reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej wieczornie. Głowa mnie dziś boli od rana, więc nie za ciekawie się czuję, no ale może w końcu po tabletkach minie
sorry2.gif
Tysia mnie wnerwia od kilku wieczorów co zasypianie jej idzie wręcz koszmarnie i co chwilę mnie woła a to na opa, a to na picie. Najbardziej to tulić się chce. A nie tak dawno jeszcze wystarczyło ją położyć w łóżeczku i spała bez słowa. Nie wiem o co kaman
sorry2.gif

Mazia też Ci życzę byś nie była przeterminowana. I oby poród był szybciutki:tak:
Snoopy oszczędzaj się;-)
Dorota ale Twoja Niuńka ma texty:-) Moja nie lubi mieć spłukiwanych włosków, choć nie zawsze przy tym płacze na szczęście.
Gosdia pewnie, że pamiętamy:-) 10 miesięcy i już kroczki robi:szok: Fajnie:-) I super, że mieliście możliwość jechać do gór i wybawić się:-) Masz fotkę Małej w kucyczku?:-)
Konniczynka też mam stracha przed tak długoterminowym kredycie, ale chyba weźmiemy by się stąd uwolnić:sorry:

Liza no pogadaj bo możesz problemu sobie narobić bo takie szybkie tycie nie dobre jest oczywiście nie mówię tego w złej wierze:)

Anula
ja to raczej nie przejmowałam się gadką... Ale rozumiem Cię sama nie lubię wizyt księdza bo się wypytuje o wszystko gdzie się pracuje i w ogóle mnie się dzisiaj zapytał kiedy kolejne dziecko...

Kamma
ja ostatnio zapłaciłam za wizytę 120zł i się przekręciłam, i pomyślałam będę w ciąży ok będę bulić a tak to mi szkoda kasy

Malwina
mam nadzieje że nic tam się Tobie specjalnego z tą cytologią nie dzieje;/

Herbata a jak:D:D A Ty czym się raczyłaś w tym roku??:)

Konniczynka
nie ogląda bo pewnie nie interesują ją jeszcze i uwagi nie może skupić moja ogląda chya od dwóch miesięcy i to tak z dnia na dzień się wkręciła

Gosdia chciałabyś żebyśmy Cię zapomniały a swoją drogą to częściej mogłabyś zaglądać:p!! Zazdroszę sylwestra w górach:)

Snoopy
ot Ci dał buhahaha

Kamcia ooo była i poszła:p

Vegas
wiem że to wkurzające ale musisz przetrzymać;/

U nas jak zwykle wieczorowo Czarek ćwiczy przed telewizorem ja się zaraz też chyba za brzuszki wezmę bo mamy zamiar ze znajomymi nad morze jechać na wycieczkę i w tamtym roku tak fajnie było więc w tym i my się chyba zdecydujemy ale mogłabym brzuch sobie trochę ujędrnić:p

kurcze ja usnelam jak bajki z mała ogladałam i dalej chce mi sie spac, a mam taka zgage ze nie wiem o co kaman...

Co do tekstow mnie juz moja wpienia bo ciagle jest :"a dlaczego?".... i potrafi tak bita godzine pytac o nic... dzis w samochodzie jak jechalysmy ciagle bylo:dlaczego to, dlaczego tamto, a dlaczego.... a juz sie nie pytala... i ciagle mowi ze za mna tesknila... nawet jak do wc wyjde... ja sie ciagle oszczedzam...:-D

Witajcie styczniowo! Jeszcze tylko niecałe 2,5 miesiąca i będzie wiosna:-D:-p, a jeszcze sie zima nie zaczeła hi hi. Przynajmniej u nas jej nie widać

snoopy my pytania "dla czego", "po co" itp przerabiamy od października chyba i tez mam ich czasem dośc:-D wiec cie rozumiem
kasiek twój mąż to ma jakis specjalny zestaw ćwiczeń?
vegas moze jakiś bunt albo coś?
gosidia to super atrakcje sylwestrowe mieliscie:tak:, świetnie, że córa taka grzeczna i juz saodzielna panna sie z niej robi
konniczynka ty jeszcze w Sylwestra pracowałaś? masakra jakaś, wcale ci sie nie dziwie ze chciałas sie szybko połozyc spać

reklama
Do góry