Hej martynajessica! Nie ma czym się przejmować dzieci mają takie okresy gdzie poprostu trzeba je przejść i tyle. Ja pamiętam jak moja Oliwka miała 1 roczek i ja cały czas byłam z nią przez 24/24 i 7/7 poprostu jak ktos przyszedl to mnie nie bylo tylko byla nowa osoba. Teraz kiedy poszłam do pracy już tak nie jest tylko jest "moja mamusia" przytulanie, cmokanie;-). Zlosci i krzyki również były, pamiętam nawet jak jeden jedyny raz nawet w sklepie zaczeła wszystko zwalać z półki i kładła ludzie się oglądali ja nie mogła uwierzyć, że to moje dziecko. Byłam zła strasznie ale jak na spokojnie z nią porozmawiałam to wiedziała, że tak nie wolno i już do tej pory nie zdarzają się takie sytuacje. A Twoje obawy, że to Twoja wina? Na pewno to nie jest Twoja wina. Idź do księgarni i kup książkę o dzieciach i uspokoisz się. Ja czytałam MOJE DZIECKO MA 2 LATKA pisało właśnie o takich zachowaniach, że przeważnie 1-1,5 2-2,5 3-3,5 są to najgorsze okresy.. Ale jak mówią każde dziecko jest inne i nie ma żadnego ustalonego wzoru na którym można było się uczyć.
reklama
umi2
Fanka BB :)
Mój to raczej bedzie mechanikiem albo kierowca sądząc po jego obecnych zainteresowaniachUmi Kaja tez ma 27/28
Wole żeby była sportowcem niż modelkąMi na tym kalkulatorze Kai pokazało 180 Tymek 1929(Boze długi i chudy masakra)
Liza 15 dzieci toż to gawr, ze ja sie nie dziwie że ci łeb pęka
wampi a ile cm miał jak sie urodził?
Liza
wampi bylam na choince u hani, poczestunek robilismy itd itp ;P
umi ale jakie fajne te dzieciaki, z checią bym byla taką nauczycielką pięciolatków ;-)
Glowa to mnie bolała od cisnienia, jest bardzo niskie, ;] po proszku przeszlo na szczescie troche;]
umi ale jakie fajne te dzieciaki, z checią bym byla taką nauczycielką pięciolatków ;-)
Glowa to mnie bolała od cisnienia, jest bardzo niskie, ;] po proszku przeszlo na szczescie troche;]
pinky sky
Anula ale uroczo Bartuś siedzi super
Kamcia ooo to twoja też wysoka ale ona od urodzenia
Kamma ważne że macie zgodne małżeństwo
Umi uwielbiam te zdjęcia Kacpra
Sali śliczna dziewczynka
Liza współczuję bólu głowy;/
AAaaa obiad skończony dzwonie do C za ile będzie akurat Dominika wstała
Kamcia ooo to twoja też wysoka ale ona od urodzenia
Kamma ważne że macie zgodne małżeństwo
Umi uwielbiam te zdjęcia Kacpra
Sali śliczna dziewczynka
Liza współczuję bólu głowy;/
AAaaa obiad skończony dzwonie do C za ile będzie akurat Dominika wstała
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kasiek tak moja to od yrodzenia była duża bo miała 59 cm
no i ciagle rośnie duża
i umi tak jak pisalas o tych bólach nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś wspominałam ze Vika sie budzi w nocy z płaczem ze ją nogi bolą.. to cały czas podejrzewałam ze to te bóle wzrostowe...
a numer nózki ma 26
no i ciagle rośnie duża
i umi tak jak pisalas o tych bólach nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś wspominałam ze Vika sie budzi w nocy z płaczem ze ją nogi bolą.. to cały czas podejrzewałam ze to te bóle wzrostowe...
a numer nózki ma 26
Liza
Mazie przy skurczach brzuch moze twardniec, to tak okresowo jest, np, co 15min, na poczatku? zalezy od kobiety... potem moze sie czas zmniejszac miedzy skurczami a skurcze stają sie dluzsze...
A cos sie dzieje?
A cos sie dzieje?
reklama
mazia91
No bo się zastanawiam tak (obawiam się że nie będę wiedzieć kiedy jechać do szpitala) wiem że brzuch twardnieje i tak mam już od jakiegoś czasu tak nie regularnie ale położna mi powiedziała że do tego ma jeszcze dojść ból a ja nie wiem jak to ,,połączyć" razem...wczoraj na przykład miałam coś takiego że brzuch miałam twardy cały czas a co jakiś czas dochodził taki tępy ból właśnie jak przy okresie tylko że brzuch miałam cały czas twardy tylko ból przechodził i nie wiem czy to coś takiego ma być?