Ewi, no niezbyt ładny widok dla ciąży, zwłaszcza przy zmasakrowanych zwłokach.Mój K też mi sugerował przerwę lub rezygnację ale ja nie chcę, mam sesje 30.01-12.02 a po drugie to jeszcze nikomu nie mowilam o ciąży i niech tak zostanie
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
młody wykąpany i śpi a ja mam czas dla siebie , D. na treningu ;-)
dzisiaj zauważyłam kolejne 2 ząbki młodego więc mamy juz ich aż 6
Liza zdrówka :* śliczne dzieciaczki :*
mała_czarna trzymam kciuki ! ;-)
Kama massakra z tą kradzieża. ;/
kasiek daj znać jak po wizycie :-)
dzisiaj zauważyłam kolejne 2 ząbki młodego więc mamy juz ich aż 6
Liza zdrówka :* śliczne dzieciaczki :*
mała_czarna trzymam kciuki ! ;-)
Kama massakra z tą kradzieża. ;/
kasiek daj znać jak po wizycie :-)
Liza
Fanka BB :)
EWI zdaje ci sie nikt cie nie omija hehehe ;-) mam nadzieje ze u gina bedzie wsio oki, a plamienie zniknie ci. no biało u nas :-) fajnie ;-)
Myrsini szacun, ja bym nie mogla zwlok ogladac, by mi sie snily poo nocach, trzeba miec do tego chyba predyspozycje...
No chyba bede mykac, zdjecia są do wglądu do jutra wieczora i potem je kasuje stad
Myrsini szacun, ja bym nie mogla zwlok ogladac, by mi sie snily poo nocach, trzeba miec do tego chyba predyspozycje...
No chyba bede mykac, zdjecia są do wglądu do jutra wieczora i potem je kasuje stad
Witam wieczornie;-)
Liza zdrowka dla dzieci,trzymaj sie, Super zdjecia;-)
mazia sliczne malenstwo:-)
dorotar zdrowka!
gosdia trzymaj sie jakos,jak cos to pisz do nas
Myrsini podziwiam Cie,ze dalas rade,chociaz mnie tez to zawsze ciekawilo i ciekawi z tym,ze nie wiem czy zapach bym zniosla poradzisz sobie;-)
Maly spi juz,dzisiaj na spacerku bylismy z M i na zakupach,dalej nie kupilam reszty rzeczy potrzebnych mi na studniowke bo nic nie bylo przez pogode,nie wiem kiedy ja to pokupuje jak codziennie popoludniu mam lekcje,a do poludnia jestem sama z Adasiem,a z nim nie wszedzie wejde moze w sobote po fakultetach sie uda. Lece sie historii uczyc,milego wieczoru,wrzucam jeszcze zdjecie ze spaceru:-)
Liza zdrowka dla dzieci,trzymaj sie, Super zdjecia;-)
mazia sliczne malenstwo:-)
dorotar zdrowka!
gosdia trzymaj sie jakos,jak cos to pisz do nas
Myrsini podziwiam Cie,ze dalas rade,chociaz mnie tez to zawsze ciekawilo i ciekawi z tym,ze nie wiem czy zapach bym zniosla poradzisz sobie;-)
Maly spi juz,dzisiaj na spacerku bylismy z M i na zakupach,dalej nie kupilam reszty rzeczy potrzebnych mi na studniowke bo nic nie bylo przez pogode,nie wiem kiedy ja to pokupuje jak codziennie popoludniu mam lekcje,a do poludnia jestem sama z Adasiem,a z nim nie wszedzie wejde moze w sobote po fakultetach sie uda. Lece sie historii uczyc,milego wieczoru,wrzucam jeszcze zdjecie ze spaceru:-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny nie piszcie mi prosze o śniegu bo dostane zawału!!! u nas słońce świeci... ja się przerzuciłam na półbuty a dziewczyny chodza w jesiennych kurtkach no a u was tak pęknie
liza zadroszczę śniegu :-) śliczne fotki.. no i zdrówka dla dzieci :*
dorotar zdrówka
gosida no nie moze tak być.. mam nadzieję że się chłop opamięta i że się pogodzicie :* musicie tylko porozmawiać
wampi u mnie tak samo.. jak mąż w pracy to sobie umiem wszystko zorganizować , a jak siedzi w domu to wszystko takie jakieś niepoukładane i na nic czasu nie ma...;-)
małaczarna to dobrze ze sie nie dałaś złaspać na pytaniach :-) mam nadzieję że bedzie pozytywnie
ewi a czemu u Justynki nie było dziadków??
ewi kto cię omija szerokim łukiem??
młoda gratuluję ząbków
burzowata fajne focie :-)
widze że zakupy nie kompletne.. ile jeszcze masz do studniówki??
liza zadroszczę śniegu :-) śliczne fotki.. no i zdrówka dla dzieci :*
dorotar zdrówka
gosida no nie moze tak być.. mam nadzieję że się chłop opamięta i że się pogodzicie :* musicie tylko porozmawiać
wampi u mnie tak samo.. jak mąż w pracy to sobie umiem wszystko zorganizować , a jak siedzi w domu to wszystko takie jakieś niepoukładane i na nic czasu nie ma...;-)
małaczarna to dobrze ze sie nie dałaś złaspać na pytaniach :-) mam nadzieję że bedzie pozytywnie
ewi a czemu u Justynki nie było dziadków??
ewi kto cię omija szerokim łukiem??
młoda gratuluję ząbków
burzowata fajne focie :-)
widze że zakupy nie kompletne.. ile jeszcze masz do studniówki??
