Jestem Zuzia teraz chwile ogląda baje ale zaraz połoze ją spac bo wymeczona jest.Noc bardzo spokojna, przespała całą noc co jej sie zdarzyło do tej pory pare razy. Ma straszny katar od dzisiaj a kaszel jest suchy i jakby zelzał. Dzisiaj antybiotyku nie chciała połknąć , dopiero za 3 razem jak M pomógł to połknęła. Mam nadzieje ze jakoś wydobrzeje , ale urodzinki przekładamy na nastepny tydzien.KAMA zdrówka dla Julki , MAZIA super ze tak szybko urodziłaś , gratulacjr!!!A mi cos sie stało bo nie mam pogrubienia ani zadnycgh opcji
reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Burzowata jestem fryzjerka moze stąd ten talent hehe.Dziekuje
Mazia gratuluje)
Ja tez mówie stanowcze NIE chodzikom ,Tymek uczył sie chodzic przy tym:SKUTER JEŹDZIK CHODZIK PLAYSKOOL w 24h (2027962797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam takie pchacze do nauki chodzenia.Kaja sama sie nauczyła szybciej od Tymka
Mazia gratuluje)
Ja tez mówie stanowcze NIE chodzikom ,Tymek uczył sie chodzic przy tym:SKUTER JEŹDZIK CHODZIK PLAYSKOOL w 24h (2027962797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam takie pchacze do nauki chodzenia.Kaja sama sie nauczyła szybciej od Tymka
Ja tez nie zamierzam kupowac chodzika,wiecej szkody niz pozytku,mysle jedynie nad czyms takim jak to Drewniany wózek do popychania i do jeżdżenia "Krówka" - | Sklep Internetowy Weltbild.pl – tania wysyłka, odbiór osobisty księgarnia Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław, Łódź, Gdańsk, Szczecin, Lublin ( nie konkretnie to ale cos w tym stylu ) albo takie jak Sali wstawila
dorotar110
Fanka BB :)
MAZIA gratulacje syneczka.
KAMA ale ja napisałam, że u nas przyjmują dzieci zapieluchowane też.
SALI widzę, że jesteśmy z jednego fachu. Ja też fryzjerką jestem.
KAMA ale ja napisałam, że u nas przyjmują dzieci zapieluchowane też.
SALI widzę, że jesteśmy z jednego fachu. Ja też fryzjerką jestem.
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Julkę w ogóle pchacze nie interesowały, na roczek dostała samochodzik/jeździk i przy nim trochę śmigała ale też nie za wiele
E:
Dorota ale ja nie napisałm że nie, tylko dodałam że u Nas też jest taki wymóg
E:
Dorota ale ja nie napisałm że nie, tylko dodałam że u Nas też jest taki wymóg
karolina2302
Zaciekawiona BB
ooo rany 10 stron mi przybyło hehe a ja sie uczyć muszę
mazia-gratulacje ja rodziłam 20 minut hehe
a tak wgl to pytanie mam do szanownych mamć co na drugie śniadanko? Moja Tasia zazwyczaj zjada jajko z kromeczką albo parówkę ale słyszałam ze po roku można podawać już budyń?
mazia-gratulacje ja rodziłam 20 minut hehe
a tak wgl to pytanie mam do szanownych mamć co na drugie śniadanko? Moja Tasia zazwyczaj zjada jajko z kromeczką albo parówkę ale słyszałam ze po roku można podawać już budyń?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Vikę tez nie interesował pchacz :-)
a miała kubusia pychatka taki fajny..
n to tyle..
ide uśpić małą zołzę i obejrzę coś w tv :-)
a miała kubusia pychatka taki fajny..
n to tyle..
ide uśpić małą zołzę i obejrzę coś w tv :-)
reklama