reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja chyba założę tunikę i marynarkę... Tylko nie wiem jak w szpilkach wytrzymam:-D i tak będę wyglądała inaczej bo w żadną kieckie się nie zmieszczę... a bez sensu kupować na teraz na jedno wyjśćie... M w garniaku będzie:-D

[h=6]Stary Rok już umyka,
Nowy Rok się za chwile zaczyna.
Wiec weź do reki lampkę szampana,
pij do woli aż do rana.
Nie zapomnij czegoś na kaca
no bo po Sylwku czeka praca.
Szczęśliwego Nowego Roku! ♥
[/h]Zdrówka, spełnienia najskrytszych marzeń i wielu radości w nowym roku:-)

Ostatnia edycja:
Witam też jeszcze w starym roku.

KasiaF87 przykro mi z powodu kolegi. Wiem co czuje jego rodzina.
Ja 2 lata temu (w sierpniu mineło) straciłam brata w wypadku, on jechał rowerem a w niego auto. Nie miał szans, na miejscu zginął, ciężko było się żegnać tym bardziej, że miał twarz zabandażowaną bo podobno bardzo zmasakrowany był, najbardziej mi było żal wtedy mamy ona już tyle z życiu przeszła a jeszcze dziecko musiała pochować. A to, że wypadek był z wny kolegi to już jest najmniej ważne. Mój brat też zginął ze swojej winy a jeszcze wyszło,że był pod wpływem alko. Najgorsze jest to, że ich już nie ma miedzy nami.

SNOOPY to nie byli przyjaciele. Ja też się przekonałam jakich mam "przyjaciół" niektórych jak zaszłam w ciążę i wyszłam za mąż a jak już dziecko się urodziło to szkoda gadać. I wtedy człowiek się przekonuje kto jest z Tobą na dobre i złe i kto jest prawdziwym przyjacielem.

MISIA, KASIA19 witajcie.

Moja córcia to z bajek uwielbia DORE, DIEGA I BOMBELKOWY ŚWIAT GUPIKÓW. Muzykę też lubi a obecnie jest na etapie, że babcia jej przeróżne bajki opowiada a ona to szybko zapamiętuje i sama potem opowiada.

Ach dzieci śpią.

Witam.
ja mam posprzątane i popieczone:tak:.
Dzieci bajkę oglądają wiec mam chwilkę.
Witam nowe mamy.
Kasia Jejku, przykra sprawa. Ja tak samo jak ty jak widzę ze ktoś wyprzedza mnie lub kogoś z przeciwka to automatycznie trzymam nogę nad hamulcem.
Ostatnio miałam taką sytuację ze przede mną jechał traktor a ja byłam pierwsza a za mną kilka samochodów ja do wyprzedzania a tu nagle w lusterku zobaczyłam inny samochód, którego w kolumnie nie widziałam. nie wiem dokąd oni tak pędzą.:no:.

No więcej nie będę pisać.
wszystkim udanej zabawy dnia dzisiejszego, i wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku.

Anula to rzeczywiście ta baba głupia:/

Liza czy ja wiem czy takie bardzo spoko jak tyjesz po nich??

Snoopy
Ty na prawdę myślisz żeby dzieci wziąć?? Weźcie idźcie i poszalejcie:p To ja nie wiem mam koleżanki i dzieciate i nie dzieciate i pracujące i uczące się i zawsze mamy o czym pogadać może nie trafiłaś jeszcze na prawdziwych przyjaciół:/

KAmcia
a ja Ci z tym gadaniem zazdroszczę;P

KasiaF Bardzo mi przykro wiem co czujesz
[*]

Kasia19 misia
witaj zapraszamy piszcie jak najczęściej:)

Kamma u mnie też leżał ale nie za długo:p

Wampi
moja Georga ciekawska małpka :) i bajki dla troszkę większych dzieci:)

My też w końcu Sylwka w domu spędzamy z teściami i siostrą C i jej mężem:) A i niespodzianka wczorajsza przyjechał bart z żoną tą w ciąży teściowa już się cieszyła ale oni wychodzą do znajomych:) Do nas też się spęd robi bo jeden kolega zadzwonił że nie ma i przyjdzie i drugi z dziewczyną teraz jeszcze inni dzwonili żeby do nich przyjść ale nam się nie chce bo daleko mieszkają na rynku się o północy spotkamy

Kochane Stary rok się kończy, Te dni co nadchodzą, Niech Wam życie słodzą. Niech przyniosą miłość, smutki wynagrodzą. Niech się szampan pieni, bąbelki fruwają, a Wasze marzenia rychło się spełniają. SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL W 2012 ROKU ŻYCZY WAM Kasiek i Domi

Ostatnia edycja:
Bierzemy dzieciaki:-D Ala się od rana szykuje i mówi że to będzie jej wesele i że nas zaprasza:-D szczerze to dziewczyny z pracy są w miarę ok i ciągle mamy kontakt, ale wątpię żebym po ciąży tam pracowała bo nie umiała bym takiego maleństwa zostawić... Z Ala było tak że jak skończyła 2 lata to na wesela ją zostawiałam ale byłam zawsze ją uśpić i w ogóle...

reklama
Snoopy według mnie to nie są imprezy dla dzieci i jeśli mam z kim zostawić to zostawiam max do 22 bo to też męczarnia dla dziecka:)

Do góry