reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa u nas tez deszcz, ja sie tylko boje, że zima przyjdzie zaiast wiosny:sorry::-p dla swietego spokoju mógłby na 2 tygodnie śnieg spaść

reklama
hej ja też się śmieje że na wiosnę nas śnieg taki zasypie że po pachy będzie:-D Ale nie miała bym nic przeciwko gdyby wcale nie spadł a święta były takie jak w Kalifornii:-D

a u nas jest jeszcze: "no te no, no nie wiesz"... ja ja mam zgadywac o co jej chodzi...:-D

snoopy ooo ja myslałam ze mój młody jest taki nie gramotny z tym " noo ten nooo, mamo noo, ten...":-D wkurza nie to niezmiernie bo zanim powie o co mu chodzi mijają wieki:confused2:

Zima ma byc ponoć w sumie 5 tygodni, i na tyle, tylko niewiem kiedy ;P
U nas slonce na przemian z chmurami, Miki nie chce zasnąc drze sie w pokoju co jakis czas, kurde o co mu chodzi! :wściekła/y:

Anetka Sto Lat! co u Was?

UMI- na ferie śnieg mógłby spaść, żeby dzieciaki miały radochę a później może sobie iść precz ;-) ______________________________ LIZA- Julka też dziś odstawia cyrki ze spaniem, o 10:20 sama wlazła do łóżeczka i dopiero teraz się usypia.... a zima ma niby od połowy stycznia przyjść ale ile w tym prawdy to nie wiem. _______________________ Jak zołza wstanie zabieram sie za sprzątanie, na razie tylko jej pokoik zdążyłam wypucować, a już we czwartek kolęda no i w piątek Wigilia :-)

kama Ty to masz dobrze z tymi wigiliami:-D moja Ala by tak chciała:-D a moja o 7 mi sie wgramoliła do wyrka i ze mna do 10 spała:-D i tak jest prawie codziennie z wyjatkiem weekendów bo M jej miejsce zajmuje:-D

Anetka 100lat!!!

Oluuch witaj:)

Umi kiedyś próbował trening "Spartakusa" ale ma jedną hantle więc to bez sensu. A tak to hantla nagina potem robi pompki najczęściej z Dominiką na plecach ale akurat spała:p

Liza może zaczyna się bunt dwulatka:p

Kamma dziś widziałam pogodę długoterminową i jak tam zimy wcale nie widziałam haha

Anetko 100 lat i wszystkiego najlepszego:)

Witam Was dzisiaj my siedzimy same bo wszyscy pojechali załatwiać sprawy a nas bez klucza zostawili więc nawet na dwór nie wyjdziemy za to potem pewnie podskoczymy do tesco bo nie mam w czym prać:)P
Domka dziś wstała po 7 wysikała się przywaliła mi z główki w nos ja się odwróciłam bo tak mnie bolało to i jej się przykro zrobiło wtuliła się w poduszkę i zasnęła i spała do 10 hahah przynajmniej w spokoju kąpiel wzięłam i śniadanie zjadłam:)

Liza 5 tygodni zimy? moze być przynajmniej nie 6 miesiecy jak w tamtym roku, bo u nas od października do marca snieg non stop lezał:confused2:
kaamaa ja tez chce 2 wigilie:-D!!!!! a w prawosławiu tez kolędy sa?
kasiek a to ty masz pakera w domu!!!! ale masz fajnie:tak:

UMI- tak są,śpiewane w języku Białoruskim i Rosyjskim, ale my zazwyczaj słuchamy polskich :tak: Obrzędy wszystkie są takie same, róznica tylko że u Katolików opłatek a u Prawosławnych Prosfora, tak samo idzie się do Cerkwi o 12 w nocy tylko, nazwy się różnią nie pasterka a "wśrunoczna" ale porządek mszy jest identyczny jak w Kościele :tak:

reklama
Umi no przestań wcale nie mam pakera raczej dla formy on to robi po za tym powiedziałam że fajnie wygląda Alladyn (Dominiki lalka) bo ma sześciopak na brzuchu i chyba zrozumiał aluzję:) Bo on ma takie okresy że ćwiczy ćwiczy a potem mu się nie chce:)

Kamma i ta druga wigilia to jak ta pierwsza?? I też są prezenty??:p

Mazia
a przynajmniej mojego 1,5 godziny było takiego bólu aby:)

Do góry