reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek u nie maly sie zasiedzial w w pt mial mi moj lekarz wywolywac ale ruszyl w czwratek po 9 ur po 16 a jak na zlosc moj lekarz od 15 przyjmowal prywatnie ale rodzilam z mlodym lekarzem, synem ordynatora i nie powiem staral sie i przy szyciu bylo z kim pogadac:-D
Maly w koncu spi pierwszy raz:-D

Liza Wszystko zależy od tego w sumie którym sie dzieckiem było z kolei, ja byłam pierwsza. To i mamę mam dość młodą. Ostatnio śmiałam sie że jak "dobrze pójdzie" to dożyje pra pra wnuków:-p:-D
Anula u mnie to byle do wtorku zamienia sie na " byle do pierwszego":-D, dla mnie styczen jest koszmarny:dry:
kasiek czemu ty sie staro czujesz:baffled:?

Umi ja tez jestem najstarsza;-)u nas najgorzej z kasa tak chwile po 15tym bo trzeba mieszkanie zapalcic, malemu mleko kupic, reszta rachunkow ale pod konice mies jest jeszcze stypendium wiec jakos sie podbudowujemy:-Dtyle ze w tym mies musze jeszcze malemu troche ubranek kupic takich na 80:dry:

Umi no w sumie i racja:-) ja bylam najmlodsza :-D jak mama mnie urodzila miala już 34 lata ;P:) tata jest rok starszy od niej.

Maz juz najedzony pojechal, hania obiad konczy :-)
Ona to ma miejsce w brzuchu obiad w skzole o 11 zjadla i jeszcze teraz w domu, a Miki sobie spi od 11:45 :-)

Anula u nas właśnie grudzień był pełen opłat i tak sie ciagnie do teraz, mam nadzieje ze do lutego jakoś pociągniemy i potem to już z górki bedzie. Ja opłaty zawsze robie zaraz po wypłacie, żeby wiedziec ile mi kasy na zycie zostaje no i u mnie odpada mleko i papersy tak to bym chyba zwariowała:no:

edit liza no widzisz, a niektóre mamy decyduja sie na pierwsze dziecko np później niż twoja:), tak wiec róznie to bywa.

Malwina, niech Zuzia szybko zdrowieje
Rox, Borys jest genialny :p A nie możesz sobie przełożyć rozdziału na połowe lutego. My tak jutro robimy idziemy promotora blagać :p żebyśmy mogli po 20 lutym oddać.
Snoopy, gratuluje ślubu ;)
Młoda, ale ci Rafałek urósł !!!!! No i gratuluje! :)
Kasiek, zdrówka.

Nie nadrobię więcej.... Przeprasza... Pogoda dzisiaj straszna.

Ja byłam pierwszym i ostatnim dzieckiem ( mam nadzieję :-D)

A co do finansów to mi ciężko cokolwiek zaplanować, J dostaje tygodniówki i nigdy nie wiem ile dostanie w następną sobotę, bo wszystko jest uzależnione od tego ile przepracuje... nie zarabia mało ale nic nie da się sensownie zaplanować...

reklama
U nas opłaty tez po wyplacie wsio placimy ;] na ta chwile na szczescie wsio zaplacone, jutro jedziemy zaplacic rate za ubezpieczenie auta, i zostaje net do 30 stycznia;P
Ale ogolnie jak wsio do góry poszlo;/ musimy odwiedzic biedrone bo u mnie na wsi kosmos jakis

kaamaa:dry: wiem jak to jest, u nas teraz tez tylko tygodnówki będa (i byly w listopadzie;p) ;] takze jakos to bedzie, byle do sezonu w pepsi ;] osobiscie wole dostac cala kwote po miesiacu i wsio zaplacic i potem wiedziec ile zostaje ;]

Umi no tak rozumiem:-) u nas bylo tak ze mama zaszla w ciaze, donosila, urodzila i siostra moja umarła :-( po roku (miala 19 lat) zaszla w ciaze z moim bratem i takim to sposobem sama mam brata który jest odemnie starszy 14 lat a drugi 12 ;P straszna róznica, dwa światy ;/

Ostatnia edycja:
Do góry