Dziewczyny dzięki po wizycie dobrze tylko gardło lekko zaczerwienione atak to osłuchowo czysta dała 3 syropy na kaszel szybko powinno przejść
Kamma a tam pięknie ja czekam na zieleń!!!!!
Liza uuuuu To i Ty masz armagedon!!!! Zdrówka po raz kolejny ja prałam Vanishem ale dalej siśkami
zalatuje... Eeee u mnie więcej śniegu

Dzieciaczki cudowne
Anula ja też za swój płaciłam 800zł;/
Dorotar współczuję zdrówka dla Was!!!
Gosdia niech spada na drzewo jeszcze w łachę przyjdzie nie tylko Twój taki!!!
Sali hahahah
Myrsini uuu to ciekawą ma specjalizację

Nie dziwię się że cieszy się z dzidziusia

Eh jak ja bym miała predyspozycję to też poszłabym na takie studia bardzo ciekawią mnie takie rzeczy

Jak mówisz że tak szybo się uczysz to brzuch na uczelni pikuś

A Ty jaką specjalizację chciałabyś robić?? JA bym chciała być na sekcji więc nie martw się ze mnie taki sam sadysta

Pewnie jak czujesz się na siłach to nie rezygnuj w sumie jak się urodzi to już na 4 będziesz kiedy termin jak fajnie się Twój narzeczony nazywa
Malwina super że lepiej
Mała czarna ale głupie pytania buhahah Fajnie mieć faceta w domu ja w sumie też ostatnio mam bo samochody się nie psują

Ale co jakiś czas chętnie bym go wygoniła

Miłej zabawy z koleżanką
Ewi biedna Justynka aż mi się przykro zrobiło;(
Młoda gratuluję ząbków
Burzowata no nie wierzę fotę wrzuciłaś!!! Mały przecudny a Ty bardzo ładna dziewczyna chociaż się pozakrywałaś gdzie te kompleksy o których pisałaś??
Kamcia chętnie się zamienię!!!!!
Młoda śpi cały dzień mnie wkurzała bo latała mi jak muszę się uczyć na koniec cyrk zrobiła jak jej leki podawałam a wcale te syropy nie są obrzydliwe nakrzyczałam na nią bo już rady nie dawałam;/
C był i poszedł chodnik odśnieżać i wsiąkł!!!! Mam egzamin w sobotę i już jestem podminowana;/