reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Martynajesica ciężko roczne dziecko nauczyc posłuszeństwa,czy tylko p[roblemem jest ze sie nie odwraca jak wołasz ja po imieniu??:-)
Na moje to mały problem i nie rozumiem dlaczego miałąby to byc Twoja wina??

reklama
UMI- współczuje płaskostopia nas zawsze tym w podstawówce straszyli i wszyscy się tego baliśmy, durne metody :sorry2: __________________________________ MARTYNA- Ty chcesz zeby 11 miesięczne dziecko było posłuszne :szok: o kobieto jeszcze długa droga przed wami, i proszę nie drzyj się na dzieciaka, to nie jego wina :cool: do roku, moja koleżanka ( studjuje psychologię) powiedziała mi bardzo mądrą rzecz "do roku się opiekujesz a potem wychowujesz" i to są bardzo mądre slowa i pamiętam krzykiem wiele nie zdziałasz... __________________________________MAZIA-a kiedy teraz masz wizytę u gina? poproś o masaż szyjki :tak: ______________________________________ Cześć dziewczynki :-) odbębniłam katolicki obowiązek ;-) wysluchałam pokornie 5 minutowego kazania nt. tego jacy jesteśmy źli i nie dobrze że ślubu nie mamy :-D dal Julce 3 cukierki wziął kopertkę i poszorował dalej uff....

Kamma przecież Wy macie ślub tylko cywilny chyba tak?? A niech się buja na drzewo nas się wypytywał kiedy kolejne dziecko... A co go to obchodzi...

Martyna przede wszystkim nie krzycz na nią bo będzie jeszcze gorzej... Ona jest malutka nie zrozumie po za tym świat jest o wiele ciekawszy niż to że Ty od niej wymagasz:) Moja ma dwa lata i czasami takie akcje odwali że szok:p Każe babci czy dziadkowi wychodzić z pokoju na tatę krzyczy... Czasami mam wrażenie że akceptuje tylko mnie. Jak coś od niej chcesz to nie nawołuj jej tylko podejdź kucnij i mów do niej co chcesz... Nie wiem do czego to się tyczy ale ptem weź ją za rękę i zróbcie wspólnie to co chcesz:)

Witam;)
Chyba bierze mnie przeziebienie kurka a kilka lat nie chorwalam...
Kama u nas tez dzis chodzi ksiadz ale nie przyjmuje go zeby nie sluchac:tak:a ja bylam pewna ze macie slub;-)
Mazia ja rodzilam 5 dni po terminie mycie okien, podlogi nie pomoglo w szpitalu robili masaz tez nic a ile sie po schodach wychodzilam to moje;-) zdecyduje kiedy chce wyjsc;-)
Martyna ja nie jestem jeszcze na tym etapie z maluchem ale mialam na studiach sporo psychologii i powiem Ci ze wymagasz cudow od tak malego dziecka:tak:
Musze sie pochwalic moim Skarbem od wczoraj siedzi:-D

Wampi to mój syn jest taki wysoki jak Twoja córcia,ale on jest drugi w klasie pod wzgledem wzrostu.
Umi gdzie mogłabym zobaczyc Twojego syncia?

No co ja zrobię mój syn uparty (po tatusiu:) :-)) Wizyty jako takiej u gin już nie mam na wtorek mam ktg to z moim lekarzem będę się widzieć tylko tyle co konsultacja wykresu a w piątek mam się zgłosić do szpitala jeżeli mnie nie weźmie...
Dziewczyny a Wy nie dawajcie Tym swoim pociechom tyle drożdży... :-D

Ostatnia edycja:
umi .. jak to za dużo.. przecież Kacper ma 2 lata i 7 msc ...
moja ma mniej 2l2msc i waży 15 kg a wzrost 98 cm.. i lekarze nie mówią że cos jest nie tak , tylko że wysoka dziewczynka z niej będzie...

no i tyle chyba co na dzisiaj , choroba mnie dopadła... w nocy miałam teperaqturę i mam strasznie powiększone migdały :-(
mam nadzieje ze szybko mi przejdzie

ANULA,KASIEK- mamy cywilny we wrześniu 3 rocznica będzie ;-) Kościelny był w planach (nawet suknia kupiona) ale fundusze poszły na remont domu w którym teraz mieszkamy ;-) śmiejemy się z J że może na 10tą rocznicę ślubu cywilnego machniemy sobie kościelny :-D _________________________________________________________ ANULA- ale Twój mężczyzna się zmienił :tak: bardzo silny facet, Julka w jego wieku nawet się nie garneła do siadania, pozycja na "półleżąco" bardzo jej odpowiadała.

Kamcia bo w moim miescie ciężko znaleźć 2,5 latka o wzroscie mojego Kacpra... dzieci starsze o rok od Kacpra bywają od niego niższe, wiec lekarka stwierdziła ze wzrost to problem, obliczyła sobie ze od maja urósł 8 cm i stwierdziła ze to za dużo i przez ten wzrost moze miec bóle nóg. No ale nikt nie ma wpływu na to jak rosnie, jesli chodzi o wage to jeszcze mogłabym popracowac nad tym jesli by miał nadwage, ale jej nie ma, a co do wzrostu to ja nic nie wykombinuje:confused2:.s

sil w załączniku zdjęcie Kacpra z wakacji:-)
Anula ale masz rozkosznego męzczyzne! gratuluje
Martyna:-D:-p oświadczam wszem i w obec ze czasem dziecko o wiele starsze nie raguje na prośby... ale taki maluch jest na prawde jeszcze za mały
kaamaa nie martw sie ja tez sie nasłucham zapewne:-D ale jeszcze nie wiem kiedy koleda bedzie:-p

Załączniki

• dsc03798m.jpg
    dsc03798m.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 32
  • dsc03799xe.jpg
    dsc03799xe.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry