reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaama gdybym byla taka jak oni bym sie na to nie zgodzila, ale nie jestem ;/ ogólnie mało mam wspolnego z moja rodzina, kazdy taki jak rodzice, i to wkurza;P siostra fochy i pretensje strzela a starsza o 5 lat... :eek:
To ile u Ciebie stopni? u mnie +2 :dry:

umi no wiesz ja z trójka dzieci musze to ogarnac zanim M pojedzie na 8 do pracy bo potem nie dam rady;/ kur jest sporo, psów na podwóku 3 plus maja dwa a domu ;/
a jada na Ukraine do znajomych, zwiedzic inny kraj;]

Ostatnia edycja:
reklama
U nas 4 na plusie...wczoraj spadł snieg na pół godziny hehe.

Ja sie szykuje do ginekologa.W koncu!! Powinnam chodzic co pół roku a ja 2,5 nie byłam.
Od razu poprosze o tabletki anty,bo trzeciemu dziecku mówie stanowcze Nie!;)

no to fajnie masz :)

Ale Miki mnie powalił :-D
Wzielam go na kolana i cos poczulam i mowie: Miki zrobiłes coś?
M: Aaa (tak)
J: to co teraz?
M: Pokazał reka na szafke z pampersami :-D
J: to kto przyniesie?
M: MAMA :-D
:-D

liza- haha niezły agencik ;)
moja Tasia dziś jadła parówkę zjadła połowę i już nie chciała więc dałam jej ją do ręki w nadziei że to ją skusi żeby jeszcze coś zjeść a ona powędrowała do drugiego pokoju wraca rozkłada rączki pokazując ze nie ma parówki i znalazłam ją pod dywanem :-D

Malwina przecież Twoja też jest ;-) co do mówienia to pewnie już dużo mówi, a ile jest młodsza od mojej Zuzi ;-)

kasiek idealnie? my to się charakterami różnimy, no ale podobno przeciwieństwa się przyciągają :-D:-p

ViKamcia żeby nie było.. ja też przeczytałam :-p ale nie mam nic do dodania, zgadzam się z Tobą :tak:

gosdia gratuluję tych 100 brzuszków :-) ja wczoraj zrobiłam ok. 500 :tak:

umi wiem, wszyscy zawsze mylili moje nazwisko i prawie nikt nie czytał dobrze :baffled:

Liza Zuzia tam nie śpiewa :-p tylko wierszyk mówi ;-)
O kurcze, nie dość, że dziećmi musisz się opiekować, to jeszcze całym gospodarstwem rodziców :szok: kiedy Ty znajdziesz na to czas..
Miki jest dobry :-D

kama ja też nie lubię się tym podpisywać, mój podpis na tym wygląda jakby to 7 latka pisała :-D:-D

Wampi ciesze się że dogadaliście się pojawienie się dziecka to przewrócenie świata do góry nogami i nie ważne czy to pierwsze czy drugie czy trzecie...

Gosdia no aż tak nie ale sobie coś pod nosem gada oi mnie to wkurza:p Powodzenia na egzaminie:)

Liza hehhe moja też tak gada że wszystko mama:p

Anetka
dobra dobra:) pasujecie do siebie jak ulał:)

Coś mi się słońce przedziera więc przegonię małą po dworze bo jęczy mi zupa niech się gotuje:)

Wampi ,,Z tym się nie zgodzę, my ślubu nie mamy, przez te nasze 11 lat zdarzyły się mniejsze i większe kryzysy, ale walczyliśmy o siebie i udało się przetrwać złe chwile, co sprawiło, że teraz nasz związek jest dojrzalszy i silniejszy. Myślę, że jeśli komuś zależy na drugiej osobie, to zrobi wszystko by związek się nie rozpadł i nie ma znaczenia czy ma się "papierek" czy żyje się w konkubinacie (nie lubię tego słowa :dry:, no ale chciałam nazwać rzecz po imieniu).'' ( nie chce sie zacytowac nie wiem czemu )

Dlatego napisalam ze sa wyjatki;-)

ViKamcia bardzo madre slowa,zgadzam sie w Toba w 100%:tak:
gosdia gratuluje:-)
wampi,mała czarna wiecie co,sklonilyscie mnie do rozmyslan,czy ja dbam o nasz zwiazek wystarczajaco:confused: i dochodze do wniosku,ze powinnam czesciej M doceniac,chwalic,mowic o uczuciach i okazywac czulosc bo przy duzej ilosci zajec nas obojga czasem nie mamy na to czasu,tak wiec do roboty:-)

Niedawno mialam przedsiebiorczosc,maly siedzi i sie bawi ale juz marudzi to musze go chyba uspic juz. Potem matma niestety:crazy:

Milego dnia;-)

witam

U nas pochmurno i nic sie nie chce , na jutro umowieni jestedmy do lekarza, bo Zuzia cały czas kaszle i charczy jej jak nie odkaszlnie.

Anetka Zuzia za 4 dni bedzie miała 2 latka , czyli 8 miesiecy różnicy. Fakt juz bardzo duzo mówi i pomału składa wyrazy w zdania np. ic sobie z tad, :) Co nie zmienia faktu ze Twoja Zuzia jest urocza:)

Liza ale masz rzeczy na głowie , nie zazdroszcze.

gosida gratki brzuszków, ja juz 2 kg na minus z 57 na 55 i mam jeszcze wieksza motywacje jak widze mój brzuch ktory jest o niebo fajniejszy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry