reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Spust spustem jak sie nie popija to wiecej wejdzie a taka wypasiona mi wyszła ze szok:-D

Kama Z tymi kradzierzami to jest standard ja w miejskim nigdy nie mialam portfela a jak mialam torebke to na brzuch przekrecalam, taki nawyk;-)

Jak ktos chce sosik do makaronu na zapiekankę to ja robilam tak: 2łyzki maki, j jajko, 1 i 1/2 szkl wody, i cała mała smietana, do tego zioła do pizzy,sol, pieprz i troche przyprawy do kurczaka:-D mieszamy, gotujemy i zalewamy makaronik:-D zapomniałam że na szkoleniu podobnie kombinowałyśmy, widać głud robi swoje a makaronu mi się rzadało od kilku dni:-D i jak ja mam jak prosie nie wygladac jak rodzic pojde:-D

snoopy-no są juz tacy ludzie i trzeba to przeżyć :)

kasiek- no tak w sumie masz racje zobaczymy jak to się rozegra w tą niedziele

kamcia-wiesz mój facet sam powiedział ze jego to nie obchodzi i żebym nie robiła afery żeby nie psuć relacji ale jak będzie tak się zachowywał to masz racje moze uda mi sie coś powiedzieć na SPOKOJNIE ;)

ewi-dziekujemy :-D

kaamaa współczuje, moja mama w podobny sposób pozbyła sie całej miesiecznej wypłaty:sorry:, z tym ze jej z torebki wyjeli
snoopy robie tak samo:-D

Witam wieczornie,ponad 20 stron naprodukowalyscie od kiedy nie zagladalam :szok: wiec nie nadrobie,z gory przepraszam,ale przeczytam wszystko:tak: W weekend nie pisalam nic bo w sobote fakultety do matury mialam pol dnia,a potem M okupowal i okupuje komputer bo sesje ma i nie mam kiedy wejsc, dzisiaj caly dzien sama praktycznie jestem bo M pojechal po pracy siostrzenicy matme tlumaczyc i jeszcze nie wrocil,dziec wykapany i usnal przed chwila to moge zajrzec;-) jutro ma wolne to moze uda mi sie na zakupy wyrwac po reszte rzeczy na studniowke:confused: w poniedzialek byla baba z MOPRu u mnie na wywiadzie,i co najlepsze jak bylam u niej jakis czas temu to wredna byla tak ze myslalam,ze jej cos zrobie,potem okazalo sie,ze moja mama ma znajoma ktora zna jakas pania z MOPRu i tamta zadzwonila do niej zeby inaczej traktowala,ze to znajomi itp i teraz mila uprzejma i nagle wszystko sie da zalatwic... Zadziwiajace jak czlowiek moze sie zmienic:dry::baffled:
Ten nasz zab dalej sie nie przebil,widac go caly czas,spuchniete to dziaslo jest,ciekawe kiedy wyjdzie calkiem,mam nadzieje,ze niedlugo bo maly sie meczy tylko:-( a te zele to nic nie daja:baffled:

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak:
paulaw, Myrsini witam:-D
karolina gratuluje zaliczen,super wyniki:tak:
Myrsini my zdecydowanie nie planowalismy:-p ja w 2giej liceum,M 1 rok studiow, na samym poczatku wiadomo przerazenie,strach co ze szkola rodzicami,jeju ile sie uplakalam,uzamiartwialam... Ale po pierwszym szoku ( 2 dni =p ) radosc:-)
Co do roznicy wieku u nas sa 2 lata,wiec nie tak duzo;-) a znakowo ja baran on byk:-p Adas tez byk

M wrocil wiec spadam mamusie,milego wieczoru;-) buziaki

Umi w sensie wszystko do gara jakoś będzie smakowało??:-D ze mnie mój się śmieje że ja czasami recykling kuchenny prowadzę:-D

Burzowata jaka Ty młoda jesteś!!!!!!!! Kurcze podziwiam, będziesz maturę zdawała a mały urodzinki w miedzy czasie będzie miał:-);-)

Ja na moja maturę po wyjściu z egzaminów dostałam w wózku Alicję bo jej kochany tatuś nawet nie wyrobił z nią tych kilku godzin... Ja sie wcale nie uczyłam a zdałam:eek:

Witam
bylam u lekarza i serduszko jeszcze nie biło, ale tak jak wychodziło z beta to dopiero 5 tydz więc jeszcze za wcześnie.I wiem w jakim dniu zaszłam-zgadza się:no:

burzowata, udało sie Wam połączyć naukę z dzidzią?U nas trochę inna sytuacja bo tylko ja się jeszcze uczę a K ma 32 lata i już jest po specjalizacji i oczywiście puchnie z dumy, że zostanie tatą:wściekła/y:
Oby jak najszybciej wykluł się ten ząbek:tak:Pewnie dziecinka się męczy
kasiek, no boję się nawet zbytnio stresować by dziecku nie zaszkodzić.W końcu studiuje medycynę i wiem jaki ma na nas zły wpływ .Super, że się z pralką tak udało

rox, z cyca sie usmiałam:-D Bedzie dobrze!

snoopy, umi gratuluje daty slubu

dorotar, kasiek zdrówka dla dzieciaczków

Liza,
współczuje biegunki.Przeszła już na dobre?

karolina, dziewczyny maja rację, nie daj się chamowi i walcz o spokój.Trzymam kciuki za niedziele!

Jeśli którąś ominęłam to nie celowo :)Dużo miałam do nadrobienia i sie pogłubiłam

Miłego wieczorku papa

reklama
Hej;D ja na chwile bo zaraz sie klade, boje sie ze maly znowu w nocy wstanie wiec wole sie przespac chociaz troche. Tamtej nocy wstal po 3, budze sie a on na czworaka w lozeczku i sie buja...nie spal do 6 Ł sie nim zajal pomimo ze mial wstac akurat o 6 uspil malego i sie zbieral. A i mamy 3 zabka a dokladnie u gory po prawej str:-D
Burzowata wlasnie a z czego zdajesz?
Snoopy ja w ciazy tez duzo jadlam, ciagle bylam glodna. Stratowalam z waga 55 a skonczylam 72. Ja mialam mega ochote na ziemniaki smazone w tatarki i posypane przyprawa do ziemniakow,no i sie przytylo:tak:
Wampi u mnie w miescie chrzcza w kilku kosciolach bez slubu ale tylko jedno dziecko gdy che sie drugie odmawiaja chyba ze wezmie sie slub a w mojej rodzinniej parafii wogole bez slubu nie chca
Kasiek zdrowka zycze;-)tez mialam takie puzzle ale ja nie ma cierpliowsci ale Ł ulozyl
Rox ja juz po studiach ale obrone mam przelozona juz pol roku jestem w trakcie pisania pracy wiec jak cos pisz moze pomoge ale na seminaria nie chodzilam tylko przez maila pisalam z promotorka
Myrsin jakos dasz rade, wyjscia nie ma. Ja zaszlam na poczatku 3 roku przzez kilka pobytow w szpitalu nie obronilam sie a teraz ciezko idzie mi konczenie pracy...ja zorientowalam sie ze jestem w ciazy w 7 tyg. JA na poczatku swoje wypakalam, z ojcem do dzis praktyznie gadam ale ciesze sie ze mam tego szkraba. Wiadomo jesli ja decydowalabym o ciazy moze za jakies 5 lat bym sie zdecydowala ale jest jak jest;-)

Ostatnia edycja:
Do góry