reklama
hej ja też się śmieje że na wiosnę nas śnieg taki zasypie że po pachy będzie Ale nie miała bym nic przeciwko gdyby wcale nie spadł a święta były takie jak w Kalifornii
a u nas jest jeszcze: "no te no, no nie wiesz"... ja ja mam zgadywac o co jej chodzi...
a u nas jest jeszcze: "no te no, no nie wiesz"... ja ja mam zgadywac o co jej chodzi...
Liza
Fanka BB :)
Zima ma byc ponoć w sumie 5 tygodni, i na tyle, tylko niewiem kiedy ;P
U nas slonce na przemian z chmurami, Miki nie chce zasnąc drze sie w pokoju co jakis czas, kurde o co mu chodzi!
Anetka Sto Lat! co u Was?
U nas slonce na przemian z chmurami, Miki nie chce zasnąc drze sie w pokoju co jakis czas, kurde o co mu chodzi!
Anetka Sto Lat! co u Was?
Kamiśka :)
UMI- na ferie śnieg mógłby spaść, żeby dzieciaki miały radochę a później może sobie iść precz ;-) ______________________________ LIZA- Julka też dziś odstawia cyrki ze spaniem, o 10:20 sama wlazła do łóżeczka i dopiero teraz się usypia.... a zima ma niby od połowy stycznia przyjść ale ile w tym prawdy to nie wiem. _______________________ Jak zołza wstanie zabieram sie za sprzątanie, na razie tylko jej pokoik zdążyłam wypucować, a już we czwartek kolęda no i w piątek Wigilia :-)
kama Ty to masz dobrze z tymi wigiliami moja Ala by tak chciała a moja o 7 mi sie wgramoliła do wyrka i ze mna do 10 spała i tak jest prawie codziennie z wyjatkiem weekendów bo M jej miejsce zajmuje
Anetka 100lat!!!
Anetka 100lat!!!
pinky sky
Oluuch witaj
Umi kiedyś próbował trening "Spartakusa" ale ma jedną hantle więc to bez sensu. A tak to hantla nagina potem robi pompki najczęściej z Dominiką na plecach ale akurat spała
Liza może zaczyna się bunt dwulatka
Kamma dziś widziałam pogodę długoterminową i jak tam zimy wcale nie widziałam haha
Anetko 100 lat i wszystkiego najlepszego
Witam Was dzisiaj my siedzimy same bo wszyscy pojechali załatwiać sprawy a nas bez klucza zostawili więc nawet na dwór nie wyjdziemy za to potem pewnie podskoczymy do tesco bo nie mam w czym praćP
Domka dziś wstała po 7 wysikała się przywaliła mi z główki w nos ja się odwróciłam bo tak mnie bolało to i jej się przykro zrobiło wtuliła się w poduszkę i zasnęła i spała do 10 hahah przynajmniej w spokoju kąpiel wzięłam i śniadanie zjadłam
Umi kiedyś próbował trening "Spartakusa" ale ma jedną hantle więc to bez sensu. A tak to hantla nagina potem robi pompki najczęściej z Dominiką na plecach ale akurat spała
Liza może zaczyna się bunt dwulatka
Kamma dziś widziałam pogodę długoterminową i jak tam zimy wcale nie widziałam haha
Anetko 100 lat i wszystkiego najlepszego
Witam Was dzisiaj my siedzimy same bo wszyscy pojechali załatwiać sprawy a nas bez klucza zostawili więc nawet na dwór nie wyjdziemy za to potem pewnie podskoczymy do tesco bo nie mam w czym praćP
Domka dziś wstała po 7 wysikała się przywaliła mi z główki w nos ja się odwróciłam bo tak mnie bolało to i jej się przykro zrobiło wtuliła się w poduszkę i zasnęła i spała do 10 hahah przynajmniej w spokoju kąpiel wzięłam i śniadanie zjadłam
umi2
Liza 5 tygodni zimy? moze być przynajmniej nie 6 miesiecy jak w tamtym roku, bo u nas od października do marca snieg non stop lezał
kaamaa ja tez chce 2 wigilie!!!!! a w prawosławiu tez kolędy sa?
kasiek a to ty masz pakera w domu!!!! ale masz fajnie
kaamaa ja tez chce 2 wigilie!!!!! a w prawosławiu tez kolędy sa?
kasiek a to ty masz pakera w domu!!!! ale masz fajnie
Kamiśka :)
UMI- tak są,śpiewane w języku Białoruskim i Rosyjskim, ale my zazwyczaj słuchamy polskich Obrzędy wszystkie są takie same, róznica tylko że u Katolików opłatek a u Prawosławnych Prosfora, tak samo idzie się do Cerkwi o 12 w nocy tylko, nazwy się różnią nie pasterka a "wśrunoczna" ale porządek mszy jest identyczny jak w Kościele
reklama
pinky sky
Umi no przestań wcale nie mam pakera raczej dla formy on to robi po za tym powiedziałam że fajnie wygląda Alladyn (Dominiki lalka) bo ma sześciopak na brzuchu i chyba zrozumiał aluzję Bo on ma takie okresy że ćwiczy ćwiczy a potem mu się nie chce
Kamma i ta druga wigilia to jak ta pierwsza?? I też są prezenty??
Mazia a przynajmniej mojego 1,5 godziny było takiego bólu aby
Kamma i ta druga wigilia to jak ta pierwsza?? I też są prezenty??
Mazia a przynajmniej mojego 1,5 godziny było takiego bólu aby