reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam się w ostatni dzień starego roku :-) miła niespodzianka na dzień dobry, za oknem leży śnieg :tak: ____________________Witam nowe mamuśki :-)_________________ co do spania to ja spałam dobrze ale co z tego Julka zrobiła mi pobudkę do 7ej :dry:

Hejka

KasiaF wspolczuje...
[*] życie jest ulotne... 2 lata temu na wsi obok moj kolega (znalismy sie ze szkoly, zwariowany chlopak :-)) powiesił sie, byl 2 lata starszy odemnie... Ja do tej pory nie wierze ze jego nie ma... rok po nim drugi kolega zrobil to samo.... wszystko przez glupote... ehh ale juz nie pisze o tym... :(

Witam dwie nowe mamy!

No i witam sie jeszcze w starym roku:-)
Za oknem troszenke sniegu jeszcze rano lezało, teraz juz prawie go nie ma;P
Ide zaraz wlosy umyc, wpierw w piecu napale... i zacze tą sałatke robic...:-) Miki ma akurat Myszke Miki teraz-jego baja:-D

Hej;-) my też niedawno wstałyśmy, pogoda jakaś taka senna... I głupio bo szaro za oknem i deszcz pada... Ja chcę śnieg...;-)
Ala ogłądała przyjaciół z kieszonkowa, a teraz chyba cartunito będzie:-D Tak jak U Lizy Miki u mnie Ala też to uwielbia:-)
ja się wczoraj farbowałam i jestem łaciata:-D delikatnie za jasny odcień wziełam i mam złotawo brązowe odrosty :-D

Moja toleruje tylko "stacyjkowo" od nie dawna w grę wchodzi "Kubuś i przyjaciele" "Jimmy" i "Halo tu Hania" a muzykę wręcz uwielbia najbardziej kręcą ją klubowe nuty :-D od razu tyłek w ruch idzie ;-)

reklama
Witam Sylwestrowo;)

Snoopy moja w tym roku dostała mikrofon ze statywem i juz go połamała(mikrofon)hehe.
Co do bajek to Kaja jest fanka Barneya i Dory,ale najbardziej lubi Rodzinke pl.,twierdzi ze jest Kacprem hehe;)

Ja juz uczesna na ślub(niestety czesałam sie sama bo znajoma nie przyszła;()Jakos sie dziwnie czuje,jestem przed okresem i jakos mi słabo i niedobrze;/Nie mam nastroju na zabawy w ogóle i tak jak sie czuje tak wyglądam;/

U nas bardzo ładna pogoda ,świeci słonko;)

Witam nowe mamy

Do góry