reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

marzena ślicznie się dzieci bawiły :-)
a dorośli też mieli tańce?? :-p

kamaa współczuję kaca.. a ja też sobie wypiłam 2 drinki (pierwszy to teqila , 2 ballantines ) , piwko i lampkę szampana
obejrzeliśmy z ężem film ... i zasnęłam jak aniołek.. a dziś się czuje średnio dobrze:-p ale jestem do życia ..:-) na szczęscie... hehe

pogoda do bani.. siedzimy cały dzięn w domu... nie ma gdzie wyjść nawet.. jutro u nas jest BH to pojedziemy na basen z dziewczynami jak będzie otwarte ....

reklama
Witam;)
U nas oczywiscie Sylwester w domu, obejrzelismy film ja wypilam pol piwa a Ł 2 po polnocy poszlismy spac:tak:a spalam dzis do 12.30:-Dmaly dzis mega maryudny, ciagle "krzyczy" i bije. Mam chwile spokoju gdy zagapi sie na tv a tak szaleje na lozku krzyczac, zaczyna juz siadac;-)Teraz czekamy na pizze bo nie chce mi sie robic jesc;-)

Hejka ja dzisiaj na sekunde...Bawiłam sie super,fotki na drugim watku;)

Jeszcze raz duzo zdrówka i miłosci w Nowym Roku;*

Ostatnia edycja:
Hej laski:-D Ja Alę położyłam spać po północy, twardzielka mała:-D tańczyła z chłopakami do upadłego ale poległa w 10min jak się położyłyśmy a ja prawie z nią:-D Gracek z Maciek po 1 poszli spać, we 4 piliśmy i północy picolo:-D Nie pamiętam żeby mi tak szampan smakował:-D

M pił z moją rodzinką i tata rano się z niego śmiała że ostrego kaca ma:-D:-D:-D pół godzinki temu moje chłopaki pojechały;-) M ciągle jadł cytryny, kwasiło mnie od samego patrzenia i wypił ze 3l wody:-D ja sobie potańczyłam wczoraj czułam się świetnie, nawet w szpilkach dałam radę do północy zmieniłam buty jak mała poszłam unynać, Salę mam tuż przy domu więc co chwila się zmienialiśmy;-) Co do jedzenia... Matko co 2h gorące danie... M jadl wszystko co popadło, a ja na ostatnie 2 już miejsca nie miałam:-) po 2 grubo zaciągnełam mojego ząbiaka do domku spać:-D o 13 wstaliśmy, normalna bratowa dziecmi od rana się zajmowała bo wstały dużo wcześniej;-) a my sobie jeszcze dziś pobaraszkowaliśmy:-D:-D:-D

Dzisiejszy dzień był boski po prostu, jak by wszystkie dni miała być tak piękne jak dziś to ja nie mam nic przeciwko:sorry2: Od 15 rodzinnie na jedym łożku, wszyscy wtuleni w siebie siedzieliśmy i ogladalismy baje z dziecmi:-D Ala z Grackiem wariowała, w ogole cud malinka dzionek:-D

Wam też życzę tak cudnych dni jak ja miałam dzisiaj:-)

Snoopy moja Kaja poległa o 1:30 podobno,dwuletnia twardzielka heheeh.

U mnie tez leniwy dzionek jak to niedziela;/
Impreza zajebista żarcie przepyszne,wszystko robiła sama własnorecznie siostra Panny Młodej która ma jednoosobowa firme cateringową ,normalnie miód malina.Wstawie tez fotke jak ładnie udekorowane było;)

U nas na stołach podobne dekoracje stały:-D Z tym że u nas 2 kucharki harowały;-) podziwiam tą dziewczynę bo się musiała napracować....
Ja tam mam jeszcze jedna butle picolo:-D chyba z Ala i Grackiem przy najbliższej okazji wypijemy (18 mój M ma imieniny):-D

No ja tez podziwiam aczkolwiek ja tam tez wole smam wszystko robic jak ma mi sie ktos mieszac do garów hehe.
Barszczy był najlepszy jaki kiedykolwiek piłam;)O reszcie nie wspomne,pstrąga w galarecie to chyba 3 porcje zjadłam hehe

witam się w nowym roku wpadam teraz bo w dzień brak czasu młoda jest na etapie chodzenia chodzi bokiem i to juz coraz lepiej. Ja tam po lampce szmpana i poszłam spać koło 1.Oli przespała nie obudziły ją hałasy.Tylko moja suka zestresowana.

J usypia Małą i znowu jest problem bo jakieś tumany nie wiedzą kiedy kończy się Sylwester i strzelają a Myszka się boi:-(

Snoopy, Sali fajnie, że imprezki się udały:tak: Aż się głodna zrobiłam jak tak czytam o jedzeniu:-D
Elwirka gratulacje dla Małej:-)
ViKamcia dorośli raczej siedzieli i pili i tv lukali:-D

reklama
Do góry