reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI tak u nas też jest jeden miesiąc wakacji tylko czynne, u nas jest w sierpniu zamknięte. Z tym, że do końca maja także rodzic musi określić czy w lipcu będzie dziecko chodziło.

reklama
Witam z dołem

Byłam dzisiaj z Zuzia ( kaszel) u innej lekarz niz oststnio opisywałam( syt. z lekarzem , ktory słuchał Zuzie jak krzyczała i wierciła sie) i powiedział ze osłuchowo czysta. A dzisiaj lekarka bada Zuzie i mówi ze zapalenie płuc ma , kazała rtg zrobic i czekamy na opis, Po opisie znów do lekarza i bedzie decyzaj czy antybiotyk i w domu czy do szpitala.Mam nadzieje ze w domu bo w szpitalu to my wykorkujemy a pozatym teraz to jeszcze wiekszych chorób jest napewno.

Sory ze bez składu ale czekam jak na szpilkach...

Młoda kope lat:) Ale mały uroczy:D:D No gratuluje nowego chłopaka może powiesz coś więcej:)

Rox
ooo widzę że Ty porywasz się na ambitne tematy:)

Malwina współczuję;/ Zdrówka dla Zuzi

Sorry że tak pobieżnie ale trochę sobie przychorowałam siedzę pod kocem a Domka rozwala pokój C pojechał po paszport a jutro na uczelnie...

Liza nie jest tak źle jak ja będę miała 30 lat to Julka będzie miała 10 a moja mama 50ąt, Luuuuzik ;-)

Malwina mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala i że Zuzia szybko wyzdrowieje.... trzymajcie się :*

Kasiek Tobie też zdrówka życzę.

O jakie wyliczenia. To jak ja będę miała 30, to Kacper bedzie miał 11 lat:szok:, a moja mama 51:-p. Kurde ma nadzieje ze mój syn nie postanoi uczynić mnie młoda babcią:dry:

kasiek zdrówka!
malwina szok... są lekarze i ludzie którzy ich tylko udają:no:

Kamma no młoda Ty 2 lata młodsza ode mnie a masz mamę co ma 42 lata:) To ja mam takich znajomych:D

Umi o następna co ma młoda mamę:) czuje się staro... Mój dzisiejszy stan jest jak babci 90letniej

Hej hej;D
Kurka nadrabialam Was ze 2 godz:cool2:
Dorotar ja na poczatku ciazy poszlam 2 razy na NFZ raz stwierdzienie i za jkis czas wizyta a tak prywatnie. 3razy lezalam i niestetu na nas gdy ktos chodzil na NFZ nimk sie nie zajmowal w szpitalu taka osoba, gdy lezalam 2 radz dziewczyna miala dobe bole a chodzila po patologii raz zbadali a pozniej o 6 rano odeszly wody lekarz sie wkurzyl ze musi do niej isc zaczal krzyczec ze leje sie z niej i zeby cos zrobila z tym ona mowi ze ma podklad ale nic nie daje a ten dalej z morda i jeszcze kazal jej isc szybciej na badnie bo nie bedzie na nia czekal a ona ledwo szla po scianie:sorry2:
Kama ja gdy bede miala 30 maly skonczy 8 a moja mama bedzie miala 52 a ojciec 57;-)
Sali dziewczyny maja racje z ubezpieczeniem, ja od poczatku chodzilam do przychodni i niegdy nie chcieli ubezpieczenia a gdy poszlam po nowym roku to btla pierwsza rzecz ktora chcieli w aptece tak samo...
Kasiek zdrowka a Domka jak slicznie pozuje;-)tez juz ogldalam chirurgow, chyba dzis kolejny odcinek o ile sie nie myle:dry:
Ej mloda zdradzilas taki seksret i nic wiecej nie piszesz a my czekamy:-p
Zaplacilam za mieszkanie, wode, malemu mleko kupilam, poszlam prwatnie do lekarza oczywiscie musialam wzasc taxi i zostalam praktycznie bez kasy:sorry2:ale aby do wtorku;-)

reklama
Anula a jak:) Już się doczekać nie mogę:) Ja też chodziłam prywatnie chociaż nie rodziłam z moją lekarką to i tak było miło:) Mój ociec tę będzie miał 57:p

Do góry