nie uważał a powinien bo juz nie biorę pigułek.Oczywiście, ja tez wiedziałam ale byłam wtedy nie kontaktowa Zreszta co ja bede pisać.Wiecie jak jest
A co do ślubu to juz sie pytał o to dwa razy i powiedział, że wrócimy do tematu
Uciekam kochane bo zaraz zaczynam zajęcia
Pa
Szczerze, zaszokował mnie ten post... Ja też nie raz myślałam sobie że M specjalnie się nie pilnował, ale nigdy nie było to w kategoriach obwiniania... Pozatym nie wiem czy wiesz ale mężczyznom czasem odrobina spermy ucieka przed orgazmem i nie sposób tego dopilnowac... No i do tanga trzeba dwojka... Ty o tym nie pomyślałaś więc dlaczego on miał? Ja przepłakałam jeden dzień właśnie ze względu że byłam w szoku że jak to ja mam miec dziecko, i bałam się tak naprawde co M zrobi, ale potem myślałam już o dziecku i starałam się nie stresowac... Bo kiedy ty się denerwujesz to ma to wpływ na maleństwo... No i nie masz 13-14 lat żebyś nie wiedziała jak sex może się skończyc, a na siłę cię nie wziął... Tak więc weź się w garśc i pomyśl teraz nie tylko o sobie ale też o dziecku... Sorki że może troche bezpośrednio ale może terapia wstrząsowa się przyda.
DOROTAR współczuje tych baniek... Ja nigdy nie miałam z takim czymś styczności więc się nie wypowiadam
EWI no szkoda że teściowa tak postąpiła... Myśle że dla dziecka mogłaby się poświęcic... Moi rodzice niestety nie mogą jutro byc u młodego bo są w Holandii ale na szczęście mama M powiedziała że będzie... Fajnie że okularki ją cieszą... No i oby krwawienia szybko przeszły
WAMPI oj to miałaś zadanie bojowe... Jak ja przed jasełkami... Jedna babka powiedziała nam że mały ma byc pastuszkiem, młody się w domu kłócił ze pani mu mówiła że ma miec skrzydełka, i będzie aniołkiem... No ale że mi pani powiedziała to ja mu strój pastuszka szykowałam... A dzień przed jasełkami M młodego odbierał i się okazało że ma byc aniołkiem... a ja dziecka nie słuchałam... No i mu szyłam skrzydła i cały strój ;-)
UMI no my też właśnie jak do lekarza to 20km w jedną strone robimy... teraz w lutym też, jednego dnia eeg drugiego dnia wizyta u kardiologa... Ale jak pogoda będzie to młodemu frajde zrobie i pociągiem pojade... M nas z PKP odbierze a tam rzut beretem do przychodni ;-)
ROX ojej kochana... jeszcze takiego posta w twoim wykonaniu nie widziałam... Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
A mi dzisiaj młody taką afere odstawił w przedszkolu że masakra... Nie szło na niego wpłynąc... Aż mi głupio było... Wszystkie opiekunki bały się go zabrac tak histeryzował... Na szczęscie dyrektorka wzięła sprawe w swoje ręce i to dosłownie, wzięła go za ręce i zabrała na sale...
Mam nadzieje że jutro tak nie będzie... Chciałam iśc na dzień babci z teściową, zrobic mu jakieś fotki ale lepiej nie bo zrobi akcje jak najasełkach...
KASIEK wiesz co, ona sam chyba nie wie czy chce czy nie... Przedwczoraj było oki- dał buziaka i poleciał, wczoraj tylko się kilka razy upewniał czy go odbierzemy a dzisaij histeria była... Mimo że rano sam mnie budził i mówił że idziemy do przedszkola... Po drodze nas dyrektorka zgarnęła to wogóle happy był a w przedszkolu była masakra jakaś... We wrześniu jak chodził to nie płakał a teraz to czasem popłacze ale tak jak dzis to jeszcze nie było...
