reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

marzena ślicznie się dzieci bawiły :-)
a dorośli też mieli tańce?? :-p

kamaa współczuję kaca.. a ja też sobie wypiłam 2 drinki (pierwszy to teqila , 2 ballantines ) , piwko i lampkę szampana
obejrzeliśmy z ężem film ... i zasnęłam jak aniołek.. a dziś się czuje średnio dobrze:-p ale jestem do życia ..:-) na szczęscie... hehe

pogoda do bani.. siedzimy cały dzięn w domu... nie ma gdzie wyjść nawet.. jutro u nas jest BH to pojedziemy na basen z dziewczynami jak będzie otwarte ....

reklama
Witam;)
U nas oczywiscie Sylwester w domu, obejrzelismy film ja wypilam pol piwa a Ł 2 po polnocy poszlismy spac:tak:a spalam dzis do 12.30:-Dmaly dzis mega maryudny, ciagle "krzyczy" i bije. Mam chwile spokoju gdy zagapi sie na tv a tak szaleje na lozku krzyczac, zaczyna juz siadac;-)Teraz czekamy na pizze bo nie chce mi sie robic jesc;-)

Hejka ja dzisiaj na sekunde...Bawiłam sie super,fotki na drugim watku;)

Jeszcze raz duzo zdrówka i miłosci w Nowym Roku;*

Ostatnia edycja:
Hej laski:-D Ja Alę położyłam spać po północy, twardzielka mała:-D tańczyła z chłopakami do upadłego ale poległa w 10min jak się położyłyśmy a ja prawie z nią:-D Gracek z Maciek po 1 poszli spać, we 4 piliśmy i północy picolo:-D Nie pamiętam żeby mi tak szampan smakował:-D

M pił z moją rodzinką i tata rano się z niego śmiała że ostrego kaca ma:-D:-D:-D pół godzinki temu moje chłopaki pojechały;-) M ciągle jadł cytryny, kwasiło mnie od samego patrzenia i wypił ze 3l wody:-D ja sobie potańczyłam wczoraj czułam się świetnie, nawet w szpilkach dałam radę do północy zmieniłam buty jak mała poszłam unynać, Salę mam tuż przy domu więc co chwila się zmienialiśmy;-) Co do jedzenia... Matko co 2h gorące danie... M jadl wszystko co popadło, a ja na ostatnie 2 już miejsca nie miałam:-) po 2 grubo zaciągnełam mojego ząbiaka do domku spać:-D o 13 wstaliśmy, normalna bratowa dziecmi od rana się zajmowała bo wstały dużo wcześniej;-) a my sobie jeszcze dziś pobaraszkowaliśmy:-D:-D:-D

Dzisiejszy dzień był boski po prostu, jak by wszystkie dni miała być tak piękne jak dziś to ja nie mam nic przeciwko:sorry2: Od 15 rodzinnie na jedym łożku, wszyscy wtuleni w siebie siedzieliśmy i ogladalismy baje z dziecmi:-D Ala z Grackiem wariowała, w ogole cud malinka dzionek:-D

Wam też życzę tak cudnych dni jak ja miałam dzisiaj:-)

Snoopy moja Kaja poległa o 1:30 podobno,dwuletnia twardzielka heheeh.

U mnie tez leniwy dzionek jak to niedziela;/
Impreza zajebista żarcie przepyszne,wszystko robiła sama własnorecznie siostra Panny Młodej która ma jednoosobowa firme cateringową ,normalnie miód malina.Wstawie tez fotke jak ładnie udekorowane było;)

U nas na stołach podobne dekoracje stały:-D Z tym że u nas 2 kucharki harowały;-) podziwiam tą dziewczynę bo się musiała napracować....
Ja tam mam jeszcze jedna butle picolo:-D chyba z Ala i Grackiem przy najbliższej okazji wypijemy (18 mój M ma imieniny):-D

No ja tez podziwiam aczkolwiek ja tam tez wole smam wszystko robic jak ma mi sie ktos mieszac do garów hehe.
Barszczy był najlepszy jaki kiedykolwiek piłam;)O reszcie nie wspomne,pstrąga w galarecie to chyba 3 porcje zjadłam hehe

witam się w nowym roku wpadam teraz bo w dzień brak czasu młoda jest na etapie chodzenia chodzi bokiem i to juz coraz lepiej. Ja tam po lampce szmpana i poszłam spać koło 1.Oli przespała nie obudziły ją hałasy.Tylko moja suka zestresowana.

J usypia Małą i znowu jest problem bo jakieś tumany nie wiedzą kiedy kończy się Sylwester i strzelają a Myszka się boi:-(

Snoopy, Sali fajnie, że imprezki się udały:tak: Aż się głodna zrobiłam jak tak czytam o jedzeniu:-D
Elwirka gratulacje dla Małej:-)
ViKamcia dorośli raczej siedzieli i pili i tv lukali:-D

reklama
Do góry