Tylko napisałam, że nie lubię kurierów z tym czymś do podpisywania to przylazł do mnie kurier właśnie z tym urządzeniem
i znowu wyszło jak 7-latce
kasiek daj trochę słońca.. u nas od kilka dniu pochmurno i co chwilę deszcz pada
Też myślę, że do siebie pasujemy ;-) Ale Domka jest śliczniutka
:-) kup tą bluzkę i pokaż jak ona wygląda, bo mi się wydaje, że u nas takich tanich nie widziałam.. tylko za ponad 40 zł
burzowata to do Ciebie do domu nauczyciele przychodzą?
Malwina zdrówka dla Zuzieńki ;* Moja właśnie jak miała 2 latka to też tak mówiła
A teraz to jak coś palnie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Liza a u Hani w przedszkolu organizują jakiś Dzień Babci? Pamiętam, że jak ja chodziłam, to zawsze coś takiego było :-) babcie przychodziły, jakiś tam poczęstunek był, my mówiliśmy wierszyki
Co do fotelików to my mamy taki rozkładany, że dziecko może sobie leżeć i jest od 9 do 25 kg, więc Zuzia jeszcze sporo w nim pojeździ, bo jest jej wygodnie
A później to wiadomo, zmienimy już na taki do 36
gosdia a mój glupek P. w pierwszy dzień ćwiczeń dowalił sobie 1000 brzuszków
i jeszcze później ściemniał, że nic go nie boli i zakwasów żadnych nie ma ;-) a chyba niemożliwe, żeby nie miał
dorotar kurcze, to tylko jedna babcia już została..? Moja na szczęście ma moich rodziców i rodziców P., poza tym ma 3 prababcie i jednego pradziadka
a do października tego roku miała nawet praprababcię, ale kiedyś pewnie nie będzie jej pamiętać :-(
sali etam, nie przesadzaj, pójdź jutro i już. Taka prawda, że jakby każdej miał wierzyć, że ma ubezpieczenie, to mógłby mieć nieciekawie.. może miał już taką sytuację, że ktoś miał te ubezpieczenie donieść, a nie doniósł, to woli przełożyć wizytę..
Ja właśnie pofarbowałam włosy i od razu lepiej się czuję
Jutro ostatnia wizyta Zuzki u dentysty
w koooońcu! :-)