reklama
dorotar110
Fanka BB :)
Wy tak o wzroście to ja powiem, że moja Amelka ma 2 latka i 10 miesięcy i ma 93cm wzrostu, przez pół roku podskoczyła 8cm a i ma 12,5kg.
MARTYNA Twoja córa jeszcze malutka więc myślę, że zacznie z czasem Cię słuchać. Za to moja prawie 3 latka też tak się zachowuję, nic po dobroci do niej nie dociera, jak się nie krzyknie to nic się nie wskóra. Absolutnie nikogo w domu się nie słucha. Dziś w przedszkolu z panią rozmawiałam i tam jest bardzo grzeczna a w domu masakra jakby "diabeł w nią wstępował"
Moja ma buciki 24.
MARTYNA Twoja córa jeszcze malutka więc myślę, że zacznie z czasem Cię słuchać. Za to moja prawie 3 latka też tak się zachowuję, nic po dobroci do niej nie dociera, jak się nie krzyknie to nic się nie wskóra. Absolutnie nikogo w domu się nie słucha. Dziś w przedszkolu z panią rozmawiałam i tam jest bardzo grzeczna a w domu masakra jakby "diabeł w nią wstępował"
Moja ma buciki 24.
pinky sky
Mazia to nie 16 miesięcy tylko prawie 17
A mi rok uciekł bo przecież mamy 2012
ja też brałam ślub 7 sierpnia 2010r. tylko że kościelny
A powiedz mi czemu wiązanie się w sumie dość młodym wieku bo zawsze mnie to ciekawi nie to że źle czy coś tylko ja podziwiam osoby które są tak pewne miłości i wiążą się
sali04
Mama-to moja kariera
Dorotar to drobniutka Twoja córcia i stópka malutka(albo normalna bo nasze maja kajaki)hehe moja Kaja to ma kajak 
Ja własnie zjadłam pizze do tego piwko i zaraz pękne
Kolezanka mnie wymasowała ze prawie zasnełam ,taka zamulona teraz jestem ze zaraz ide lulu

Ja własnie zjadłam pizze do tego piwko i zaraz pękne

Kolezanka mnie wymasowała ze prawie zasnełam ,taka zamulona teraz jestem ze zaraz ide lulu
pinky sky
Mazia to można powiedzieć że do ślubu mu było bliżej niż Tobie hehe żartuję oczywiście mam znajomych przyjaciółka w moim wieku 23 lata(no 24 rocznikowo) on + 8 w tym roku minie 8 lat jak się prowadzają no i wreszcie 7 lipca staną przed ołtarzem ale ja to się śmieję że on czasem z zachowanie gorszy niż małolaty
To zrobicie sobie córkę i siły wyrównane będą
To zrobicie sobie córkę i siły wyrównane będą
reklama