reklama
mała_czarna
Anula- Z mojej też taka cyganica Nie ogląda się na nas, co tam rodzice;-)
Aha, myślałam, że ogólnie 800zł:-) U nas 1500 i nic nie da się "ugadać", za to w innych parafiach i za 200zł ksiądz sakramentu udzieli
Wampi- super strój i extra modelka Ale Ci się trafiło z tą kurtką:-) Ja często kupuję w lumpkach ciuchy, dlatego Pyśki szafa się nie zamyka, bo jak wychodzi 2 czy 3 zł za sztukę, to grzech nie kupić Jakbym ja miała tyle ubrań co Ona, to nigdy bym nie powiedziała: "Nie mam co na siebie włożyć" Często właśnie jakaś super firmówka za grosze się trafi
Kasiek- gratulacje dla C. brata i Jego lepszej połowy:-)
Ja jadę z Pyśka do gastrologa, bo od czerwca przytyła 800-1000g... Je normalnie, a nawet więcej niż normalnie. Badania podstawowe czyli morfologie, żelazo, mocz, posiew z moczu, TSH, IgE ma idealne. Bardzo prawdopodobne, że zostawią nas na oddziale:-( A wtedy będą musieli Jej zrobić badanie żołądka, czyli na 24h wprowadzić tam rurkę z kamerką, żeby Pysia sobie tego nie wyrwała, pewnie Ją przywiążą, a ja tego nie zniosę:-( Nie wiem, czy zgodzę się na pobyt w szpitalu i na to badanie, bo póki co na samą myśl wyje:-( Zobaczę, co powie gastrolog, czy będzie podejrzewał coś po zrobieniu USG itd. Wiem, że to badanie dla Jej dobra, ale Ona nie będzie przestawała płakać, a ja z Nią, tyle cierpienia dla mojego maleństwa:-(Jeżeli będzie wskazanie do tego badania, na pewno je zrobimy. Jeżeli będą chcieli je zrobić tak dla "świętego spokoju", to się nie zgodzę i skonsultujemy to w innym szpitalu jeszcze.
W związku z tym, że możemy tam w poniedziałek zostać, mogę komuś wysłać mój nr tel na PW. Jak któraś by chciała, to proszę o PW;-)
Aha, myślałam, że ogólnie 800zł:-) U nas 1500 i nic nie da się "ugadać", za to w innych parafiach i za 200zł ksiądz sakramentu udzieli
Wampi- super strój i extra modelka Ale Ci się trafiło z tą kurtką:-) Ja często kupuję w lumpkach ciuchy, dlatego Pyśki szafa się nie zamyka, bo jak wychodzi 2 czy 3 zł za sztukę, to grzech nie kupić Jakbym ja miała tyle ubrań co Ona, to nigdy bym nie powiedziała: "Nie mam co na siebie włożyć" Często właśnie jakaś super firmówka za grosze się trafi
Kasiek- gratulacje dla C. brata i Jego lepszej połowy:-)
Ja jadę z Pyśka do gastrologa, bo od czerwca przytyła 800-1000g... Je normalnie, a nawet więcej niż normalnie. Badania podstawowe czyli morfologie, żelazo, mocz, posiew z moczu, TSH, IgE ma idealne. Bardzo prawdopodobne, że zostawią nas na oddziale:-( A wtedy będą musieli Jej zrobić badanie żołądka, czyli na 24h wprowadzić tam rurkę z kamerką, żeby Pysia sobie tego nie wyrwała, pewnie Ją przywiążą, a ja tego nie zniosę:-( Nie wiem, czy zgodzę się na pobyt w szpitalu i na to badanie, bo póki co na samą myśl wyje:-( Zobaczę, co powie gastrolog, czy będzie podejrzewał coś po zrobieniu USG itd. Wiem, że to badanie dla Jej dobra, ale Ona nie będzie przestawała płakać, a ja z Nią, tyle cierpienia dla mojego maleństwa:-(Jeżeli będzie wskazanie do tego badania, na pewno je zrobimy. Jeżeli będą chcieli je zrobić tak dla "świętego spokoju", to się nie zgodzę i skonsultujemy to w innym szpitalu jeszcze.
W związku z tym, że możemy tam w poniedziałek zostać, mogę komuś wysłać mój nr tel na PW. Jak któraś by chciała, to proszę o PW;-)