reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
To zdjęcie z czerwca...Kaja ze starszą o równy rok kolezanką koleżanką.Zamiast Kaja dostawać buty i rzeczy po niej,dajemy nie raz buty po Kai...rzeczy maja w tym samym rozmiarze,ale stope Kaja ma 17,5 a ona 15,5 hehe

Uploaded with ImageShack.us

Kama no to macie slub cos ie czepia:-Dja nie mam nawet cywilnego i nie wpuszcze poza tym nie mam kasy wczoraj buty kupiam. A zmienil sie kazdy mowi ze podbny do mojej siostry Dominiki. Doc szybko usiadl ale i tak woli skakanie mi po kolanach:-D
Umi moj brat tez niby zawsze byl za duzy ale nic go raczej nie boli teraz ma z 190 a niech sobie pgada jak jej to pomoze:-D

sali widze, że mamy podobnie z dziećmi i ich starszymi kolegami/kolezankami. Kaja to ta po lewej?

anula mój T ma 190 cm:-p ale zarówno on jak i jego siostra mili bóle wzrostowe eh..., a co do koledy to ja w tym roku pewnie nic nie dam bo przyjdzie pod koniec miesiaca jak kasy miec nie bede:-p

Ostatnia edycja:
KAMCIA- zdrówka___________________________ UMI- uwielbiam 2 zdjęcia Kacpra :tak: _____________________________ SALI- dziewczynka w opasce w panterkę to Kaja? jak dla mnie nie ma pomiędzy nimi różnicy :tak: ___________________________________ Ja nie mam pojęcia ile aktualnie Julka mierzy i waży, 2 miesiace temu udało się J ją jako tak zmierzyć miała wtedy 92cm, za tydzień się wypowiem bo idziemy na bilans dwulatka.

Umi po lewej...
Beda wysocy bo mają za kim ..ja mam 170 D 186 ,moi rodzice tez powyzej 170 jego tata tez wysoki i siostry takze geny;)Oby nie ponad 190 hehe

sali ja kiedys sie bawiłam jakims kalkulatorem wzrostu i obliczyłam ze kacper bedzie miał 193 cm:-p, ale wiadoo jak te kalkulatory działają wiec równie dobrze moze byc nizszy, choc mam nadzieje ze za bardzo taty nie przerośnie bo ja mam 168, T ma 190 jego siostra 175 a ich tata miał cos koło 2 m:eek:

Jestem, żyje...
Ale z takim cisnieniem + 15 dzieci... MASAKRA!
Fajnie bylo niby dzieciaczki zadowolone ale jak tylko przyjechałam (13:00) procha wzielam bo na oczy nie widzialam tak glowa mnie bolała...

A do gina nie jade bo musze miec przy sobie wazne ubezpieczenie, a niestety nie mam ;] i tyle ;]
Mikolaja polozylam spac bo mezowi nie chcial zasnąc, i juz spi 1h ;P

Przyniosłam kanapek, bananów i cos slodkiego ;P ciekawe kto to zje jak ja teraz malo jadam ;/ dzieciaki kanapki koncza:-D
Olaboga , ja chce normalna pogode... wykonczy mnie taka......

Nie nadrabiam bo ZA DUŻO!
:confused2:

reklama
Umi Kaja tez ma 27/28

Wole żeby była sportowcem niż modelką:-DMi na tym kalkulatorze Kai pokazało 180 Tymek 1929(Boze długi i chudy masakra)

Dzisiaj przychodzi amsazystka do mnie do domu hehe.Byłam u lekarza z tym bólem głowy(choc juz dwa dni nie boli)mówiła ze prawa strone mam bardziej napieta i to moze byc napieciowy ból głowy,zapisała tabletki ale na razie nie wykupuje ,najpierw masazyk hehe.

Ostatnia edycja:
Do góry