reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi pewnie a co tam błogie lenistwo:p Ja chyba od jutra brzuszki zaczną robić żeby mój brzuszek ogarnąć:p

Dorotar
heheh dobre ma teksty Twoja córa:):)

Vegas
fajna fajna żabka mi się bardzo ta sukieneczka podoba a Martynia wymiata na parkiecie:)

Kamcia
współczuję samopoczucia mam nadzieję że jutro będzie lepiej:)

Anula
hmm a co mu?? Chyba za mały jeszcze na fochy?? Fajnie że już siada:)

Sali Snoopy fajnie że zabawy udane:) no mi też się zachciało jeść a tyle pyszności w domu:)

Elwirka fajnie że się odezwałaś gratuluję postępów:)

Oj wreszcie wieczór ja tak lubię sobie posiedzieć w spokoju... A z rana teść debatował z bratem C , potem jak Dominika spała ja tez chciałam ale jego bart zaczął ganiać się z siostrzeńcem i w rezultacie Domkę mi obudzili ale wścieła byłam na szczęście dostał opieprz od żony i teściówki a ja mu zapowiedziałam że poczekam aż jemu się dziecko urodzi :p I że będę jego żonę zajmowała kawką a on niech się pomęczy dopiero poczuje... Domka już śpi od 19.30 a my tak gnijemy w łóżku:p I oglądamy "Komedię małżeńską":)

reklama
Elwira Gratulacje dla malej;-)
Vegas u nas też strzelaja, naszczęście Ala się nie boi, ale jeszcze nie spi...
Kasiek ja miałam tak samo, Ale usypiałam a mój głupawy braciszek jak na zlosc byl mega glosny i tez mu powiedziałam jak bedziesz miał swoje to ja Ci pokaze:-D i teraz jak tamte spia ja Ali nie uspokajam i pozwalam jej sie drzec a co!!:-D on sie nie stosowal i na blagania odwowiadal ze ma w D.. to i ja teraz mam w D..:-D

Kurcze znowu się objadalam... Ale mega głodna byłam jak popatrzyłam na zdjecia sali:-D

Witam.

U nas sylwester normalny ;P ja po 22 poszlam spac, obudzialm sie przed 24, popatrzylismy na fajerwerki i poszlam dalej w kime;P o i tyle;]
od dzis biore sie juz formalnie za siebie bo nie dopinam sie w spodniach! brak slow ;]

Dobrze ze wam sylwester udal sie lepiej ;]

Cześć Dziewczynki :-) Ozdrowiałam ale nadal jestem nie wyspana :dry: za oknem śnieg ale strasznie ponuro. ___________________________________________ KASIEK- my wczoraj cały dzień w łóżku przegniliśmy, dopiero o 15ej przebrałam się z pidżamy :szok: wszystkie siły mi odebrało :-D _________________________________ KASIEK, SNOPY- u Was inni budzą/budzili dzieci a u mnie psy sąsiada :dry: nie zliczę ile razy obudzili mi Julkę :no: czasami mają fazy i drą się pół nocy nie wiadomo na kogo, nic niestety na to poradzić nie mogę, teraz na szczęście już się przyzwyczaiłyśmy i nie zwracamy uwagi, ale wcześniej to był koszmar... ______________________VEGAS- super! :-) widać że Martynka świetnie się bawiła. _____________________ SNOPY- my też piliśmy Picolo, nie dla tego że abstynenci po prostu nikt z nas nie toleruje innych :-D

KASIEK to tylko kropla w morzu tego co ona potrafi powiedzieć, czasami to ze śmiechu sikamy z jej wypowiedzi. Jak byłam jeszcze w ciąży kiedyś do mojej mamy mówię, że może by umyła Amelkę bo ja śię słabo czuję i mnie brzuch boli, mama na to z żartem a po co będę ja myła, ona jest nie dobra i pyskuje a Amelka na to: BABKA RUSZ DUPĘ-no po prostu szczęki nam opadły ale i śmiać się chciało. Albo jak jej kupuję łakocie, wrzucę do barku i jak mojemu K się zachce czegoś dobrego to też sobie bierze a ona: MAMA ZOBACZ ON MI ZJE WSZYSTKO Z BARKU, NO MAMA ON MI WSZYSTKO ZJE, ZJADŁ MI WSZYSTKIE ŻELKI, a ja na to jaki on? NO ON MI WSZYSTKO ZJADA, Amelko tata się mówi, a Amelka: NO DOBRA TATA ON MI ZJADŁ WSZYSTKO.Można by tak przytaczać i przytaczać.

