reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej wieczornie. Głowa mnie dziś boli od rana, więc nie za ciekawie się czuję, no ale może w końcu po tabletkach minie
sorry2.gif
Tysia mnie wnerwia od kilku wieczorów co zasypianie jej idzie wręcz koszmarnie i co chwilę mnie woła a to na opa, a to na picie. Najbardziej to tulić się chce. A nie tak dawno jeszcze wystarczyło ją położyć w łóżeczku i spała bez słowa. Nie wiem o co kaman
sorry2.gif

Mazia też Ci życzę byś nie była przeterminowana. I oby poród był szybciutki:tak:
Snoopy oszczędzaj się;-)
Dorota ale Twoja Niuńka ma texty:-) Moja nie lubi mieć spłukiwanych włosków, choć nie zawsze przy tym płacze na szczęście.
Gosdia pewnie, że pamiętamy:-) 10 miesięcy i już kroczki robi:szok: Fajnie:-) I super, że mieliście możliwość jechać do gór i wybawić się:-) Masz fotkę Małej w kucyczku?:-)
Konniczynka też mam stracha przed tak długoterminowym kredycie, ale chyba weźmiemy by się stąd uwolnić:sorry:

Liza no pogadaj bo możesz problemu sobie narobić bo takie szybkie tycie nie dobre jest oczywiście nie mówię tego w złej wierze:)

Anula
ja to raczej nie przejmowałam się gadką... Ale rozumiem Cię sama nie lubię wizyt księdza bo się wypytuje o wszystko gdzie się pracuje i w ogóle mnie się dzisiaj zapytał kiedy kolejne dziecko...

Kamma
ja ostatnio zapłaciłam za wizytę 120zł i się przekręciłam, i pomyślałam będę w ciąży ok będę bulić a tak to mi szkoda kasy

Malwina
mam nadzieje że nic tam się Tobie specjalnego z tą cytologią nie dzieje;/

Herbata a jak:D:D A Ty czym się raczyłaś w tym roku??:)

Konniczynka
nie ogląda bo pewnie nie interesują ją jeszcze i uwagi nie może skupić moja ogląda chya od dwóch miesięcy i to tak z dnia na dzień się wkręciła

Gosdia chciałabyś żebyśmy Cię zapomniały a swoją drogą to częściej mogłabyś zaglądać:p!! Zazdroszę sylwestra w górach:)

Snoopy
ot Ci dał buhahaha

Kamcia ooo była i poszła:p

Vegas
wiem że to wkurzające ale musisz przetrzymać;/

U nas jak zwykle wieczorowo Czarek ćwiczy przed telewizorem ja się zaraz też chyba za brzuszki wezmę bo mamy zamiar ze znajomymi nad morze jechać na wycieczkę i w tamtym roku tak fajnie było więc w tym i my się chyba zdecydujemy ale mogłabym brzuch sobie trochę ujędrnić:p

kurcze ja usnelam jak bajki z mała ogladałam i dalej chce mi sie spac, a mam taka zgage ze nie wiem o co kaman...

Co do tekstow mnie juz moja wpienia bo ciagle jest :"a dlaczego?".... i potrafi tak bita godzine pytac o nic... dzis w samochodzie jak jechalysmy ciagle bylo:dlaczego to, dlaczego tamto, a dlaczego.... a juz sie nie pytala... i ciagle mowi ze za mna tesknila... nawet jak do wc wyjde... ja sie ciagle oszczedzam...:-D

Witajcie styczniowo! Jeszcze tylko niecałe 2,5 miesiąca i będzie wiosna:-D:-p, a jeszcze sie zima nie zaczeła hi hi. Przynajmniej u nas jej nie widać

snoopy my pytania "dla czego", "po co" itp przerabiamy od października chyba i tez mam ich czasem dośc:-D wiec cie rozumiem
kasiek twój mąż to ma jakis specjalny zestaw ćwiczeń?
vegas moze jakiś bunt albo coś?
gosidia to super atrakcje sylwestrowe mieliscie:tak:, świetnie, że córa taka grzeczna i juz saodzielna panna sie z niej robi
konniczynka ty jeszcze w Sylwestra pracowałaś? masakra jakaś, wcale ci sie nie dziwie ze chciałas sie szybko połozyc spać

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry