reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wy tak o wzroście to ja powiem, że moja Amelka ma 2 latka i 10 miesięcy i ma 93cm wzrostu, przez pół roku podskoczyła 8cm a i ma 12,5kg.

MARTYNA Twoja córa jeszcze malutka więc myślę, że zacznie z czasem Cię słuchać. Za to moja prawie 3 latka też tak się zachowuję, nic po dobroci do niej nie dociera, jak się nie krzyknie to nic się nie wskóra. Absolutnie nikogo w domu się nie słucha. Dziś w przedszkolu z panią rozmawiałam i tam jest bardzo grzeczna a w domu masakra jakby "diabeł w nią wstępował"
Moja ma buciki 24.

Dziękuję :-) Ślub wzięłam 7 sierpnia 2010 i byłam sensacją że chajtam się bez wpadki w tak młodym wieku... :-)

Mazia to nie 16 miesięcy tylko prawie 17:pA mi rok uciekł bo przecież mamy 2012:D ja też brałam ślub 7 sierpnia 2010r. tylko że kościelny:) A powiedz mi czemu wiązanie się w sumie dość młodym wieku bo zawsze mnie to ciekawi nie to że źle czy coś tylko ja podziwiam osoby które są tak pewne miłości i wiążą się:)

Może dlatego że w życiu już trochę przeżyłam i chciałam mieć w końcu przy sobie osobę którą kocham i która mnie kocha. A pewna byłam swojej miłości bo szybciej przyszło mi dorosnąć i inaczej patrzeć na świat i życie...

Dorotar to drobniutka Twoja córcia i stópka malutka(albo normalna bo nasze maja kajaki)hehe moja Kaja to ma kajak :-D

Ja własnie zjadłam pizze do tego piwko i zaraz pękne :cool:

Kolezanka mnie wymasowała ze prawie zasnełam ,taka zamulona teraz jestem ze zaraz ide lulu;)

Mazia no i dobrze jak oboje tak czuliście potem byliście gotowi na dziecko to tylko pogratulować i życzyć alby miłość trwała:)A Twój mąż ile ma lat jeśli wolno się zapytać??

Mój Krzyś ma 27latek (stara dupa z niego:-D) Ale bardzo go kocham mój dożartek a Tomuś jego krew więc będę mieć przekichane:-D:-D Ale damy radę :wink:

Mazia to można powiedzieć że do ślubu mu było bliżej niż Tobie hehe żartuję oczywiście mam znajomych przyjaciółka w moim wieku 23 lata(no 24 rocznikowo) on + 8 w tym roku minie 8 lat jak się prowadzają no i wreszcie 7 lipca staną przed ołtarzem ale ja to się śmieję że on czasem z zachowanie gorszy niż małolaty :)
To zrobicie sobie córkę i siły wyrównane będą:p

reklama
Do góry