reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa - Aha to mnie pocieszylas ;P :-D cóż, spróbuje tym proszkiem narazie;P huk najwyzej caly wykorzystam od razu :-D jak nic nie da kupie płyn, ale zimą na mokro to tak troche nie ten, jeszcze jak dzieciaki biegaja po domu ;/ ehhh

Dorotar zdrówka!

reklama
Ku***** Odpisałam wam i mi się skasowało :(

Zdrówka dla wszystkich chorych !!

Ja już mam dosyć jestem na ścieżce wojennej z moim Damianem.... Mam już go dosyć ;/ powiedziałam mu, ze jak ma taki być w sotosunku do mnie to nie chce z nim być i co CISZA ;/ Palant... :(
Na uczelni to mi lepiej idzie niż w zyciu osobistym... Przepraszam, ale nie chce mi się drugi raz odpisywać ...Dzisiaj robię wolne od nauki i postaram sie czasem coś napisać naforum ;)

Wampi i on na tej najwyzszej wieży pewnie robi;/

W hotelu sa na ul.Kolumny hehe.

Jutro albo w piątek juz wraca,powiem Wam ze mi lepiej samej,jestem samowystarczalna haha.Na moje mógłby wyjechac za granice na dłuzej,dałabym sobie rade.Najgorzej jak wyjezdza na tydzien,ledwo zaczne sie przyzwyczajac ze go nie ma a On wraca...teraz nie było go dwa tygodnie a ja sie czuje jakby to były 3 dni hhe

Witam

Miałam dzisiaj 3 godzinne zajęcia z patomorfologii w prosektorium:-) Uwielbiam te zajęcia kliniczne ale bałam sie o mdłości..:-D

Liza, zdrówka dla Damiana

mała_czarna, kciuki zacisnięte z całych sił!

kaamaa, to sie nazywa szczęście w nieszczęściu;)Mnie kiedyś jeden gnojek zerwał łancuszek z szyi :szok:

młodamamusia,
duzy i dzielny chłopak z Twojego synka.A Ty kuruj się!

burzowata,
taka młodziutka jesteś a mimo wszystko dałas radę.Brawo!!Dla chcącego nic trudnego.Zobaczymy jak się sprawdzi w moim przypadku;P
Co do nauki to uczę się bardzo szybko, raz przeczytam i wiem, ale bardziej martwi mnie bieganie z brzuchem po uczelni:-D Czy podołam fizycznie?!!A mój K jest chirurgiem dziecięcym

Trzymajcie sie dziewczynki

Wampi ja mam tak samo, jak J jest w robocie to na wszystko mam czas, wszystko zrobię, a jak przychodzi niedziela czy dzień wolny, to cały plan dnia sie wali ;-) Ale za granicę samego bym go nie puściła :tak:

Witajcie

Obiad przyszykowany, ciasto na rogaliki w lodówce,a Zuzia sie usypia

Kama dziękuje ze pytasz , Jest lepiej ale cały czas ma kaszel dosyc mocny , no ale robimy inhalacje i mam nadzieje ze bedzie ok.

Co do temperatury, to u nas około +4 stopnie , snieg topnieje:(

Nam tez jest dobrze jak M w pracy , jak przyjdzie to tylko bałagan powstaje a w niedziele to obydwie nie potrafimy sie zorganizowac , ja czesto chodze w pizamie do pozna i nic nie robie przez co bałagan niemiłosierny a Zuzia czesto jest wkurzająca ale to tylko w niedziele i swieta

Rox wiem ze sie odkurza... :happy: :-D

No ja juz po "praniu" i powiem Wam ze na moim dywanie to pomógł i dywan czystszy! az w szoku jestem ;P

Za to Miki mi spi zaczyna plakac ja do niego lece, patrze a ten zwrócil troszke czegos :dry: za chwile ojciec wpada i mowi bym do nich poszla bo ksiadz przyjechal (ja u siebie nie przyjmowalam bo syf w domu i wogole mialam isc do rodziców)... Miki zazygany ja napisalam mamie sms ze nie bede szla bo miki wymiotowal (starszaki zdazyly do nich pojsc) i tyle;P ksiundz byl i go ni ma ;]
A Mikolaj wymiotowal pewnie bo ma taki odrywajacy sie kaszel ...;/ bo jaki inny powód?
Ja to sie zawsze dziwie ze jak któres zwracalo cos a nawet 1h wczesniej mleko jadlo to tego mleka nie zwymiotowalo tylko wczesniejszy pokarm :-D zauwazylyscie to u swoich dzieci? czy tylko moje tak maja? ;|

wampi jak chcesz spróbój, mój dywan wygladal tragicznie (wiadomo jak to po trójce dzieci moze wygladac:D) no i jest lepiej, za tą paczke 900g dalam 20zl i mi zostalo 1/3 tego :) wiec jeszcze jakis mniejszy wolna chwila upiore ;-)

reklama
Tu nie chodzi o to ze bałągan bo on sprzata po sobie i jak jest w domu to ja naczyn nie zmywam,dlatego postanowiłam mu kupic zmywarke hehe.
Chodzi o to ze nikt mi nie marudzi i nie zrzędzi jak stary dziad haha.
Jedyny minus ze nie moge nigdzie wyjsc sama,jedynie do mnie wpadaja kolezanki...z tym ze ja juz chce tez odpoczac od dzieciorów :-D.

Ja bym pusciła zagranice,ale on by nie wytrzymał bez dzieci tak długo;/
No mój jak jest na miejscu to pracuje od 7-15 oficjalnie ale z reguły jest w domu szybciej i weekendy ma wolne.Wiec lubie nie raz miec troche spokoju;)

Do góry