reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza spał Ci w końcu juto go nie zmuszaj tylko spróbuj tak koło 13 położyć:) O to chyba ostatnie szczepienie jak na razie dobrze pamiętam?? A doczytałam że poszedł spać:p

Kamma nie martw się u mnie to samo... Dominika strasznie przezywa i jak zobaczę że chce to ją szybko sadzam ale muszę ją przytulać... I "mama kuku mama kuku"... Sama z własnej woli nie:no: więc tyle ile ją złapię musi po prostu dojrzeć ale nie zrażaj się niech lata bez pampersa:)

Snoopy szczerze to ja wolałabym żeby całą noc sapało niż miało drzemkę w ciągu dnia... Po za tym Ale będzie musiała się przyzwyczaić do rodzeństwa nie będzie miała wyjścia:p

Kamcia
weź mi wyślij:p My chyba zrobimy sobie kanapki w opiekaczu tylko C pogonię do sklepu

My byliśmy na zakupach i ponad 100zł poszło;/ A co do spania moja wczoraj grzeczna nie jęczałą a dziś już jej źle więc zaraz idziemy jeść:) I spać:D

reklama
kasiek taa, potem obudzilam go o 17:15 i byl jeczaco-marudzacy no ale musialam go wykompac. i teraz ziewa co chwile;Pa
Tak jutro jak narazie ostatnie szczepienie...;-) A\
kAMCIA tWOJE PANNY TO WOGOLE MODELKI :-)( sorry za caps jedna moja reka plus dwie mikolaja;P) :-)

Liza no i dobra może za raz pójdzie znowu:)

A napiszę co dziś w radiu usłyszałam bo nie raz była o tym dyskusja:) Mianowicie obowiązkowo WSZYSTKIE 6-latki pójdą do 1 klasy w roku 2014 czyli rocznik 2008.

Czyli moja Ala pójdzie do zerówki w 2014r:-D

Ja też nie lubię zakupów... Ale nie umiem żyć bez mega śmierdzącego żółtego sera:-D No i od przypraw uzależniona jestem.... oregano, bazylia, carry... podstawa moich dań:-D

Liza no i dobra może za raz pójdzie znowu:)

A napiszę co dziś w radiu usłyszałam bo nie raz była o tym dyskusja:) Mianowicie obowiązkowo WSZYSTKIE 6-latki pójdą do 1 klasy w roku 2014 czyli rocznik 2008.

Synoop ale ona jest rocznik 2008 tak?? Więc do 1 klasy a nie do zerówki

MEN: sześciolatki do szkół w 2014 roku | rp.pl

Hehe no tak juz w zeszlym roku cos mowili ze to wprowadza ;P Najpierw pieprzą a teraz dzieci w zerówkach siedza i zajmuja miejsce i tak;P niewiem jak oni to zrobią, ja mam akurat Hanie juz w zerówce i raczej od wrzesnia pojdzie do pierwszej bo ona juz teraz lgnie do szkoly i chce isc do pierwszej klasy... niewiem sama co zrobie tez z danielem roczniek 2007 ;P chyba tez go puszcze juz do zerówki, bo potem tłok bedzie a tak to sie rozbije na 3lata ;];]

Dobra mykam, mąz wrócil, dzieci trza klasc spac powoli... ;P :*

Hejka

Miałam intensywny dzień, najpierw kilka przychodni zwiedziliśmy (o tym na zamkniętym), potem wycieczka do rodziców wracaliśmy to młody zasnął i śpi już w łóżeczku..., deszcz u nas leje, ale w dzień była piękna pogoda, w okularach przeciwsłonecznych jechałam :laugh2: M sobie z moim tatą piwko wypił a ja go zaczęłam straszyc że ja już winko piłam:-p już plany zaczął układac jak do pracy dojechac na 1:-p łatwo go naściemniac...

Nie nadrobie was, jutro i pojutrze w pracy, potem wolne pt i sobota...
Kupiliśmy dzisiaj startówke do PLAY (bo M numer przeniósł, a ja mam abonament w Plusie więc drugi tel będe miała w Play) a tam w startowce naklejki i puzzle jego ZygZaka kochanego, ale miał radoche...

Co do szkoły, też mi się nie wydaje żeby to im wypaliło z tymi dziecmi... Tak jak i teraz nie wypaliło... Bałagan jest taki że masakra... Ja dzisiaj się przekonałam o bałaganie w NFZcie... Krew człowieka zalewa... No ale jakoś musimy sobie radzic w państwie zwanym PRORODZINNYM...

Wy tak mówicie ze czas pędzi, a mnie sie non stop wydaje że ja mama małego Kacperka w domu. Kacper mi dzis mówi ze urodził sie szóstego maja i ma 7 lat:-p, jak go musiłam poprawić to sobie uświadomiłam ze on w tym roku juz będzie miał 3 lata a od września do przedszkola pójdzie:szok:

Mój Kacper raz spi raz nie spi, wszystko zalezy od niego na weekendzie nie chce spać i dobrze przed 20 juz smacznie chrapie, a jak spi w dzien to mi ostentacyjnie ziewa w łózeczku ja dziś, albo jak ma gorszy dzien to sie drze

kaamaa z kupą u młodego tez tak miałam w sumie nadal mam:confused2:, dzis np ładnie zawoła, zrobił do nocnika, pytam go czy tyle, on mi potwierdził a trzy minuty później leci z salonu i woła ze jeszcze... tym razem nie zdążył:wściekła/y:

reklama
umi niezle przezycia z kupa :-) oj jeszcze sie nauczy. cierpilwosci. chyba najgorsze i tak za Toba
wampi dobrze ze malemu sie nic nie spalo. wspolczuje z usypianiem Gabi, moja pada po okolo 10 minutach, a czasem bez bujania usnie

ostatnio moja corka spi jakies 3 h w dzien wiec nie mam za wiele czasu na bb... mam nadzieje ze sie unormuje :confused2:

Do góry