reklama
sali04
Mama-to moja kariera
To zdjęcie z czerwca...Kaja ze starszą o równy rok kolezanką koleżanką.Zamiast Kaja dostawać buty i rzeczy po niej,dajemy nie raz buty po Kai...rzeczy maja w tym samym rozmiarze,ale stope Kaja ma 17,5 a ona 15,5 hehe

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Anula1989
Fanka BB :)
Kama no to macie slub cos ie czepia
ja nie mam nawet cywilnego i nie wpuszcze poza tym nie mam kasy wczoraj buty kupiam. A zmienil sie kazdy mowi ze podbny do mojej siostry Dominiki. Doc szybko usiadl ale i tak woli skakanie mi po kolanach
Umi moj brat tez niby zawsze byl za duzy ale nic go raczej nie boli teraz ma z 190 a niech sobie pgada jak jej to pomoze

Umi moj brat tez niby zawsze byl za duzy ale nic go raczej nie boli teraz ma z 190 a niech sobie pgada jak jej to pomoze

umi2
sali widze, że mamy podobnie z dziećmi i ich starszymi kolegami/kolezankami. Kaja to ta po lewej?
anula mój T ma 190 cm
ale zarówno on jak i jego siostra mili bóle wzrostowe eh..., a co do koledy to ja w tym roku pewnie nic nie dam bo przyjdzie pod koniec miesiaca jak kasy miec nie bede
anula mój T ma 190 cm

Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
KAMCIA- zdrówka___________________________ UMI- uwielbiam 2 zdjęcia Kacpra
_____________________________ SALI- dziewczynka w opasce w panterkę to Kaja? jak dla mnie nie ma pomiędzy nimi różnicy
___________________________________ Ja nie mam pojęcia ile aktualnie Julka mierzy i waży, 2 miesiace temu udało się J ją jako tak zmierzyć miała wtedy 92cm, za tydzień się wypowiem bo idziemy na bilans dwulatka.

umi2
sali ja kiedys sie bawiłam jakims kalkulatorem wzrostu i obliczyłam ze kacper bedzie miał 193 cm
, ale wiadoo jak te kalkulatory działają wiec równie dobrze moze byc nizszy, choc mam nadzieje ze za bardzo taty nie przerośnie bo ja mam 168, T ma 190 jego siostra 175 a ich tata miał cos koło 2 m

Liza
Jestem, żyje...
Ale z takim cisnieniem + 15 dzieci... MASAKRA!
Fajnie bylo niby dzieciaczki zadowolone ale jak tylko przyjechałam (13:00) procha wzielam bo na oczy nie widzialam tak glowa mnie bolała...
A do gina nie jade bo musze miec przy sobie wazne ubezpieczenie, a niestety nie mam ;] i tyle ;]
Mikolaja polozylam spac bo mezowi nie chcial zasnąc, i juz spi 1h ;P
Przyniosłam kanapek, bananów i cos slodkiego ;P ciekawe kto to zje jak ja teraz malo jadam ;/ dzieciaki kanapki koncza
Olaboga , ja chce normalna pogode... wykonczy mnie taka......
Nie nadrabiam bo ZA DUŻO!
Ale z takim cisnieniem + 15 dzieci... MASAKRA!
Fajnie bylo niby dzieciaczki zadowolone ale jak tylko przyjechałam (13:00) procha wzielam bo na oczy nie widzialam tak glowa mnie bolała...
A do gina nie jade bo musze miec przy sobie wazne ubezpieczenie, a niestety nie mam ;] i tyle ;]
Mikolaja polozylam spac bo mezowi nie chcial zasnąc, i juz spi 1h ;P
Przyniosłam kanapek, bananów i cos slodkiego ;P ciekawe kto to zje jak ja teraz malo jadam ;/ dzieciaki kanapki koncza

Olaboga , ja chce normalna pogode... wykonczy mnie taka......
Nie nadrabiam bo ZA DUŻO!

reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Umi Kaja tez ma 27/28
Wole żeby była sportowcem niż modelką
Mi na tym kalkulatorze Kai pokazało 180 Tymek 1929(Boze długi i chudy masakra)
Dzisiaj przychodzi amsazystka do mnie do domu hehe.Byłam u lekarza z tym bólem głowy(choc juz dwa dni nie boli)mówiła ze prawa strone mam bardziej napieta i to moze byc napieciowy ból głowy,zapisała tabletki ale na razie nie wykupuje ,najpierw masazyk hehe.
Wole żeby była sportowcem niż modelką

Dzisiaj przychodzi amsazystka do mnie do domu hehe.Byłam u lekarza z tym bólem głowy(choc juz dwa dni nie boli)mówiła ze prawa strone mam bardziej napieta i to moze byc napieciowy ból głowy,zapisała tabletki ale na razie nie wykupuje ,najpierw masazyk hehe.
Ostatnia edycja: