reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja rodzilam sn ale na odwiedziny nie mialam ochoty bo ciagle w glowie mialam to ze nie mam makijazu:-Dale juz 2 dnia po porodzie sie malowalam, z reszta i rodzilam pomalowana bo lezac po terminie na patologii bylam pewana ze nic nie ruszy to przynajmniej bede wygladac jak czlowiek przed wuizyta wyprostwalam wlosy, pomowalam sie i chwile po wizycie zaczelo sie:-Dchyba maly sie przestarszyl bo w pt mieli wyolywac a u w czwartek:-D
A co z Mloda?jakis czas temu pisala ze ma problemy z K i znikla

Ostatnia edycja:
reklama
UMI- ja też nie miałam ochoty na odwiedziny ;-) codziennie była u mnie tylko mama i J, raz wpadła kumpela ( akurat miała staż w szpitalu w którym rodziłam) no i raz moja przyjaciółka, z mojej inicjatywy :-)_________________ __________ANULA- moja mama ma założoną Mirenę ( wkładkę która uwalnia hormon) jak ma się ją założoną nie ma się okresu, bardzo sobie ją chwali, tylko kurcze jest cholernie droga ok 1000zł sama wkładka + założenie, jestem zdecydowana po drugim dziecku ją założyć, czyli gdzieś w okolicach 30tki.

Hej Wam.
fajnie że wszystkie miałyście udane święta.
Sali a mogłaś kiedyś tam uderzyć się w głowę? byłaś u lekarza już?
Wampi Zdrówka dla córy. Ja tez mam takie postanowienie żeby od stycznia zacząć ostre odchudzanie. Póki co tylko sobie dietkuję i się rozgrzewam.
a i tak musze na tarczycę komplet badan zrobić bo coś czuję ze mam z tym problemy i dlatego do tej pory ciężko mi idzie zgubienie wagi. polecam zakup Kropelek odchudzających Herbapolu i kropelek oczyszczających herbapolu.
Maziaq Obyś wytrzymała do Nowego Roku.:tak:. ja jak byłam po terminie z Justynką to w szpitalu w Sylwestra siedziałam i modliłam się żeby urodzić po Nowym Roku.:-D
Liza Ja w sylwestra będę pewnie sama w domu.:-D.
Vegas Trzymam kciuki za jutrzejszą operację.
Patrycja Widzę u ciebie z tym przybieraniem na wadze to samo co u mnie. Jak ja w zeszłym roku schudłam a po Bożym narodzeniu wpadłam w deprechę to przez trzy miesiące przybyło mi 8 kg i do tej pory walczę z tymi 8 kg.
no a moja koleżanka zamówiła sobie ziółga mongolskie na odchudznaie i bez ćwiczeń schudła 13 kg w dwa miesiące. zostały jej na dwa miesiace ale ona nie chce \brać już ich i proponowała mi je ale jakos nei jestem przekonana do tego. poza tym nie mam kasy. gratuluje ciociu.:tak::-D
Kasia Olej tę habdrę. Ja też mogłabym mieć humor do bani ale staram się nie poddawać.:tak:.

Malwina TO oby ta II grupa nie wróżyła nic złego. Ja tez muszę po Nowym Roku pójść do gina na badanie :-D

Ewi nie nie uderzyłam sie w głowe nigdy hehe.
Melduje sie ,nadrobię po łepkach jak w ogóle.
Głowa juz mnie nie boli...byłam na pogotowiu ale ludzi multum wiec wróciłam do domu,sasiadka dała mi tabletke na zbicie ciśnienia wziełam pól tramalu i poszłam spac,rano juz mnie nie bolała.Dzisiaj mnie cmi ale jestem przed okresem wiec to pewnie dlatego,ale tamtego bólu nie zapomne.Pierwszy raz mialam cos takiego.

Snoopy dlaczego miałąbys nie dostac rozmiaru D?Przeciez rozmiary są do H chyba hehe.Mi teraz przyjaciólka przywiezie z Anglii DD bo taki mam ,rozmiar miseczki zalezy w duzym stopniu od rozmiaru pod biustem ,ja mam 80 DD Ona mi kupiła 75 mam nadziej ze bedzie dobry.

Co do cwiczen to ja cwicze tak jak Ty 3 piosenki zmiana serii hehe.

Co do wagi to ja mam postanowienie noworoczne schudnąc chociaz 5 kg hahaha im mniej tym gorzej;/

pati no każdy ma inaczej, ja np byłam padnieta:-p. Nie chce juz wiecej dzieci?
wampi a ja gumek nie lubie:dry:, wszystko mnie potem swedzi i piecze jednoczesnie:sorry2:\
kaamaa u mnie tez był non stop T. no i moja mama z mężem przyjeżdżali, a tak to tesciowa przyszła wczesniej pytała czy moze oczywiscie, ale ja jakos tak no krepowałam sie:sorry2:
Ewi a po tym zielsku ta kolezanka nie ma joja?

Umi Wiesz ta koleżanka teraz ma wilczy apetyt i już polega tylko na własnej silnej woli i je tak jak jadła podczas brania tabletek. i póki co waga nie wzrasta. tylko ciekawe ile ona je.;-).
Sali ja bym poszła do lekarza jeśłi to jeszcze będzie się utrzymywać.

Ewi czyli faktycznie te ziółka haowały łaknienie? Bałabym sie ich troche:dry:
sali mnie sie wydaje ze jednak powinnas te bóle z lekarzem skonsultować, moze jakiś kreg ci na nerw uciska albo coś?

U mnie w szpitalu wizyty byly max pol godz bo na oddzial nikt nie mogl wejs trzeba bylo wychodzic na korytarzyk dla odwiedzajacych a tam gdy byly 3 osoby robilo sie ciasno, szlo sie tam a dziecko zostawialo sie przed dzrwiami i mozna bylo zobaczyc tylko przez szybe.
Maly wstal, dalej zabkuje i strasznie marudzi...

Pewnie ze jak to sie powtórzy to pójde do lekarza,ale na razie nie mam po co skoro mineło i pojawiło sie pierwszy raz.Unikam lekarzy jak ognia ,ostatni raz byłam 12 lat temu i to nie z powodu choroby tylko potrzebowałam papiery jak starałam sie o grupe inwalidzka hehe.Nie choruje swięc ni9e biegam po lekarzach tym bardziej ze nbie za bae\rdzo mam nawet kiedy.Treaz na piwerwszy ogien ide do ginekologa..własnie musze zadzwonic;))

reklama
Wampi u mnie nawet Ł nie mogl dotknac malego, patrzyl przez szybe a jesli ktos chcial szybko podejsc i personel zobaczyl to szkoda gadac...ja przed porodem lezalam 3 dni na patologii wiec mialam odwiedziny. Duryny szpital dobrze ze na patologii normalnie bo mies bez odiedzin bym lezala.Na mnie szpital tez kiepsko dziala gdy pierwszy raz lezalam 11 dni po 6 wylam jak durna a gdy Ł pocieszal bylo jeszcze gorzej
Tak piszecie o dchudzaniu ja tez planuje ale od stycznia bo Ł za oddanie krwi dostanie czekolady;-)

Do góry