reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej...

Wczoraj wróciliśmy od moich rodziców... Daje znac że jestem cała i zdrowa... Nie mam humoru, nie będe tu smęcic... Jak wróce do formy to spróbuje nadrobic...
Buziaki

Co do biustu ja go nigdy nie miałam i dalej w sumie nie mam:-D, tzn nosze 75D/80C ale nie mam kształtnych piersi i mi sie rozjeżdżają pod pachy efekt taki jakby ich nie było, jedyne co to jak nowy stanik mam to przez jakis czas utrzymuje..

Co do tycia w ciazy ja jak kiedys pisała przytyłam jakieś 10 kg z czego po porodzie spadło mi 3 kg, potem, zleciało jeszcze 4 kg. A pote to tylko tyłam:dry:. W lutym tego roku wazyłam 10 kg wiecej niz w dniu porodu, teraz mi troche ubyło ale naal jest wiecej niz podczas porodu

Ja tak ogólnie bo na taka debate nie da sie odpowiedzieć każdej z osobna

Witam sie porannie.....zmeczona i obolała :dry:
Kasiu wracaj do nas szybko... :*
Snoopy spać nie możesz????
Umi jak tam rozbójnik Kacper??? No i jak tam po swietach??

pati Kacper broi:dry:, strasznie... no ale jakos sobie z ni radzimy. A po świetach sie rozleniwiłam, przed świeta i miałam sporo latania, a te 3 dni mnie tak rozleniwiły, że nawet cieżko mi zrobić obiad:-D. A jak Twoje chłopaki?

Witam;)
Maly wstal 1,5 godz temu i marudzi az cos mnie trafia. Ł pojechal oddac krew i ma dzis dzien dla siebie a ja jutro uciekam ddo gina i kupic buty. Co do wagi ja przed ciaza wazylam 55 a na konicec 73, niestety spadlo jak na razie 13 ale mam nadzieje ze do lata zgubie te 5 i wroce do normalnej wagi;-)
Snoopy kazda ciaza inna, ja na poczatku nie mialam ochoty a gdy mialam nie moglam bo mialam zakaz od 6 mies
Vegas, chudzinka jestes;-)
Kasia ja ostanio tez bylam nie do zycia,niw uzielalam sie jakis czas. W sumie teraz bez rewelacji

VEGAS- kiedyś pisałam że też stosowałam plastry Evra,jak dla mnie były super, ale nie wiem jak by się sprawowały na dłuższą metę, miałam je 4mc-e później zaczeliśmy się starać o Julkę i nie były już potrzebne :-)__________________ SNOPY- ja też bardzo poważnie myślałam nad spiralą, temat jest nadal na tapecie tylko0 do gina dotrzeć nie mogę ;-) A co do sexu to ja przez pierwszą połowę ciąży w ogóle nie miałam ochoty, sex obrzydzał mnie na maxa.... a po 25t.c mogłam w ogóle z łóżka nie wychodzić :-D J na koniec zwiewał ode mnie :-D__________________________________ Co do cycków to ja mam E :no: nienawidzę swoich zwisów ;-) chciałabym wrócić do swoich "nastoletnich" C :tak:

Kama a wiesz może ile kosztuje w Waszych stronach spirala + założenie??
Pytam z ciekawości by porównać ceny... u mnie to koszt 350 zł
"J na koniec zwiewał odemnie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre :):)
Ja tam nie miałam jakoś specjalnie ochoty... Przy Kubie wymiotowałam do 18 tyg to w ogóle nie było o tym mowy a potem w 20 tc miałam założony krążek i był kategoryczny zakaz także R przez prawie całą ciąże był w celibacie.....

reklama
kaamaa u ciebie przynajmniej widać że masz biust wiec sie ciesz:-p

edit pati biedny R przez tyle czasu pościł:-p

Co do antykoncepcji ja non stop sobie obiecuje ze póje do ginekologa i jakos nie po drodze mi do niego. Wiem jedno tabletki odpadają, bo zapinałabym o nich

Do góry