reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

Ale u nas okropna pogoda, deszcz leje do tego silny wiatr :angry:

Zuzia w nocy dobrze spała , obudziła sie i ma tylko kaszel i katarek leci. Zadnych innych objawów brak. Mysle ze bez antybiotyku ja wylecze.
Co do paczecia Zuzi , to był 1 lub 3 maja 2009.
A Zuzia tez duza na 2 latka , ma 90 cm i 14 kg

reklama
Zuzia na wyższa wyglada...matko to moja Kaja 12 cm wyższa:szok: Nie ma co ,siatkarka mi rosnie heeh.Oby nie koszykarka bo to babo chłopy :-D

No wydaje mi sie ze 90 9moze ja zle zmierzyłam), ale ubranka juz wszystkie na 98 cm nosi

Ale wszyscy jej dają ponad 3 latka , bo duzo gada i kontaktowa jest:)

Ale Twoja Kaja tez bardzo powaznie wygląda ja bym je z 4 latka dała

No fakt zapomniałam ze Zuza młodsza hehe.
U Kai nikt sie nie dziwi ze ona tyle mówi skoro ma"cztery lata" hahaha

No fakt zapomniałam ze Zuza młodsza hehe.
U Kai nikt sie nie dziwi ze ona tyle mówi skoro ma"cztery lata" hahaha

:-D:-D:-D Mój Kacper też non stop papla, nawetu lekarki zaczał wymieniac jakie on autka ma, dobrze ze skończył na kilku:-p a potem pyta sie lekarki czy siusiaka mu bedzie badać:-D, bo on woli "tolanka". A jak sie go lekarka pytała czy go coś boli, jak dotyka to ten do niej " Tak neleczka( nereczka)". Choć go oczywiscie nie boli, ale dla niego lekarz to lekarz nie ma znaczenia czy chirurg, urolog czy zwykły pediatra:sorry:

Umi płaskostopiem się nie przejmuj myślę że ćwiczenia wystarczą:) My też zawsze na ulicy mieliśmy milion pomysłów na zabawę:) A co do bab na placu zabaw u mnie to samo ja siędzę z dziećmi w piachu a te plotkują i puszczają te dzieci samopas biegają krzyczą a wiadomo że na placu zabaw na tych drabinkach domkach są różne dzieci i nie raz było że Domka mniejsza tą ją popchnełi albo przewrócili ale to nie tylko do Domki i do innych młodszych dzieci a matki wcale nie reagują... a jak klną!! Stoję z Domką kiedyś a siedzą takie 6-7 lat pod domkiem i rozmowa " Jak mój brat się wkur.. to tak przypie..." Pomyślałam jeszcze raz to im uwagę zwrócę ale mieli szczęście że poszli...
Kacpra teksty to jak zwykle super tak on Ci fajnie gada że szok:)

Malwina
Twoja to wygląda na 4-5 latkę:) Szczególnie na tym zdjęciu w sygnaturce:p

Mazia to idź okna umyj:p albo się zmęcz:)

Moja ma 2 lata i 3 miesiące od wczoraj i ma 94cm i 13kg:)

kasiek no wiesz ja mialam cwiczenia na płaskostopie, buty specjalne a płaskostopie mam po dzień dzisiejszy:-p ale on jest młodszy:tak:
mazia hi hi nie ma wyjscia musi sie w końcu pokazać:-p przeciez do 18 nastki go nosić nie bedziesz:-D

reklama
tak ja jestem bardzo młodą mam 18 lat mam córeczkę 11 miesięczną nie długo skoczy roczek i mam problem nie mogę se poradzić z nauczeniem jej posłuszeństwa nie słucha się ja mowie jej po imieniu a nawet się nie odwróci dopiero kiedy krzyknę do niej to w tedy posłucha proszę pomoście bo nie wiem co robić:wściekła/y: mam takie nerwy ze to moja wina ???????????

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry