Kamiśka :)
Fanka BB :)
KAMICA- Twoje dziewczynki są idealne :-) uwielbiam o nich czytać
moja zołza jest strasznie charakterna, chociaż wcale jej nie rozpieszczam, to bardzo często pokazuje na co ją stać ;-) tak jak piszesz nie ma idealnej różnicy to wszystko zależy od rodziców, dzieci. Ja w sumie nie wiem za ile chciałabym mieć drugie dziecko, na razie mam inne priorytety i myślę że zajmą mi min. 2-3 lata._____________________________________________________ KASIEK- masz rację zwiększa się, bo najniższa krajowa wzrasta.________________________SNOPY- jeśli nie weźmiecie kredytu to dalej będziecie oddzielnie mieszkać?__________________________________ Mnie czasami przeraża ile komuś potrzeba na życie, mój mąż zarabia 2,5-3tyś w zależności od ilości przepracowanych godzin, czasami trafiają się fuchy, i na prawdę Nam to wystarcza, na jedzeniu nigdy nie oszczędzam, mam na coś ochotę to kupuję, wszyscy chodzimy w miarę markowych ciuchach, może nie stać mnie na to żeby sobie raz w miesiącu wymieniać całą garderobę ale czy to komuś potrzebne? ale każdy ma inne priorytety, ale kasa to rzecz nabyta raz jest a raz jej nie ma, więc nie ma co przywiązywać do niej wagi