reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi, no niezbyt ładny widok dla ciąży, zwłaszcza przy zmasakrowanych zwłokach.Mój K też mi sugerował przerwę lub rezygnację ale ja nie chcę, mam sesje 30.01-12.02 a po drugie to jeszcze nikomu nie mowilam o ciąży i niech tak zostanie:-p

reklama
młody wykąpany i śpi a ja mam czas dla siebie , D. na treningu ;-)

dzisiaj zauważyłam kolejne 2 ząbki młodego więc mamy juz ich aż 6 :-D

Liza
zdrówka :* śliczne dzieciaczki :*
mała_czarna trzymam kciuki ! ;-)
Kama massakra z tą kradzieża. ;/
kasiek daj znać jak po wizycie :-)

EWI zdaje ci sie nikt cie nie omija :-D hehehe ;-) mam nadzieje ze u gina bedzie wsio oki, a plamienie zniknie ci. no biało u nas :-) fajnie ;-)

Myrsini :szok: szacun, ja bym nie mogla zwlok ogladac, by mi sie snily poo nocach, trzeba miec do tego chyba predyspozycje... :tak:

No chyba bede mykac, zdjecia są do wglądu do jutra wieczora i potem je kasuje stad :-p

Witam wieczornie;-)
Liza zdrowka dla dzieci,trzymaj sie, Super zdjecia;-)
mazia sliczne malenstwo:-)
dorotar zdrowka!
gosdia trzymaj sie jakos,jak cos to pisz do nas
Myrsini podziwiam Cie,ze dalas rade,chociaz mnie tez to zawsze ciekawilo i ciekawi z tym,ze nie wiem czy zapach bym zniosla:-p poradzisz sobie;-)

Maly spi juz,dzisiaj na spacerku bylismy z M i na zakupach,dalej nie kupilam reszty rzeczy potrzebnych mi na studniowke bo nic nie bylo przez pogode,nie wiem kiedy ja to pokupuje jak codziennie popoludniu mam lekcje,a do poludnia jestem sama z Adasiem,a z nim nie wszedzie wejde:baffled: moze w sobote po fakultetach sie uda. Lece sie historii uczyc,milego wieczoru,wrzucam jeszcze zdjecie ze spaceru:-)

DSC01206.jpgDSC01203.jpg

dziewczyny nie piszcie mi prosze o śniegu bo dostane zawału!!! u nas słońce świeci... ja się przerzuciłam na półbuty a dziewczyny chodza w jesiennych kurtkach:tak: no a u was tak pęknie

liza zadroszczę śniegu :-) śliczne fotki.. no i zdrówka dla dzieci :*
dorotar zdrówka
gosida no nie moze tak być.. mam nadzieję że się chłop opamięta i że się pogodzicie :* musicie tylko porozmawiać
wampi u mnie tak samo.. jak mąż w pracy to sobie umiem wszystko zorganizować , a jak siedzi w domu to wszystko takie jakieś niepoukładane :-p i na nic czasu nie ma...;-)
małaczarna to dobrze ze sie nie dałaś złaspać na pytaniach :-) mam nadzieję że bedzie pozytywnie
ewi a czemu u Justynki nie było dziadków??
ewi kto cię omija szerokim łukiem??
młoda gratuluję ząbków :)
burzowata fajne focie :-)
widze że zakupy nie kompletne.. ile jeszcze masz do studniówki??

ViKamcia brakuje mi czegos na ramiona zeby pod kurtke i na sam poczatek zalozyc,ponczoch samonosnych,torebki no i biustonosza z ktorym bede miala zapewne problem, jeszcze pare kosmetykow musze kupic,jakis balsam rozswietlajaco brazujacy itp:baffled: a studniowke mam za tydzien w piatek

młodamamusia, w 7 m-cy ma juz 6 ząbków?Jak na moje oko to dużo:-)

Ewi,
nikt Cię kochana nie omija, na pewno nie celowo.Ja jestem tu nowa i dopiero się wdrażam :-)A co do plamień to jeśli Cię niepokoją bardzo to idz do lekarza i bedziesz spokojna.A kiedy okres masz dostać?

