reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi przez to że piszesz że Twoja córa chce bawić się w piaskownicy widzę że nie jest maniaczką komputerową owszem fajnie że ma takie rzeczy bo wszystko jest dla dzieci w odpowiednich ilościach bo to też rozwija umiejętności:)

reklama
Kurde jak była cisza to na amen a jak się rozpisałyście to ciężko nadrobić:-D

Co do prezentów na komunię ja też dostałam kolczyki a miałam nieprzekute uszy:-D

Moja mała też lubi babrać się w błocie, robić zamki z piasku, wtykamy czasami jakieś kijki i liscie i robimy palace:-D nie wiem jak będzie jak nie będziemy miały podwórka... ja też zawsze na podworku, nad rzeka, na boisku,a podchody to jeszcze z 6mies temu mi się marzyły żeby zebrać znajomych z dzieciństwa i się poszukac:-D tez skakalam po sianie i to chyba był najfajniejszy okres jaki pamietam:-D a swedzenie i pordapania od slomy/sniana to pamietam do dzis:-D

Wampi u mnie Ala tez leworęczna i kombinuję jak by tu prawą rękę ćwiczyć i ciastolina i inne takie pomagaja. Ja jej nie dam póki co siadać do kompa bo bym ja totalnie zepsula... znam dzieci ktore cale dnie w jej wieku slecza przed komputerem... ja wole gry zrecznosciowe jej kupic i z nia cwiczyc zdolniosci manualne a nie odmuzdzac wlasne dziecko:-D jak kiedys bedzie chciala to ok 2 fgodziny raz na 2dni... i koniec... Wkurza mnie że Mariusz pozwala Gracjanowi siedziec ciagle i grac... Jak jestesmy we 4 to ciagne ich do monopolu ale czasami sie nie da...

Ostatnia edycja:
kinect wiele rodziców sobie teraz chwali bo wiadomo w dzisiejszych czasach dzieci siedza tylko przed TV albo komputerem a to super rozwiazanie ale moja za mała:-Draz u M grala ale jej nie wychodzilo bo nie umiala motylkow lapac i na tym sie skonczylo.. ja bym sama pograla bo tylko leze i gnije:-D ale dzis wysprzatałam i w miarę dobrze się czuję zajeło mi to ze 3h ale co jakiś czas siadałam, albo lezalam bo brzuszek pobolewał.. jak ja bym chciala zeby dzidzia byla chociaz z 3cm wyzej...:-(

Wampi no to rzeczywiście dla małej to pewne forma ruchu i dobrze bo nie siedzi cały czas więc i jej się nie znudzi a w deszczowe dni to dobra alternatywa:)

Snoopy
nie smęć:p jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem:):) Ja chciałabym mieć taki brzuszek jak masz teraz nie za duży ale widać już :) Teraz to bym się cieszyła i głaskała cały czas bo z Dominiką to różnie było;/

Witam ;)

Liza, moja Zosia jest taka mieszana... Choć wszyscy mowią, że wiecej ma z mojego Damiana.
Wampi, kinect to fajna sprawa;) Uwielbiam go... Tylko czasu mi brak :[ już nie pamiętam kiedy ostatnio grałam. Chciałabym sobie jeszcze sprawić taki program do fitness bo podobno jest. A jak córa zwolniona z wf to tak sobie nadrobi ;)
Kasiek, czasy czasami, ale te niektóre dzieci to szok.. Znam takie, które w wieku 6 lat nie potrafi jeździć na rowerze, nie gra w piłkę i może z dwa razy w zyciu było na sankach... Żal pisać o tym nawet. Ale tak to jest jak rodzice są dumni z teog, ze dziecko perfelcyjnie gra w gry komputerowe...

A co do prezentów komunijnych to my mojemu siostrzeńcowi kupiliśmy psp, ale on moze tylko w weekendy grać i w ogole ma ograniczony czas... ;)
Lecę pisać mój drugi rozdział pracy. Bo dzisiaj złożyłam CV, jak się uda będzie praca... Ja nie wiem jak pogodze, studia dziecko, licencjat, dom i praca hahaha ;P
Zajrzę może później.

Gosdia to trzymam kciuki za CV &&&&&

Kamma właśnie nie w Sylwestra:) Ale chyba w 4 stycznia:p Bo C był wtedy w górach ja z koleżankami i spotkaliśmy się właśnie 4 stycznia i chyba to prawdopodobna data poczęcia hahah
Domka po prostu idealnie się w termin wpasowała haha

kurde napisąam posta ... pojechałam do znajomych , wróciłam.. przypomniaam sobie o poście.. chciałam go wstawić ... i mi się skasował bo pisało że zbyt długo nie byłam na stronie i żeby odświerzyć ... no i dupa... :/
wcześniej tak się nie robiło...:/ a jak zrobiłam wstecz to mam puste okienko.. chyba ze coś z moja przeglądarka nie tak :/

Ja nie smece, ale przez to że dziecko nisko ja odczuwam boleśnie wiekszość ruchów dziecka... dlatego mysle ze jak by bylo wyzej to by mnie nie bolalo;-)

reklama
Do góry