reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam nowe mamusie :-)
spac nie moge :/
spac nie moge :/
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Witam się w ostatni dzień starego roku :-) miła niespodzianka na dzień dobry, za oknem leży śnieg ____________________Witam nowe mamuśki :-)_________________ co do spania to ja spałam dobrze ale co z tego Julka zrobiła mi pobudkę do 7ej
Liza
Hejka
KasiaF wspolczuje...
[*] życie jest ulotne... 2 lata temu na wsi obok moj kolega (znalismy sie ze szkoly, zwariowany chlopak :-)) powiesił sie, byl 2 lata starszy odemnie... Ja do tej pory nie wierze ze jego nie ma... rok po nim drugi kolega zrobil to samo.... wszystko przez glupote... ehh ale juz nie pisze o tym...
Witam dwie nowe mamy!
No i witam sie jeszcze w starym roku:-)
Za oknem troszenke sniegu jeszcze rano lezało, teraz juz prawie go nie ma;P
Ide zaraz wlosy umyc, wpierw w piecu napale... i zacze tą sałatke robic...:-) Miki ma akurat Myszke Miki teraz-jego baja
KasiaF wspolczuje...
[*] życie jest ulotne... 2 lata temu na wsi obok moj kolega (znalismy sie ze szkoly, zwariowany chlopak :-)) powiesił sie, byl 2 lata starszy odemnie... Ja do tej pory nie wierze ze jego nie ma... rok po nim drugi kolega zrobil to samo.... wszystko przez glupote... ehh ale juz nie pisze o tym...
Witam dwie nowe mamy!
No i witam sie jeszcze w starym roku:-)
Za oknem troszenke sniegu jeszcze rano lezało, teraz juz prawie go nie ma;P
Ide zaraz wlosy umyc, wpierw w piecu napale... i zacze tą sałatke robic...:-) Miki ma akurat Myszke Miki teraz-jego baja
Hej;-) my też niedawno wstałyśmy, pogoda jakaś taka senna... I głupio bo szaro za oknem i deszcz pada... Ja chcę śnieg...;-)
Ala ogłądała przyjaciół z kieszonkowa, a teraz chyba cartunito będzie Tak jak U Lizy Miki u mnie Ala też to uwielbia:-)
ja się wczoraj farbowałam i jestem łaciata delikatnie za jasny odcień wziełam i mam złotawo brązowe odrosty
Ala ogłądała przyjaciół z kieszonkowa, a teraz chyba cartunito będzie Tak jak U Lizy Miki u mnie Ala też to uwielbia:-)
ja się wczoraj farbowałam i jestem łaciata delikatnie za jasny odcień wziełam i mam złotawo brązowe odrosty
ELWIRKA 25
Mamuśka
Witam nowe mamy
Sylwester już się zbliża,
już jest za rogiem,
Dzisiaj sylwester pełen:
Marzeń,
Fajerwerek i nie tylko,
Życzę wszystkim szczęśliwego
Nowego roku
i udanego sylwestra
Sylwester już się zbliża,
już jest za rogiem,
Dzisiaj sylwester pełen:
Marzeń,
Fajerwerek i nie tylko,
Życzę wszystkim szczęśliwego
Nowego roku
i udanego sylwestra
Kamiśka :)
Moja toleruje tylko "stacyjkowo" od nie dawna w grę wchodzi "Kubuś i przyjaciele" "Jimmy" i "Halo tu Hania" a muzykę wręcz uwielbia najbardziej kręcą ją klubowe nuty od razu tyłek w ruch idzie ;-)
reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Witam Sylwestrowo
Snoopy moja w tym roku dostała mikrofon ze statywem i juz go połamała(mikrofon)hehe.
Co do bajek to Kaja jest fanka Barneya i Dory,ale najbardziej lubi Rodzinke pl.,twierdzi ze jest Kacprem hehe
Ja juz uczesna na ślub(niestety czesałam sie sama bo znajoma nie przyszła;()Jakos sie dziwnie czuje,jestem przed okresem i jakos mi słabo i niedobrze;/Nie mam nastroju na zabawy w ogóle i tak jak sie czuje tak wyglądam;/
U nas bardzo ładna pogoda ,świeci słonko
Witam nowe mamy
Snoopy moja w tym roku dostała mikrofon ze statywem i juz go połamała(mikrofon)hehe.
Co do bajek to Kaja jest fanka Barneya i Dory,ale najbardziej lubi Rodzinke pl.,twierdzi ze jest Kacprem hehe
Ja juz uczesna na ślub(niestety czesałam sie sama bo znajoma nie przyszła;()Jakos sie dziwnie czuje,jestem przed okresem i jakos mi słabo i niedobrze;/Nie mam nastroju na zabawy w ogóle i tak jak sie czuje tak wyglądam;/
U nas bardzo ładna pogoda ,świeci słonko
Witam nowe mamy