reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar no ja tez się bałam tych ogniowych a często miałam raz miałam te próżniowe ale u mnie się wcale nie sprawdziły tamte lepiej mi przylegały i wyciagały;/ No dla dziecka to masakra sam ten ogień i wiem że to ciężkie ale może lepsze nisz faszerowanie dziecka antybiotykiem wiem że Ci serce pęka może Twój mąż mógłby przy niej być nie wiem ja bym nie dała rady beczała bym jak bóbr ale musiałabym być z małą;/

Umi
no to ciężka sprawa ale wiesz jak mus to mus ja poczekam do lutego i też małą zarejestruje tylko że u nas to nie pilne tak dla sprawdzenia aby

Ale się wkurzyłam!!!! Domka zepsuła mi stację dysków tzn. nie wiem tego na 100% ale płyta została w środku a szuflada do połowy się z oporem otwiera więc bez rozkręcenia się nie obejdzie!!!!!! Jeszcze żeby te płyty pod jej ręką leżały a były na półce na wysokości mojej twarzy to ta skubana tak ustawiała różne rzeczy aż tam wlazła!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek ale mądrala :D maz pewnie naprawi ;-) u mnie Miki w laptopie tak zrobil ;P

witam nowa mame :)

Dorotar to kaamaa brala ten przepis zdaje mi sie;P:)
Co do baniek wspolczuje ja ich unikam, nienawidzilam jak rodzice mi je stawiali jak bylam mala:(

kasiekk bo to z tymi zabkami różnie jest:tak:
wamkpi ciekawa jestem jak ten strój wygląda :-)
umi a co się stało ze taka zła na szpital jestes?
ja lubiłam jak mi bańki stawiali..
ale nie wiem dorotar czy nie za często je stawiasz... a jak gtamte postawiłaś to miała mała ślady po nich czy nie??
co sie dzieje z Vegas??

Wybaczcie dziewczyny nie nadrabiam.... dzisiaj z rana odpalam laptopa a tam komunikat "z powodu nie uiszenia wpłaty internet został zablokowany" J mowił mi że płacił, ze 100 razy dzwoniłam do konsultantów plus'a i skutecznie robili ze mnie idiotkę cały dzień twierdząc że rachunek jest nie zapłacony... dopiero po entym telefonie do działu windykacji i głownego salonu plus'a w Białystoku gdzie z resztą J płacił rachunek, wpłata nagle sie znalazła :soory2: i odblokowali, przez ich niekompetencje pokłóciłam się z J bo na prawdę myslałam że nie zapłacił :no: nerwów i kasy na telefony wydalam co niemiara i nawet przepraszam nie usłyszałam....

No właśnie bańki miałyśmy zalecone w poniedziałek i wieczorkiem postawiliśmy, moja mama stawiała, ja z siostrą ją trzymałyśmy a mąż nie pomoże bo w delegacji jest.
Kurcze no właśnie dziewczyny pomocy bo właśnie z moją mamą zastanawiamy się czy robić drugi raz te bańki, w sumie 3 dni odstępu, też trochę mi się wydaje, że za krótki okres:szok:. A ślady po tamtych bańkach ma i to bardzo, tak mocno jej naciągneły, takie ciemne ślady ma. Napiszcie co o tym sądzicie.

Ostatnia edycja:
dorotar współczuję, że musisz Amelce te bańki stawiać :-( to pewnie boli? nigdy nie miałam takich stawianych, zresztą nawet nigdy nie widziałam takich baniek, ale wyobrażam sobie, że to musi boleć.. Oby szybko Amelce przeszło ;*

ViKamcia u Vegas wszystko ok;-) pewnie się niedługo odezwie. Martynka ma ospę, więc może dlatego Vegas nie pisze.

Kama dobrze, że do portfela tej kasy nie włożył, co to za gnojki co mu portfel ukradli, jak tak można :sorry:
To niezły muszę mieć tam burdel, że ta wpłata tak nagle "zginęła" :dry:

Liza zdrówka dla dzieci ;* Ty to się z nimi masz, jedno zaraża się od drugiego, pewnie ciężko to wyleczyć.

kasiek, gosdia powodzenia na egzaminach :tak:

Co do księży i zapłaty za chrzest, to my daliśmy 50 zł i nic nie mówił, że mało :no: i tak więcej bym mu nie dała :-p

Ostatnia edycja:
dorotar ja nie raz miałam stawiane bańki w odstepie 3 dniowym, 3 razy. Podobno mozna stawiać w odstepie 2 dni przez tydzien ale nie dłuzej z tym ze to u starszych a czy u dzieci? pojecia nie ma, skoro lekarz zalecił to mozesz zrobić tylko kurcze te ogniowe sa o wiele mocniejsze niż bez:sorry:

Kamcia, Nie przyjma nas w Dębicy do ortopedy bo lekarz w szpitalu stwierdził ze on sie dziecmi nie zajmuje, a co najlepsze w debicy nie ma żadnego ortopedy który zająby sie dzieckiem:wściekła/y:, no chyba ze prywatnie za 120 zł i z terminem na koniec lutego:sorry:

edit anetka bańki wcale nie bola przynajmniej te bezogniowe tylko tyle ze trzeba leżeć nieruchomo przez jakiś czas, to tak jak bys miała strzykawke bez igły i zassała powietrze na skórze

umi tak czy inaczej, nie chciałabym spróbować ani na sobie, ani na Zuzi :-p
Współczuję z tym ortopedą.. i co teraz? Będziesz musiała iść prywatnie?

reklama
Ja uwielbiam bańki ;-) babcia zawsze mi ogniowe stawiała :tak: dawno już mocno chora nie byłam, więc i potrzeby nie było.

Dorota jeśli są mocno sine, tzn. że choroba mocno trzyma... ja niestety nie doradzę może w internecie poszukaj informacji?

Umi faktycznie nie ciekawie :dry: ja do każdego lekarza oprócz pediatry muszę gonić 30km ale w Białystoku już są wszyscy pod ręką.

Do góry