reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi u nas na szczescie teraz kolejne szczepienie gdy skonczy rok a platne mamy. W tym mies jeszcze neta trzeba zaplacic i kupic karty do tel nie mowiac o mleku(puszka 38 zl)
Kama moj brat tez tak pracuje zwykle co tydz ma kase ale on sam, mieszka z rodzicami wiec dla niego zbytnim probelem nie jest gdy mniej zarobi albo na tydz nie pojedzie...
Gosdia gdy ja pisalam nie dalo sie przelozyc do konca pierwszego semestru miala byc czesc teoretyczna a drugi semestr pisalysmy badawcza
Liza u mnie z najmlodsza siostra tez jest duza roznica wieku prawie 11 lat ale to moja kopia i sie dogadujemy;-)
No i wstal lece odgrzac obiadek bo juz krzyczy
Mam pytnie do mam chlopcow. czy wasze babelki mialy stulejke?my mamy niby fizjologiczna i wg lekarza samo sie naprawi tylko podczas kapieli mam lekko naciagac.

Ostatnia edycja:
reklama
liza no widzisz, moja mama ma 2 siostry jedna 12 lat starsza a druga 9:tak: i powiem ci ze nawet sie dogadują. Ja np byłam pierwsza, po mnie była rok młodsza siostra a jak miałam 11 lto urodził sie brat. I w sumie gdyby żył to miałabym podobna rozpietość wiekową:tak:

kama to Twój J. zarabia jak w Ameryce tygodniówki:-p

U mnie też ja byłam pierwsza ale moja mama miała 25 lat jak się urodziłam mój tata 27:) Najmłodszą siostrę urodziła jak miała 32 lata:) Teraz kontakt z młodą się polepsza bo już jest w liceum jest 7 lat młodsza:)

Liza strasznie pogmatwanie to napisałaś:p:p A Na co siostra umarła jeśli można się zapytać?? Zawsze mnie smuci i szokuje śmierć w tak młodym wieku;(

Umi bo jestem chora i mi się pierniczy w głowie uczyć mi się nie chce bo nic nie mogę zapamiętać wszystko się myli. Domka poszła spać na szczęście to coś poczytam:) To Ty też miałaś brata?? Jejku jak mi przykro...

U na z finansami nie jest źle bo z teściami mieszkamy a że C prowadzi cały ten kram z teściem to jest ok:)

Umi no tak ;-) u budowlańców to chyba norma, przynajmniej u Nas w regionie.

Liza ja też wolałabym całą kwotę, ale cóż szef nie chce to się nie upieramy musi być jak jest.

kasiek ja miałam młodszą siostrę o rok i brata:)
kaamaa to chyba u was tak jest bo u nas raczej raz w miesiacu, tak przynajmniej znajomy ma. Ale tak dokładnie to sie nie orientuje:-p. Wiec głowy uciąć sobie nie dam.

kasiek siostra umarła po porodzie dzien chyba... Moja mama w pierwszej ciazy byla, za bardzo nie wiedziala jak to jest jak poród sie zacznie (sama stracila mame czyli moja babcie jak miala 20 lat...) sączyly jej sie wody przez 5 dni, poszla do szpitala, urodzila ale juz nie dalo sie uratowac siostry... :-( smutne to i tak naprawde przygnebiajace ale te 39lat temu byly zupelnie inne czasy :-(
Nie poznaję Ciebie przez ten awatar;P ;)

Liza aaa sorry bo ja zrozumiałam że ona umarła jak Ty się urodziłaś ale mi ta choroba dziś na mózg padła... Sorry... To Twoja mama też musiała swoje przeżyć...

Oj stwierdziłam że trzeba coś zmienić:p Ale Są usta są...:p Tylko ja tu chyba ust używam:p

ja juz po lekarzu , zapalenie płuc u Zuzi na szczescie zostajemy w domu.

Mam robic Zuzi inhalacje , ale ona wogóle nie chce, nie wiem co to bedzie:(

Do tego ta paskudna pogoda

Matko, ile nabazgrałyście :-p

młodamamusia gdzie byłaś jak Cię nie było? :-p:-p
Rafałek jak zawsze słodki :tak:

sali moja też już 2 razy powiedziała te jakże piękne słowo.. :sorry2:

Malwina aż zapalenie płuc?? współczuję, biedna Zuzia :-( zdrówka ;*

umi u mnie tak samo, jak ja 30 to Zuzia 11 a moja mama 51 :-p

Więcej nie nadrobię.. głowa mi pęka i ogólnie jakoś słabo mi jest :dry:
U dentysty dzisiaj byłyśmy, Zuzia grzeczna. Kolejna wizyta dopiero za 3 miesiące :tak:

reklama
Anetka no niestety , ostatnio lekarz zbadał ją niedokładnie:( Teraz trafiłam za kompetentną pediatre.

Swoją drogą nie widac u niej zeby była chora, brak kataru, temperatury, osłabienia tylko kaszel.

Do góry