Nie myślcie dziewczynki, że mnie widok zwłok fascynuje:no:Na pewno nie zrobię specjalizacji z patomorfologii ani z medycyny sądowej, bo to mnie nie kręci, ale każdy musi to zaliczyć.Na tym roku mam aż ponad 80 godz takich praktyk.Więc trzymajcie kciuki bym zaliczyła!

Burzowata, zdążysz pewnie wszystko kupić ;)
Myrsini, podziwiam za to krojenie zwłok. Ja bym się bała... Choć nie powiem ciekawi mnie to wszystko troche... Ale nie nie dałabym rady. Bedzie wszystko ok poradzisz sobie i Twój facet ma wdzięczny zawód ;)
Anulka, ja też 89 rocznik.
Ewi, leć do lekarza, nie ma co ;) takie rzecvzy trzeba sprawdzac.
Liza, pięknie biało macie no i dzieciaczki widać zadowolone.

Uciekam się trochę uczyć... Zajrzę później może.

Dziewczyny dzięki po wizycie dobrze tylko gardło lekko zaczerwienione atak to osłuchowo czysta dała 3 syropy na kaszel szybko powinno przejść:)

Kamma a tam pięknie ja czekam na zieleń!!!!!

Liza uuuuu To i Ty masz armagedon!!!! Zdrówka po raz kolejny ja prałam Vanishem ale dalej siśkami

zalatuje... Eeee u mnie więcej śniegu:p Dzieciaczki cudowne:)

Anula ja też za swój płaciłam 800zł;/

Dorotar współczuję zdrówka dla Was!!!

Gosdia niech spada na drzewo jeszcze w łachę przyjdzie nie tylko Twój taki!!!

Sali hahahah

Myrsini uuu to ciekawą ma specjalizację:) Nie dziwię się że cieszy się z dzidziusia:) Eh jak ja bym miała predyspozycję to też poszłabym na takie studia bardzo ciekawią mnie takie rzeczy:) Jak mówisz że tak szybo się uczysz to brzuch na uczelni pikuś:) A Ty jaką specjalizację chciałabyś robić?? JA bym chciała być na sekcji więc nie martw się ze mnie taki sam sadysta:) Pewnie jak czujesz się na siłach to nie rezygnuj w sumie jak się urodzi to już na 4 będziesz kiedy termin jak fajnie się Twój narzeczony nazywa:)

Malwina super że lepiej:)

Mała czarna
ale głupie pytania buhahah Fajnie mieć faceta w domu ja w sumie też ostatnio mam bo samochody się nie psują:p Ale co jakiś czas chętnie bym go wygoniła:p Miłej zabawy z koleżanką;)

Ewi biedna Justynka aż mi się przykro zrobiło;(

Młoda
gratuluję ząbków:)

Burzowata
no nie wierzę fotę wrzuciłaś!!! Mały przecudny a Ty bardzo ładna dziewczyna chociaż się pozakrywałaś gdzie te kompleksy o których pisałaś??

Kamcia
chętnie się zamienię!!!!!

Młoda śpi cały dzień mnie wkurzała bo latała mi jak muszę się uczyć na koniec cyrk zrobiła jak jej leki podawałam a wcale te syropy nie są obrzydliwe nakrzyczałam na nią bo już rady nie dawałam;/
C był i poszedł chodnik odśnieżać i wsiąkł!!!! Mam egzamin w sobotę i już jestem podminowana;/

reklama
myrsini moja pierwsza córka też tyle miała w 7 msc :-)
burzowata to sporo jeszcze masz do kupienia..
ja pamietam że na moją studniówke byłam kompletnie nieprzygotowana...
rozeszłam się z chłopakiem akurat no i byłam z lekka załamana w sumie to ja go zostawiłam ,a le gdyby nie to to on by to zrobił.. bo już to było widać..
nic mi sie nie chciało przygotowywac , niczego nie szukałam.. nawet partnera nie miałam a samopoczucie.. do bani...
ale mimo to studniówka była super.. poszłam z mkumplem , bawiłam się z wszytskimi :-) po balu poszlismy ze znajomymi baloiwac dalej :-p
nic dodac nic ująć :-)

kasiek to zamieniaj się... tak bardzo bym chciała żbey moje dzieci zob aczyły śnieg :-p hehe

Do góry