reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi a kaszlą ;P ehhhh cóż dobrze ze są feria Hania szkoly nie opusci ;]

mloda a po co do dermatologa?

Robilam własnie kluski swoje do rosołku <happy> ale bedzie pychotka :-D

reklama
Hej

Myrsini wiem że to ciężkie jak się na oglądałaś ale nic nie wiesz... Dziecku zupełnie zdrowemu może się coś ujawnić nie przewidzisz. A co do ślubu nie ma się co śpieszyć oboje musicie być pewni że to ten czas:)

Ewi z tym jednym syropem nie przejdzie ja jej wymieszałam w herbacie i osłodziłam żeby nie było czuć eeee tam !!!!! Nie ruszyła;/ Przykro z tą Justynką;(

Kamcia
mojej pierwszy wyszedł jak miała 11 miesięcy:p

Młoda daj znać jak po wizycie a z czym Ty tam w ogóle idziesz??

My sobie w domku siedzimy Domka oczywiście niespodziankę zrobiła... Wszystko musiałam prać nawet dywaniki w łazience;/

Witajcie ja nadrobie w miare mozliwosci bo wczoraj nie wchodziłam:confused2:. Byłam tak wkurzona naszym miejskim szpitale że do dziś mnie trafia jak sobie o nim myśle:wściekła/y:. Ale postaram sie byc juz na bierzaco

wampi to idź do ksiedza nie 2 tygodnie a miesiac wczesniej, w taki sposób bedziesz miała czas żeby ewentualnie rozejrzeć sie za innym kosciołem. Poza tym niewierzący moga brac ślub kościelny, wiec licz sie z tym ze ksiadz ci z tym wyjedzie:-p. Tylko opcja jest taka, że musi obiecać, że dzieci zostaną wychowane w wierze katolickiej
Myrsyni tak na prawdę to byliscie przy stworzeniu dziecka we dwoje wiec nie ma po co doszukiwać sie kto jest bardziej winny. Trzeba życie przyjąć na klate, ja byłam w podobnej sytuacji tzn miałam podejscie podobne i szczerze mówiac bardzo przeszkadza ono w rozkoszowaniu sie ciaża nawet jesli wszystko jest ok. Jedno wiem na pewno jak juz urodzisz bedziesz żałować że w ciazy sie tak zadreczałaś bo nie bedziesz miała co wspominać

witam dzieczyny :)
dobrze porozmawiac z kims kto jest w takij samej sytuacji ja mam 21 lat jak narazie ciezko mi odnalesc sie z nowej stytuacji, nie wiem co robic i licze na kilka cennych wskazowek :)
pozdrawiam cieplutko

witam dzieczyny :)
dobrze porozmawiac z kims kto jest w takij samej sytuacji ja mam 21 lat jak narazie ciezko mi odnalesc sie z nowej stytuacji, nie wiem co robic i licze na kilka cennych wskazowek :)
pozdrawiam cieplutko

Napisz coś wiecej tak, żebyśmy ogly wiedziec jakich wskazówek may udzielić:)

Umi Ty to zawsze umiesz ubrać w słowa:) Dokładnie o to mi chodziło w stosunku do Myrsini:) I co z Tym lekarzem pewnie do Rzeszowa pojedziecie ??

Wampi to się napracowałaś dzieci mają to do siebie mówią w ostatniej chwili:p Zdjęcie byś jej zrobiła:p

Asi90
witaj i napisz coś o sobie:)

Witam,
Ewi, powodzenia u gina.
Kasiek, to ładnie Ci się dzień zaczął.
Myrsyni
Umi ma rację.. Nie ma co się zadręczac... Ja jak dowiedziałam się ze jestem w ciązy to połowe przeryczałam, w ogole nie umialam sie tym cieszyc... A teraz żałuje jak cholera... Nadrabiam tym, ze Mała jest ze mna. A takogolnie to jak sie zachodzi w ciąże to obie strony są tego "winne" (nie wiem czy tak w ogole wypoada mowic). Nie ma się co złościc. Teraz trzeba zacisnąć poślady i gnac do przodu bo masz dla kogo sie uczyć! Ja ciesze się ze zaszłam w ciąże na studiach.. Skończe sobie to mała bedzie miała 1.5 roku mogę iść śmiało do pracy bo będzie troche odchowana a moje kolezanki dopiero będą zaczynac cały ten cyrk :p

Ide tradycyjnie zakuwać;/:wściekła/y:

reklama
Wampi dla mnie to takie głupie i nie zrozumiałe!!!!! Co im dziecko zawiniło że robią problemy jakiekolwiek!!!!! Tak rodzice nie są po ślubie to my nie chcemy Cię jako chrześcijanina!!!!!!!!!

Gosdia racja racja:) Takiego samego zdania jestem co się stało to się nie odstanie i koniec też się zadręczałam do 6 miesiąca i po co w ogóle nie kozystałam z tego żeby się cieszyć i teraz żałuję niestety... Oj ja też musze się uczyć;/

Ostatnia edycja:
Do góry