Oj to co ma powiedziec moja kolezanka jak jej syn jest ciut niższy od Kai a wazy 19.No ale ma stwierdzona nadwage.
Własnie ważyłam Kaje waży 16,5.
Na bilansie lekarka nic nie mówiła ze cos nie tak,tylko ze jest wysoka.
Mój Kacper ma 102 i waży 18kg... Ale jak miał 98 to ważył 1-17,5 i nikt nie mówił że jest gruby, o nadwadze nie wspominając... No ale troche podrósł a waga w sumie stoi
.kasiek tak moja to od yrodzenia była duża bo miała 59 cm
no i ciagle rośnie duża
i umi tak jak pisalas o tych bólach nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś wspominałam ze Vika sie budzi w nocy z płaczem ze ją nogi bolą.. to cały czas podejrzewałam ze to te bóle wzrostowe...
a numer nózki ma 26
Też się nasłuchałam płaczów nocnych przez ból nóżek... Masakrato dla nas była... Młody budził się co 10min i wył 20... I tak przez 2-3godziny.. Pomagało podkładanie pod nóżki zwiniętego koca.
MAZIA ja nawet nie pamiętam skurczy tzn nie że nie miałam bo miałam ale już tego nie pamiętam... Ale wiem jedno, też się bałam że nie zorientuje się że to już, na dodatek doszedł lęk że zaczne rodzic w nocy a wtedy mojego M nie będzie w domu i że sobie nie poradze, no i mój synus co by mamy nie stresowac, poczekał do dnia kedy mama się położyła w szpitalu i w nocy akcje zaczął .
ANULA słodziutki twój synus jest. No i gratki dla niego...
VEGAS no to troszke odpoczniesz... Przyda ci się
SNOOPY oby cała ciąża ci tak zleciała
Jutro wolne, mamy gości:-) przyjdą znajomi (z przedszkolną dziewczyną Kacpra) i kuzyn M z dziewczyną... Tak więc błagam nie produkujcie tyle bo jutro pewnie nie wejde a dzisiaj miałam 8stron do przeczytania... I zanim przeczytałam ostatnie strony to nie pamiętam co na początku było :-(
Kurcze młody mi kaszla eh... 2 dni w przedszkolu...