ViKamcia brakuje mi czegos na ramiona zeby pod kurtke i na sam poczatek zalozyc,ponczoch samonosnych,torebki no i biustonosza z ktorym bede miala zapewne problem, jeszcze pare kosmetykow musze kupic,jakis balsam rozswietlajaco brazujacy itp a studniowke mam za tydzien w piatek
młodamamusia, w 7 m-cy ma juz 6 ząbków?Jak na moje oko to dużo:-)
Ewi, nikt Cię kochana nie omija, na pewno nie celowo.Ja jestem tu nowa i dopiero się wdrażam :-)A co do plamień to jeśli Cię niepokoją bardzo to idz do lekarza i bedziesz spokojna.A kiedy okres masz dostać?
Nie myślcie dziewczynki, że mnie widok zwłok fascynujeNa pewno nie zrobię specjalizacji z patomorfologii ani z medycyny sądowej, bo to mnie nie kręci, ale każdy musi to zaliczyć.Na tym roku mam aż ponad 80 godz takich praktyk.Więc trzymajcie kciuki bym zaliczyła!
Ewi, nikt Cię kochana nie omija, na pewno nie celowo.Ja jestem tu nowa i dopiero się wdrażam :-)A co do plamień to jeśli Cię niepokoją bardzo to idz do lekarza i bedziesz spokojna.A kiedy okres masz dostać?
Nie myślcie dziewczynki, że mnie widok zwłok fascynujeNa pewno nie zrobię specjalizacji z patomorfologii ani z medycyny sądowej, bo to mnie nie kręci, ale każdy musi to zaliczyć.Na tym roku mam aż ponad 80 godz takich praktyk.Więc trzymajcie kciuki bym zaliczyła!
Burzowata, zdążysz pewnie wszystko kupić
Myrsini, podziwiam za to krojenie zwłok. Ja bym się bała... Choć nie powiem ciekawi mnie to wszystko troche... Ale nie nie dałabym rady. Bedzie wszystko ok poradzisz sobie i Twój facet ma wdzięczny zawód
Anulka, ja też 89 rocznik.
Ewi, leć do lekarza, nie ma co takie rzecvzy trzeba sprawdzac.
Liza, pięknie biało macie no i dzieciaczki widać zadowolone.
Uciekam się trochę uczyć... Zajrzę później może.
Myrsini, podziwiam za to krojenie zwłok. Ja bym się bała... Choć nie powiem ciekawi mnie to wszystko troche... Ale nie nie dałabym rady. Bedzie wszystko ok poradzisz sobie i Twój facet ma wdzięczny zawód
Anulka, ja też 89 rocznik.
Ewi, leć do lekarza, nie ma co takie rzecvzy trzeba sprawdzac.
Liza, pięknie biało macie no i dzieciaczki widać zadowolone.
Uciekam się trochę uczyć... Zajrzę później może.
pinky sky
Fanka BB :)
Dziewczyny dzięki po wizycie dobrze tylko gardło lekko zaczerwienione atak to osłuchowo czysta dała 3 syropy na kaszel szybko powinno przejść
Kamma a tam pięknie ja czekam na zieleń!!!!!
Liza uuuuu To i Ty masz armagedon!!!! Zdrówka po raz kolejny ja prałam Vanishem ale dalej siśkami
zalatuje... Eeee u mnie więcej śniegu Dzieciaczki cudowne
Anula ja też za swój płaciłam 800zł;/
Dorotar współczuję zdrówka dla Was!!!
Gosdia niech spada na drzewo jeszcze w łachę przyjdzie nie tylko Twój taki!!!
