reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Jejku ale marna produkcja ;p
kaama widze ze ciagle nie masz naprawionego błedu ;/ ehhh wspolczuje ;]
sali włąsnie jak tam sie czujesz???

Co robicie w weekend? jak sylwestra spędzacie?

reklama
Hej

Mazia
moja koleżanka ze studiów też miała na 6 stycznia ale nie wytrzymała bo widziałam zdjęcia małej u jej męża na NK ale Tobie też nie dużo zostało:)

Malwina fanie że miło święta spędziliście:) Współczuję kataru:/

Vegas współczuję jak Jurek się trzyma??

Snoopy 14 fajny:)

Koniczynka
no to jest minus ślubów zimowych może i ładnie ale ja chciałam mieć w lecie i miałam:)

Anula
u mojego chrzestnego jego wnuk jest z 19 sierpnia więc skończył 4 miesiące i waży 8 kg:p

Dorotar
ładnie mały przybiera:)

Hej hej wczoraj się wcale nie odzywałam bo mnie pozamiatało chyba przytrułam się tym jedzeniem i alkoholem;/ Chrzestny przywiózł z Norwegii łososia i się odleić nie mogłam piłam przepyszny likierek co też przywiózł i też odleić się nie mogłam a to ciasto a to to a potem ze znajomymi jak pojechaliśmy poprawiłam to piwami i nawet pijana nie byłam normalnie przyszłam. A rano!!! Masakra brzuch nie bolał potem każdy staw i mięsień... Puściło mnie o 22.
Domka ok cały czas się bawi nowymi zabawkami i z ciocią...

Hej:-) Wydaje mi się że dotrzymam do terminu a nawet może ponad... no ale cóż może się zdażyć że wszystko jest ok i nie ma żadnych przesłanek do porodu a tu...:szok: no ale jak kaamaa pisze jeszcze 4 dni i mam nadzieję że bąbel wytrzyma tyle i nie zapragnie ujżeć mamy:-D

LIZA- no nie naprawili przez to mniej piszę a raczej podczytuje ;-) strasznie to wkurzające.... A co do Sylwestra to my będziemy świętować w "remizie" teraz wyremontowana robi za wioskową salę na chrzciny itp. ot taka skromna imprezka na ok 50os. sami swoi :tak:________________KASIEK- ja miałam termin na 01.01 a urodziłam 13.01 ale na styczniówkach były dziewczyny które już 20.12 rodziły :tak:________________ Ale mam lenia, teraz dzwonił J i też mówi że tylko łażą i nic nie chce im się robić :-D

Musisz dac sobie czas, oswoic sie z tą myślą, ja w pierwsza ciąza zaszłam majac 17,5 roku, w drugą tez niespodziewana jak mialam 18,5 ;P (i w dodatku o niej dowiedzialam sie w przelomie5-6mies...) Dałam rade skonczylam szkole, zdalam mature ;-), wazne ze bedziecie sie razem wspierac z chlopakiem a nie walczyc...
Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka! :*

mazia oj juz malutko zostalo :)))) Ciekawe kiedy bobas zechce wyjsc ;-)

kaama to fajnie ze macie gdzie imprezowac:-)

My niewiem co bedziemy robic, tesciowie chcieli by starszaki zawiezc do nich na week;P ale nam sie tutaj nie usmiecha siedziec bo u moich rodziców bedzie moj brat i bede nas zmuszac by isc do nich ;] wolałabym juz u tesciów posiedziec ;] zobaczymy, pewnie sie przed piatkiem maz skontaktuje z nimi co i jak wkoncu...

Kamma no wiem i wiem że to silniejsze ale jakby się udało to wolałamby poczekać... To Twoje ładnie Ci poczekała prawie 2 tygodnie:)

Liza co do Sylwestra nie wiem bo w końcu nas stok nie jedziemy bo za ciepło;/ Znajomi coś mówili o jakiś Sylwestrze u nas ale C jeszcze się z nimi nie kontaktował:/

KASIEK- chyba zołzę wykurzyła wizja cesarki, 2 razy ją wyganiali a ona nic, we wtorek mi oznajmili że następnego dnia CC, a o 4:30 zaczęły się regularne skurcze :-D i 18:35 zołza była z Nami, nie ma to jak siła perswazji :-D

reklama
Do góry