reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
UMI- współczuje płaskostopia nas zawsze tym w podstawówce straszyli i wszyscy się tego baliśmy, durne metody __________________________________ MARTYNA- Ty chcesz zeby 11 miesięczne dziecko było posłuszne o kobieto jeszcze długa droga przed wami, i proszę nie drzyj się na dzieciaka, to nie jego wina do roku, moja koleżanka ( studjuje psychologię) powiedziała mi bardzo mądrą rzecz "do roku się opiekujesz a potem wychowujesz" i to są bardzo mądre slowa i pamiętam krzykiem wiele nie zdziałasz... __________________________________MAZIA-a kiedy teraz masz wizytę u gina? poproś o masaż szyjki ______________________________________ Cześć dziewczynki :-) odbębniłam katolicki obowiązek ;-) wysluchałam pokornie 5 minutowego kazania nt. tego jacy jesteśmy źli i nie dobrze że ślubu nie mamy dal Julce 3 cukierki wziął kopertkę i poszorował dalej uff....
pinky sky
Kamma przecież Wy macie ślub tylko cywilny chyba tak?? A niech się buja na drzewo nas się wypytywał kiedy kolejne dziecko... A co go to obchodzi...
Martyna przede wszystkim nie krzycz na nią bo będzie jeszcze gorzej... Ona jest malutka nie zrozumie po za tym świat jest o wiele ciekawszy niż to że Ty od niej wymagasz Moja ma dwa lata i czasami takie akcje odwali że szok Każe babci czy dziadkowi wychodzić z pokoju na tatę krzyczy... Czasami mam wrażenie że akceptuje tylko mnie. Jak coś od niej chcesz to nie nawołuj jej tylko podejdź kucnij i mów do niej co chcesz... Nie wiem do czego to się tyczy ale ptem weź ją za rękę i zróbcie wspólnie to co chcesz
Martyna przede wszystkim nie krzycz na nią bo będzie jeszcze gorzej... Ona jest malutka nie zrozumie po za tym świat jest o wiele ciekawszy niż to że Ty od niej wymagasz Moja ma dwa lata i czasami takie akcje odwali że szok Każe babci czy dziadkowi wychodzić z pokoju na tatę krzyczy... Czasami mam wrażenie że akceptuje tylko mnie. Jak coś od niej chcesz to nie nawołuj jej tylko podejdź kucnij i mów do niej co chcesz... Nie wiem do czego to się tyczy ale ptem weź ją za rękę i zróbcie wspólnie to co chcesz
Anula1989
Witam
Chyba bierze mnie przeziebienie kurka a kilka lat nie chorwalam...
Kama u nas tez dzis chodzi ksiadz ale nie przyjmuje go zeby nie sluchaca ja bylam pewna ze macie slub;-)
Mazia ja rodzilam 5 dni po terminie mycie okien, podlogi nie pomoglo w szpitalu robili masaz tez nic a ile sie po schodach wychodzilam to moje;-) zdecyduje kiedy chce wyjsc;-)
Martyna ja nie jestem jeszcze na tym etapie z maluchem ale mialam na studiach sporo psychologii i powiem Ci ze wymagasz cudow od tak malego dziecka
Musze sie pochwalic moim Skarbem od wczoraj siedzi
Chyba bierze mnie przeziebienie kurka a kilka lat nie chorwalam...
Kama u nas tez dzis chodzi ksiadz ale nie przyjmuje go zeby nie sluchaca ja bylam pewna ze macie slub;-)
Mazia ja rodzilam 5 dni po terminie mycie okien, podlogi nie pomoglo w szpitalu robili masaz tez nic a ile sie po schodach wychodzilam to moje;-) zdecyduje kiedy chce wyjsc;-)
Martyna ja nie jestem jeszcze na tym etapie z maluchem ale mialam na studiach sporo psychologii i powiem Ci ze wymagasz cudow od tak malego dziecka
Musze sie pochwalic moim Skarbem od wczoraj siedzi
mazia91
No co ja zrobię mój syn uparty (po tatusiu :-)) Wizyty jako takiej u gin już nie mam na wtorek mam ktg to z moim lekarzem będę się widzieć tylko tyle co konsultacja wykresu a w piątek mam się zgłosić do szpitala jeżeli mnie nie weźmie...
Dziewczyny a Wy nie dawajcie Tym swoim pociechom tyle drożdży...
Dziewczyny a Wy nie dawajcie Tym swoim pociechom tyle drożdży...
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
umi .. jak to za dużo.. przecież Kacper ma 2 lata i 7 msc ...
moja ma mniej 2l2msc i waży 15 kg a wzrost 98 cm.. i lekarze nie mówią że cos jest nie tak , tylko że wysoka dziewczynka z niej będzie...
no i tyle chyba co na dzisiaj , choroba mnie dopadła... w nocy miałam teperaqturę i mam strasznie powiększone migdały :-(
mam nadzieje ze szybko mi przejdzie
moja ma mniej 2l2msc i waży 15 kg a wzrost 98 cm.. i lekarze nie mówią że cos jest nie tak , tylko że wysoka dziewczynka z niej będzie...
no i tyle chyba co na dzisiaj , choroba mnie dopadła... w nocy miałam teperaqturę i mam strasznie powiększone migdały :-(
mam nadzieje ze szybko mi przejdzie
Kamiśka :)
ANULA,KASIEK- mamy cywilny we wrześniu 3 rocznica będzie ;-) Kościelny był w planach (nawet suknia kupiona) ale fundusze poszły na remont domu w którym teraz mieszkamy ;-) śmiejemy się z J że może na 10tą rocznicę ślubu cywilnego machniemy sobie kościelny _________________________________________________________ ANULA- ale Twój mężczyzna się zmienił bardzo silny facet, Julka w jego wieku nawet się nie garneła do siadania, pozycja na "półleżąco" bardzo jej odpowiadała.
umi2
Kamcia bo w moim miescie ciężko znaleźć 2,5 latka o wzroscie mojego Kacpra... dzieci starsze o rok od Kacpra bywają od niego niższe, wiec lekarka stwierdziła ze wzrost to problem, obliczyła sobie ze od maja urósł 8 cm i stwierdziła ze to za dużo i przez ten wzrost moze miec bóle nóg. No ale nikt nie ma wpływu na to jak rosnie, jesli chodzi o wage to jeszcze mogłabym popracowac nad tym jesli by miał nadwage, ale jej nie ma, a co do wzrostu to ja nic nie wykombinuje.s
sil w załączniku zdjęcie Kacpra z wakacji:-)
Anula ale masz rozkosznego męzczyzne! gratuluje
Martyna oświadczam wszem i w obec ze czasem dziecko o wiele starsze nie raguje na prośby... ale taki maluch jest na prawde jeszcze za mały
kaamaa nie martw sie ja tez sie nasłucham zapewne ale jeszcze nie wiem kiedy koleda bedzie
sil w załączniku zdjęcie Kacpra z wakacji:-)
Anula ale masz rozkosznego męzczyzne! gratuluje
Martyna oświadczam wszem i w obec ze czasem dziecko o wiele starsze nie raguje na prośby... ale taki maluch jest na prawde jeszcze za mały
kaamaa nie martw sie ja tez sie nasłucham zapewne ale jeszcze nie wiem kiedy koleda bedzie
Załączniki
reklama