Sali hahahah
Myrsini uuu to ciekawą ma specjalizację Nie dziwię się że cieszy się z dzidziusia Eh jak ja bym miała predyspozycję to też poszłabym na takie studia bardzo ciekawią mnie takie rzeczy Jak mówisz że tak szybo się uczysz to brzuch na uczelni pikuś A Ty jaką specjalizację chciałabyś robić?? JA bym chciała być na sekcji więc nie martw się ze mnie taki sam sadysta Pewnie jak czujesz się na siłach to nie rezygnuj w sumie jak się urodzi to już na 4 będziesz kiedy termin jak fajnie się Twój narzeczony nazywa
Malwina super że lepiej
Mała czarna ale głupie pytania buhahah Fajnie mieć faceta w domu ja w sumie też ostatnio mam bo samochody się nie psują Ale co jakiś czas chętnie bym go wygoniła Miłej zabawy z koleżanką
Ewi biedna Justynka aż mi się przykro zrobiło;(
Młoda gratuluję ząbków
Burzowata no nie wierzę fotę wrzuciłaś!!! Mały przecudny a Ty bardzo ładna dziewczyna chociaż się pozakrywałaś gdzie te kompleksy o których pisałaś??
Kamcia chętnie się zamienię!!!!!
Młoda śpi cały dzień mnie wkurzała bo latała mi jak muszę się uczyć na koniec cyrk zrobiła jak jej leki podawałam a wcale te syropy nie są obrzydliwe nakrzyczałam na nią bo już rady nie dawałam;/
C był i poszedł chodnik odśnieżać i wsiąkł!!!! Mam egzamin w sobotę i już jestem podminowana;/
Kamma a tam pięknie ja czekam na zieleń!!!!!
Liza uuuuu To i Ty masz armagedon!!!! Zdrówka po raz kolejny ja prałam Vanishem ale dalej siśkami
zalatuje... Eeee u mnie więcej śniegu Dzieciaczki cudowne
Anula ja też za swój płaciłam 800zł;/
Dorotar współczuję zdrówka dla Was!!!
Gosdia niech spada na drzewo jeszcze w łachę przyjdzie nie tylko Twój taki!!!
Sali hahahah
Myrsini uuu to ciekawą ma specjalizację Nie dziwię się że cieszy się z dzidziusia Eh jak ja bym miała predyspozycję to też poszłabym na takie studia bardzo ciekawią mnie takie rzeczy Jak mówisz że tak szybo się uczysz to brzuch na uczelni pikuś A Ty jaką specjalizację chciałabyś robić?? JA bym chciała być na sekcji więc nie martw się ze mnie taki sam sadysta Pewnie jak czujesz się na siłach to nie rezygnuj w sumie jak się urodzi to już na 4 będziesz kiedy termin jak fajnie się Twój narzeczony nazywa
Malwina super że lepiej
Mała czarna ale głupie pytania buhahah Fajnie mieć faceta w domu ja w sumie też ostatnio mam bo samochody się nie psują Ale co jakiś czas chętnie bym go wygoniła Miłej zabawy z koleżanką
Ewi biedna Justynka aż mi się przykro zrobiło;(
Młoda gratuluję ząbków
Burzowata no nie wierzę fotę wrzuciłaś!!! Mały przecudny a Ty bardzo ładna dziewczyna chociaż się pozakrywałaś gdzie te kompleksy o których pisałaś??
Kamcia chętnie się zamienię!!!!!
Młoda śpi cały dzień mnie wkurzała bo latała mi jak muszę się uczyć na koniec cyrk zrobiła jak jej leki podawałam a wcale te syropy nie są obrzydliwe nakrzyczałam na nią bo już rady nie dawałam;/
C był i poszedł chodnik odśnieżać i wsiąkł!!!! Mam egzamin w sobotę i już jestem podminowana;/
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
myrsini moja pierwsza córka też tyle miała w 7 msc :-)
burzowata to sporo jeszcze masz do kupienia..
ja pamietam że na moją studniówke byłam kompletnie nieprzygotowana...
rozeszłam się z chłopakiem akurat no i byłam z lekka załamana w sumie to ja go zostawiłam ,a le gdyby nie to to on by to zrobił.. bo już to było widać..
nic mi sie nie chciało przygotowywac , niczego nie szukałam.. nawet partnera nie miałam a samopoczucie.. do bani...
ale mimo to studniówka była super.. poszłam z mkumplem , bawiłam się z wszytskimi :-) po balu poszlismy ze znajomymi baloiwac dalej
nic dodac nic ująć :-)
kasiek to zamieniaj się... tak bardzo bym chciała żbey moje dzieci zob aczyły śnieg hehe
burzowata to sporo jeszcze masz do kupienia..
ja pamietam że na moją studniówke byłam kompletnie nieprzygotowana...
rozeszłam się z chłopakiem akurat no i byłam z lekka załamana w sumie to ja go zostawiłam ,a le gdyby nie to to on by to zrobił.. bo już to było widać..
nic mi sie nie chciało przygotowywac , niczego nie szukałam.. nawet partnera nie miałam a samopoczucie.. do bani...
ale mimo to studniówka była super.. poszłam z mkumplem , bawiłam się z wszytskimi :-) po balu poszlismy ze znajomymi baloiwac dalej
nic dodac nic ująć :-)
kasiek to zamieniaj się... tak bardzo bym chciała żbey moje dzieci zob aczyły śnieg hehe