A wczoraj zrobiło taką awanturę, że szok. Stwierdziła, że myć się nie będzie. A głowa miała być myta i najpierw problem by ją do łazienki zapędzić a potem całe mycie straszny płacz w wannie i teksty przez łzy: JA SIĘ BOJĘ, NIE CHCĘ SIĘ MYĆ, OJEJU CO JA TERAZ ZROBIĘ, KTO MNIE URATUJE. A potem znowu problem z czesaniem. Ech ja to się z nią mam nie raz.

Ostatnia edycja:
Witam;)
Wstalam po 8, wybieralam sie po buty ale deszcz pada:angry:pojde w srode. Maly wlasnie zasnal, w nocy budze sie bo sie wiercil patrze a on przez sen przefiknal sie na brzuch i stoi na czworaka, z mina pytajaca co sie dzieje:-Di tak juz ze 3 noce
Kasiek, podejrzewam skok. dzis juz grzeczniejszy zobaczymy jak pozniej bedzie ale widze ze wioecej "gada" i pelza do tylu a i oczywiscie staje na czworaka. Powiem Ci ze jak bylam na wieta u rodzicow to tez nie rozumieli ze maly spi co prawda mu halas nie przeszkadza no ale bez przesady...
Vegas widac ze Martynka dobrze sie bawila;-)a u nas wczpraj tez caly dzien strzelali i pol nocy...
Elwirka gratulacje dla niuni;-)
Snoopy widze ze zlosc na M przeszla;-)
Dorota rosnie Ci agentka:-Dmoja siostra gdy byla mniejsza tez nie chciala myc wlosow
Kama u moich rodzicow tak samo mialam, psy sasiada cala noc halasowaly

ANULA ale z nią nie było problemów z myciem głowy, teraz jej to się zmieniło. Ale zauważyłam od jakiego czasu. Jak byłam w ciąży jeszcze to (zawsze myję jej głowę raz w tygodniu) zawsze w niedzielę lałyśmy dużo wody do wanny i się razem kompałyśmy i nie było problemów a od czasu powrotu ze szpitala gdzie już mniej czasu mam, nie tylko dla niej i nie kąpie się z nią tylko biorę szybki prysznic(bo wiadomo połóg, więc też nie bardzo wtedy w wannie wylegiwać). No i od tego czasu nie lubi głowy myć i płacz. A agentka z niej niezła:-D

Dorota, mala pewnie jest zla ze nie masz juz tykle czasu dla niej, zawsze kapalyscie sie razem a teraz musi sie zadowolic tym jak jest a wiadomo im dluzej bedzie wlaczyla, tym dluzej skupisz na niej uwage, tak mi sie wydaje:sorry:
Mazia teraz w kazej chwili moze Cie zlapac, czekamy na wiesci ;-)trzymam &&&&& za w miare bezbolesny porod;-)

reklama
Snoopy wiesz on w sumie tego na złość nie robił tylko nie potrafi zrozumieć że to słychać a siostrzeniec się darł;/ ale sobie odbiję:p

Kamma on psów to raczej nie uciszysz chyba że głodne były:p Dobrze że się przyzwyczailiście:)

Liza
jeśli prze tabletki tak tyjesz to nic z tym nie zrobisz bo to sprawa hormonalna i jedyne wyjście to zmienić tabsy...

Dorotar
no to rzeczywiście mała cwaniara buhahah może tak pokazuje żebyś zwróciła na nią uwagę bo teraz musisz część uwagi małemu poświęcić a tak to miała swoje sprawy z Tobą jak np ta kąpiel:)

Anula moja tez pełzała do tylu i na czworaka dęba stawała potem chwilę raczkowała od razu ze staniem:) Oby do przodu (albo do tyłu:p:p)

Wampi hej:)

Mazia a jednak wytrzymałaś:p i dobrze teraz niech się dzieje co chce:)

A my dziś kolejny leniwy dzień:p Jedzenia jest jeszcze mega teście pojechali do lekarza brat C z zoną do teściów poszli a po południu ksiądz:p więc muszę chociaż odkurzyć po tym Sylwestrze:p

Do góry