reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A my Sylwestra spedzimy u siostry M , bedzie jej narzeczony i druga siostra z mezem i 2 dzieci..
Co do miseczki to ja mam 75C i mi to pasuje , gorzej z kg.
Przed ciąża wazyłam 47 kg a teraz 57 , masakra od dzisiaj nie jem słodyczy i wogole sama woda bo brzuch mam jak w 6 miesiacu ciazy :no:

reklama
Malwina a ile masz wzrostu?? Bo na moje oko to Ty chudzina powinnaś być:-D ja przy takiej wadze jak Twoja wyglądała bym jak tyczka:-D przy 59 wszystko na mnie wisiało i ciężko mi było odpowiednie spodnie znaleźć:-D

heja:)

laski nie gadajcie mi o swoich wagach bo ja marze o takiej:-D gdybyscie moja poznaly to byscie juz kopleksow ni mialy:p

u mnie po swietach ok,pewnie poza waga:-D maly zadowolony z mikolaja i prezentow:)

hehehehehe ja jestem w 16tc a już mam 10kg na plusie:-D wiec do końca ciąży pewnie 2 tyle przybędzie... to masakra jakaś:-D a ciągle wpierniczam makarony i zapiekanki.... nie wiem jak to się skończy... M do mnie w święta żebym się opanowała, bo od samego patrzenia na to jak i ile jem on utyje:-D czemu ja nie mogę w ciąży być szczupła... miałam przytyć max do 75kg a to już teraz jest...

Mam pytanie do Lizy ile Ty przytyłaś w 3 ciążach i czy udało Ci się wrócić do formy? Tak samo Sali i Wampi, dużo przytyłyście? i ile zeszło po porodzie??:-) wiem głupie pytania i wałkowane w kółko:-D

Ja z hormonami też mam ostre jazdy... niby jem jak zawsze a tyje... Wiesz co? próbowałaś pić yerba mate?? hamuje przyrost tkanki tłuszczowej i łaknienie... ale w ciąży i przy chorych nerkach nie można jej pić bo jest mega moczopendna i mozna się odwodnic....

Dziewczyny przesadzacie z tą wagą.57 kg przy wzroście 164 cm to wcale nie dużo.A staniki gdzie Wy kupujecie,że nie ma dużych rozmiarów???Ja mam 75 F i nie mam zadnego problemu z kupnem.trudniej o 70 E/F,ale też da sie znaleźć:tak:

snoopi ale dajesz czadu:-p Do końca ciąży to chyba ze 30 kg uzbierasz w takim tempie:-p

Wampi u mnie też leżą i to 4 opakowania połkilowe i od groma próbek, bo piłam dużo:-D i teraz biedactwa czekają na mój powrót:-D

Ania Ja z Alicją przytyłam 35 prawie albo i więcej więc 30 to jeszcze bosko by było:-D ale myślę że w 20 się zamknę:-p

M kremik mi kupił może dupsko tak nie urośnie jak będę smarowała:-D bo ja za leniwa jestem i sama bym nie kupiła, stwierdziłam że oliwka starczy;-)

reklama
U mnie hormony też szaleją, a właściwie to chyba słabo pracują. Jeszcze gorzej niż przed ciążą. Podejrzewam, że właśnie dlatego mam mniejsze piersi niż przed ciążą. W listopadzie dostałam pierwszą @ po porodzie i przez jakiś czas wydawało mi się, że wszystko jest ok, P. też to odczuł:zawstydzona/y::-p Teraz znowu czuję, że się rozleniwiły moje jajniki i oczywiście @ dalej nie ma. W styczniu/lutym może się w końcu wybiorę do gina. MOŻE:-p:-D

Do góry