reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa - Aha to mnie pocieszylas ;P :-D cóż, spróbuje tym proszkiem narazie;P huk najwyzej caly wykorzystam od razu :-D jak nic nie da kupie płyn, ale zimą na mokro to tak troche nie ten, jeszcze jak dzieciaki biegaja po domu ;/ ehhh

Dorotar zdrówka!

reklama
Ku***** Odpisałam wam i mi się skasowało :(

Zdrówka dla wszystkich chorych !!

Ja już mam dosyć jestem na ścieżce wojennej z moim Damianem.... Mam już go dosyć ;/ powiedziałam mu, ze jak ma taki być w sotosunku do mnie to nie chce z nim być i co CISZA ;/ Palant... :(
Na uczelni to mi lepiej idzie niż w zyciu osobistym... Przepraszam, ale nie chce mi się drugi raz odpisywać ...Dzisiaj robię wolne od nauki i postaram sie czasem coś napisać naforum ;)

Wampi i on na tej najwyzszej wieży pewnie robi;/

W hotelu sa na ul.Kolumny hehe.

Jutro albo w piątek juz wraca,powiem Wam ze mi lepiej samej,jestem samowystarczalna haha.Na moje mógłby wyjechac za granice na dłuzej,dałabym sobie rade.Najgorzej jak wyjezdza na tydzien,ledwo zaczne sie przyzwyczajac ze go nie ma a On wraca...teraz nie było go dwa tygodnie a ja sie czuje jakby to były 3 dni hhe

Witam

Miałam dzisiaj 3 godzinne zajęcia z patomorfologii w prosektorium:-) Uwielbiam te zajęcia kliniczne ale bałam sie o mdłości..:-D

Liza, zdrówka dla Damiana

mała_czarna, kciuki zacisnięte z całych sił!

kaamaa, to sie nazywa szczęście w nieszczęściu;)Mnie kiedyś jeden gnojek zerwał łancuszek z szyi :szok:

młodamamusia,
duzy i dzielny chłopak z Twojego synka.A Ty kuruj się!

burzowata,
taka młodziutka jesteś a mimo wszystko dałas radę.Brawo!!Dla chcącego nic trudnego.Zobaczymy jak się sprawdzi w moim przypadku;P
Co do nauki to uczę się bardzo szybko, raz przeczytam i wiem, ale bardziej martwi mnie bieganie z brzuchem po uczelni:-D Czy podołam fizycznie?!!A mój K jest chirurgiem dziecięcym

Trzymajcie sie dziewczynki

Wampi ja mam tak samo, jak J jest w robocie to na wszystko mam czas, wszystko zrobię, a jak przychodzi niedziela czy dzień wolny, to cały plan dnia sie wali ;-) Ale za granicę samego bym go nie puściła :tak:

Witajcie

Obiad przyszykowany, ciasto na rogaliki w lodówce,a Zuzia sie usypia

Kama dziękuje ze pytasz , Jest lepiej ale cały czas ma kaszel dosyc mocny , no ale robimy inhalacje i mam nadzieje ze bedzie ok.

Co do temperatury, to u nas około +4 stopnie , snieg topnieje:(

Nam tez jest dobrze jak M w pracy , jak przyjdzie to tylko bałagan powstaje a w niedziele to obydwie nie potrafimy sie zorganizowac , ja czesto chodze w pizamie do pozna i nic nie robie przez co bałagan niemiłosierny a Zuzia czesto jest wkurzająca ale to tylko w niedziele i swieta

Rox wiem ze sie odkurza... :happy: :-D

No ja juz po "praniu" i powiem Wam ze na moim dywanie to pomógł i dywan czystszy! az w szoku jestem ;P

Za to Miki mi spi zaczyna plakac ja do niego lece, patrze a ten zwrócil troszke czegos :dry: za chwile ojciec wpada i mowi bym do nich poszla bo ksiadz przyjechal (ja u siebie nie przyjmowalam bo syf w domu i wogole mialam isc do rodziców)... Miki zazygany ja napisalam mamie sms ze nie bede szla bo miki wymiotowal (starszaki zdazyly do nich pojsc) i tyle;P ksiundz byl i go ni ma ;]
A Mikolaj wymiotowal pewnie bo ma taki odrywajacy sie kaszel ...;/ bo jaki inny powód?
Ja to sie zawsze dziwie ze jak któres zwracalo cos a nawet 1h wczesniej mleko jadlo to tego mleka nie zwymiotowalo tylko wczesniejszy pokarm :-D zauwazylyscie to u swoich dzieci? czy tylko moje tak maja? ;|

wampi jak chcesz spróbój, mój dywan wygladal tragicznie (wiadomo jak to po trójce dzieci moze wygladac:D) no i jest lepiej, za tą paczke 900g dalam 20zl i mi zostalo 1/3 tego :) wiec jeszcze jakis mniejszy wolna chwila upiore ;-)

reklama
Tu nie chodzi o to ze bałągan bo on sprzata po sobie i jak jest w domu to ja naczyn nie zmywam,dlatego postanowiłam mu kupic zmywarke hehe.
Chodzi o to ze nikt mi nie marudzi i nie zrzędzi jak stary dziad haha.
Jedyny minus ze nie moge nigdzie wyjsc sama,jedynie do mnie wpadaja kolezanki...z tym ze ja juz chce tez odpoczac od dzieciorów :-D.

Ja bym pusciła zagranice,ale on by nie wytrzymał bez dzieci tak długo;/
No mój jak jest na miejscu to pracuje od 7-15 oficjalnie ale z reguły jest w domu szybciej i weekendy ma wolne.Wiec lubie nie raz miec troche spokoju;)

Do góry