reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa no właśnie i tu sie ta tylnia poduszka nie otwiera dla dziecka i ten maluch tak leci strasznie. A z drugiej strony ma wrazenie, że jest jakos dziwnie przypięty, albo siła uderzenia sprawiła, że mi sie po prostu to wydaje.

edit
kasiek ale ty masz fajną tą Dominikę, ciesz sie ze ci chce pozować:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nadrobiłam Was ale mam młyn w pracy więc sie witam tylko !

Chciałam Wam powiedzieć, że cieszę się że jesteście ;-)

Liza, Kamaa, anetka, umi ...
:-)

Ostatnia edycja:
Ale napisałyście

MAŁA CZARNA o jakie łóżko chodzi???? Dzięki za filmik.zdrówka małej

ANETKA słodka ta Twoja córcia a jak ładnie wierszyk mówi, jejku no tak dzień babci zaraz,też chyba swoją wierszyka nauczę bo teoretycznie z "dziadków" ma tylko babcię-moją mamę, jest jeszcze mojego K ojciec ale to szkoda gadać.

Co do ślubów ja z moim K mieliśmy ustaloną już datę ślubu ale 3miesiące po ustaleniu i zaręczynach okazało się, że jestem w ciąży to troszkę tylko przyśpieszyliśmy całą imprezę bo i tak i tak wszystko było już ustalone to nie miało znaczenia, że trzeba wcześniej a ślub mamy konkordatowy-czy jakoś tak to się pisze.

Ja dziś z małym w mieście byłam, zaraz muszę głowę umyć bo na 17 do przedszkola na zebranie jadę.

Liza to ja Cie przebije...
[h=6]Za oknem pieski uprawiały "miłośc".Przybiega Tymek:
T:mama własnie dwa psy walczyły,wygrał biały ..na koniec wąchał mu tyłek pewnie chciał sie z nim zaprzyjaźnić...
;DDDDDDDD
[/h]

Ja byłam u lekarza ale wyszłam wq....a nic nie załatwiając;/ Później zdam relacje.

umi ja włańsi emam poduszki .. i mam boczne
kama no włanie o tym ja mówiłam...
Boczne poduszki powietrzne montowane w osłonie nadkola, na tylnym siedzeniu samochodu mogą powodować zagrożenie dla dzieci korzystających z fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdy.
choć szczerze Ci powiem ze nie wiem w którym miejscu ja mam poduszki , myslałam ze to nie ma znaczenia i kazde tylne poduszki tak samo się mają do tego
no a jeśli chodzi o boczne osłony fotelika to też mam przy foteliku

liza z rodzina to mam takie samo zdanie jak Ty ;-)

kasiekkk ślicznie Domisia pozuje :-)

idę na obiad :-)

Liza to ja Cie przebije...
Za oknem pieski uprawiały "miłośc".Przybiega Tymek:
T:mama własnie dwa psy walczyły,wygrał biały ..na koniec wąchał mu tyłek pewnie chciał sie z nim zaprzyjaźnić...
;DDDDDDDD

Ja byłam u lekarza ale wyszłam wq....a nic nie załatwiając;/ Później zdam relacje.
Hehehe no to nieźle ;-) co u tego lekarza sie działo?

Rox my tez sie cieszymy ze jestes :-) :tak: ;-)

Co do poduszek sie nie wypowiadam bo mnie to nie interesuje bo ich nie mam w aucie :-D ;-P

Wiec tak....
To jest lekarz do którego chodziłam kiedys,wykrył raka u mojej mamy,ostatni raz byłam jak zaszłam w ciąze z Kają,ale Pan Doktor odmówił mi prowadzenia poniewaz wyczerpał limit NFZ na cięzarne:szok:...wiec zrezygnowałam z jego "usług".
Teraz przeniósł gabinet 10 min drogi ode mnie,wiec zadzwoniłam zeby sie zajrejestrowac i o dziwo zaraz na drugi dzien mnie zapisał(czyli dzisiaj na 11:15)byłam na styk,ale przede mną 3 kobiety;/Dwie weszły i wyszły 3 siedziala 20 min.w koncu moja kolej(weszłam o 11:50:crazy:...ładnie siadam a Pan Dopktor prosi o ubezpieczenie,ja na to ze zapomniałąm ale moge donieśc bo mam blisko,wiec Pasn doktor prosi o moja date urodzenia,szuka kartoteki,patrzy ze dawno nie byłam ,i ze w takim przypadku bez ubezpieczenia nic nie zrobimy...ja załamana tyle czekania ,a on :do kogo ma Pani pretensje???:angry:No q...a myslałam ze mnie szlak trafi,co mu szkodziło jesli mówiłam ze doniose,ale był taki niemiły ze odechciało mi sie prosic dalej i wyszłam.Zapisał mnie na jutro ale juz na bank nie pójde;/

Mało tego poskarżę sie jego siostrzenicy,która poznałam na urodzinowej imprezce.Na dodatek znam jego taty siostrę z która moi rodzice kiedys grilowali,ale nie chciałam juz sie na nich powoływac...Dupek!

reklama
Tylko napisałam, że nie lubię kurierów z tym czymś do podpisywania to przylazł do mnie kurier właśnie z tym urządzeniem :-D:-D i znowu wyszło jak 7-latce :-D

kasiek
daj trochę słońca.. u nas od kilka dniu pochmurno i co chwilę deszcz pada :baffled: Też myślę, że do siebie pasujemy ;-) Ale Domka jest śliczniutka :tak::-) kup tą bluzkę i pokaż jak ona wygląda, bo mi się wydaje, że u nas takich tanich nie widziałam.. tylko za ponad 40 zł :sorry2:

burzowata
to do Ciebie do domu nauczyciele przychodzą?

Malwina
zdrówka dla Zuzieńki ;* Moja właśnie jak miała 2 latka to też tak mówiła :tak: A teraz to jak coś palnie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :-D

Liza
a u Hani w przedszkolu organizują jakiś Dzień Babci? Pamiętam, że jak ja chodziłam, to zawsze coś takiego było :-) babcie przychodziły, jakiś tam poczęstunek był, my mówiliśmy wierszyki :-p Co do fotelików to my mamy taki rozkładany, że dziecko może sobie leżeć i jest od 9 do 25 kg, więc Zuzia jeszcze sporo w nim pojeździ, bo jest jej wygodnie :tak: A później to wiadomo, zmienimy już na taki do 36 :tak:

gosdia a mój glupek P. w pierwszy dzień ćwiczeń dowalił sobie 1000 brzuszków :-D i jeszcze później ściemniał, że nic go nie boli i zakwasów żadnych nie ma ;-) a chyba niemożliwe, żeby nie miał:confused:

dorotar
kurcze, to tylko jedna babcia już została..? Moja na szczęście ma moich rodziców i rodziców P., poza tym ma 3 prababcie i jednego pradziadka :tak: a do października tego roku miała nawet praprababcię, ale kiedyś pewnie nie będzie jej pamiętać :-(

sali
etam, nie przesadzaj, pójdź jutro i już. Taka prawda, że jakby każdej miał wierzyć, że ma ubezpieczenie, to mógłby mieć nieciekawie.. może miał już taką sytuację, że ktoś miał te ubezpieczenie donieść, a nie doniósł, to woli przełożyć wizytę..

Ja właśnie pofarbowałam włosy i od razu lepiej się czuję :tak:

Jutro ostatnia wizyta Zuzki u dentysty :tak: w koooońcu! :-)

Do góry