reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi pewnie a co tam błogie lenistwo:p Ja chyba od jutra brzuszki zaczną robić żeby mój brzuszek ogarnąć:p

Dorotar
heheh dobre ma teksty Twoja córa:):)

Vegas
fajna fajna żabka mi się bardzo ta sukieneczka podoba a Martynia wymiata na parkiecie:)

Kamcia
współczuję samopoczucia mam nadzieję że jutro będzie lepiej:)

Anula
hmm a co mu?? Chyba za mały jeszcze na fochy?? Fajnie że już siada:)

Sali Snoopy fajnie że zabawy udane:) no mi też się zachciało jeść a tyle pyszności w domu:)

Elwirka fajnie że się odezwałaś gratuluję postępów:)

Oj wreszcie wieczór ja tak lubię sobie posiedzieć w spokoju... A z rana teść debatował z bratem C , potem jak Dominika spała ja tez chciałam ale jego bart zaczął ganiać się z siostrzeńcem i w rezultacie Domkę mi obudzili ale wścieła byłam na szczęście dostał opieprz od żony i teściówki a ja mu zapowiedziałam że poczekam aż jemu się dziecko urodzi :p I że będę jego żonę zajmowała kawką a on niech się pomęczy dopiero poczuje... Domka już śpi od 19.30 a my tak gnijemy w łóżku:p I oglądamy "Komedię małżeńską":)

reklama
Elwira Gratulacje dla malej;-)
Vegas u nas też strzelaja, naszczęście Ala się nie boi, ale jeszcze nie spi...
Kasiek ja miałam tak samo, Ale usypiałam a mój głupawy braciszek jak na zlosc byl mega glosny i tez mu powiedziałam jak bedziesz miał swoje to ja Ci pokaze:-D i teraz jak tamte spia ja Ali nie uspokajam i pozwalam jej sie drzec a co!!:-D on sie nie stosowal i na blagania odwowiadal ze ma w D.. to i ja teraz mam w D..:-D

Kurcze znowu się objadalam... Ale mega głodna byłam jak popatrzyłam na zdjecia sali:-D

Witam.

U nas sylwester normalny ;P ja po 22 poszlam spac, obudzialm sie przed 24, popatrzylismy na fajerwerki i poszlam dalej w kime;P o i tyle;]
od dzis biore sie juz formalnie za siebie bo nie dopinam sie w spodniach! brak slow ;]

Dobrze ze wam sylwester udal sie lepiej ;]

Cześć Dziewczynki :-) Ozdrowiałam ale nadal jestem nie wyspana :dry: za oknem śnieg ale strasznie ponuro. ___________________________________________ KASIEK- my wczoraj cały dzień w łóżku przegniliśmy, dopiero o 15ej przebrałam się z pidżamy :szok: wszystkie siły mi odebrało :-D _________________________________ KASIEK, SNOPY- u Was inni budzą/budzili dzieci a u mnie psy sąsiada :dry: nie zliczę ile razy obudzili mi Julkę :no: czasami mają fazy i drą się pół nocy nie wiadomo na kogo, nic niestety na to poradzić nie mogę, teraz na szczęście już się przyzwyczaiłyśmy i nie zwracamy uwagi, ale wcześniej to był koszmar... ______________________VEGAS- super! :-) widać że Martynka świetnie się bawiła. _____________________ SNOPY- my też piliśmy Picolo, nie dla tego że abstynenci po prostu nikt z nas nie toleruje innych :-D

KASIEK to tylko kropla w morzu tego co ona potrafi powiedzieć, czasami to ze śmiechu sikamy z jej wypowiedzi. Jak byłam jeszcze w ciąży kiedyś do mojej mamy mówię, że może by umyła Amelkę bo ja śię słabo czuję i mnie brzuch boli, mama na to z żartem a po co będę ja myła, ona jest nie dobra i pyskuje a Amelka na to: BABKA RUSZ DUPĘ-no po prostu szczęki nam opadły ale i śmiać się chciało. Albo jak jej kupuję łakocie, wrzucę do barku i jak mojemu K się zachce czegoś dobrego to też sobie bierze a ona: MAMA ZOBACZ ON MI ZJE WSZYSTKO Z BARKU, NO MAMA ON MI WSZYSTKO ZJE, ZJADŁ MI WSZYSTKIE ŻELKI, a ja na to jaki on? NO ON MI WSZYSTKO ZJADA, Amelko tata się mówi, a Amelka: NO DOBRA TATA ON MI ZJADŁ WSZYSTKO.Można by tak przytaczać i przytaczać.

A wczoraj zrobiło taką awanturę, że szok. Stwierdziła, że myć się nie będzie. A głowa miała być myta i najpierw problem by ją do łazienki zapędzić a potem całe mycie straszny płacz w wannie i teksty przez łzy: JA SIĘ BOJĘ, NIE CHCĘ SIĘ MYĆ, OJEJU CO JA TERAZ ZROBIĘ, KTO MNIE URATUJE. A potem znowu problem z czesaniem. Ech ja to się z nią mam nie raz.

Ostatnia edycja:
Witam;)
Wstalam po 8, wybieralam sie po buty ale deszcz pada:angry:pojde w srode. Maly wlasnie zasnal, w nocy budze sie bo sie wiercil patrze a on przez sen przefiknal sie na brzuch i stoi na czworaka, z mina pytajaca co sie dzieje:-Di tak juz ze 3 noce
Kasiek, podejrzewam skok. dzis juz grzeczniejszy zobaczymy jak pozniej bedzie ale widze ze wioecej "gada" i pelza do tylu a i oczywiscie staje na czworaka. Powiem Ci ze jak bylam na wieta u rodzicow to tez nie rozumieli ze maly spi co prawda mu halas nie przeszkadza no ale bez przesady...
Vegas widac ze Martynka dobrze sie bawila;-)a u nas wczpraj tez caly dzien strzelali i pol nocy...
Elwirka gratulacje dla niuni;-)
Snoopy widze ze zlosc na M przeszla;-)
Dorota rosnie Ci agentka:-Dmoja siostra gdy byla mniejsza tez nie chciala myc wlosow
Kama u moich rodzicow tak samo mialam, psy sasiada cala noc halasowaly

ANULA ale z nią nie było problemów z myciem głowy, teraz jej to się zmieniło. Ale zauważyłam od jakiego czasu. Jak byłam w ciąży jeszcze to (zawsze myję jej głowę raz w tygodniu) zawsze w niedzielę lałyśmy dużo wody do wanny i się razem kompałyśmy i nie było problemów a od czasu powrotu ze szpitala gdzie już mniej czasu mam, nie tylko dla niej i nie kąpie się z nią tylko biorę szybki prysznic(bo wiadomo połóg, więc też nie bardzo wtedy w wannie wylegiwać). No i od tego czasu nie lubi głowy myć i płacz. A agentka z niej niezła:-D

Dorota, mala pewnie jest zla ze nie masz juz tykle czasu dla niej, zawsze kapalyscie sie razem a teraz musi sie zadowolic tym jak jest a wiadomo im dluzej bedzie wlaczyla, tym dluzej skupisz na niej uwage, tak mi sie wydaje:sorry:
Mazia teraz w kazej chwili moze Cie zlapac, czekamy na wiesci ;-)trzymam &&&&& za w miare bezbolesny porod;-)

reklama
Snoopy wiesz on w sumie tego na złość nie robił tylko nie potrafi zrozumieć że to słychać a siostrzeniec się darł;/ ale sobie odbiję:p

Kamma on psów to raczej nie uciszysz chyba że głodne były:p Dobrze że się przyzwyczailiście:)

Liza
jeśli prze tabletki tak tyjesz to nic z tym nie zrobisz bo to sprawa hormonalna i jedyne wyjście to zmienić tabsy...

Dorotar
no to rzeczywiście mała cwaniara buhahah może tak pokazuje żebyś zwróciła na nią uwagę bo teraz musisz część uwagi małemu poświęcić a tak to miała swoje sprawy z Tobą jak np ta kąpiel:)

Anula moja tez pełzała do tylu i na czworaka dęba stawała potem chwilę raczkowała od razu ze staniem:) Oby do przodu (albo do tyłu:p:p)

Wampi hej:)

Mazia a jednak wytrzymałaś:p i dobrze teraz niech się dzieje co chce:)

A my dziś kolejny leniwy dzień:p Jedzenia jest jeszcze mega teście pojechali do lekarza brat C z zoną do teściów poszli a po południu ksiądz:p więc muszę chociaż odkurzyć po tym Sylwestrze:p

Do góry