reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Na razie napisze o wizycie, a potem nadrobię.
Kacper na badaniu płakał, ale na prawdę starał się współpracować:tak:, badanie wyszło choć nie po naszej myśli:zawstydzona/y:. Nadal utrzymuje się IV stopień refluxu, nadal młody ma uchyłki w moczowodach mimo ostrzykiwan defluxem. W przyszły roku prawdopodobnie czeka nas kolejne ostrzykiwanie i wczoraj lekarka wspomniała o przeszczepieniu moczowodów:zawstydzona/y:. Jest puki co całkowicie anty nastawiona do tego, bo uważa, ze szkoda młodego męczyć skoro nie ma żadnych ZUM-ów, a nerki pracują bardzo dobrze. No cóz zobaczymy co bedzie, na razie jestem zmordowana i szczerze mówiąc nastrój świąteczny mi prysł.

reklama
Hejka

Umi Kochana bedzie dobrze... nie ma innego wyjscia.... :**** zobaczysz najwazniejsze ze mlody dobrze to wszystko znosi... Dacie rade!:-)
Kamcia czemu odstawiasz mała od piersi juz?

U mnie Daniel ma katar ;P Hania kasłała ale dzis lepiej troszke, Miki zdrowy, oby tak zostalo....:p

Umi mam nadzieje że przeszczep nie bedzie potrzebny ani teraz ani nigdy... Kacper to silny chłopak poradzi sobie z tym......
Liza zdrówka dla dzieci....
mam meeega lenia hehehehe ale zaraz biore sie za robote :D

snoopy musze odstawić od piiersi ponieważ mam powazny problem z kolanem.. i dostałam bardzo silne leki , a także zastrzyk w kolano które musze brać jak najszybciej .. a leków tych kategorycznie nie można brać w okresie planowania ciąży (zatrzymują one płodność) , w ciąży - powodują powaqżne uszkodzenia płodu i w czasie karmienia ponieważ mają zbyt szkodliwy wpływ na dziecko :-(
leki musze wziąść natychmiast ponieważ nie można czekać z leczeniem.. a póki co karmię i nie mogę ich brać :-(

Umi zobaczysz bedzie dobrze, wazne że mały dzielnie wszystko znowi, głowa do góry będzie dobrze;*
Liza u mnie Ala też zasmarkana i katar ma... muszę gonić do apteki a jest -1 i sniegu już trochę leży...
ViKamcia Kurcze wspołczuję, mam nadzieję że mała dzielnie zniesie odstawienie a Twoje kolano szybko wróci do zdrowia:-) Wiem co czujesz co u mnie tato ma to samo... mial nawet operację na kolano bo za późno poszedł i operacja jeszcze pogorszyla sytuacje...

Kurcze Ala już zjadla połowe pierników razem z dziadkiem:-D z reszta mi też smakowały, ale ciasto mnie wpieniało bo kleiło sie do wałka:-D pozatym cala błacha gwiazdek mi się spałiła bo zagadałam się z mama:-D dzisiaj w planach rogaliki, ale po marmoladę muszę skoczyć;-) No i jutro keksik bede piekła bo M błagał:-D ciekawe czy mi się uda ostatnio jak cisto piekłam wyszedl zakalec ale M zajadal się jak głupi:-D
Wczoraj też ubrałam u Ali choinkę:
Zdjęcie0257.jpg
A dzisiaj tato ubrał już w jadalni:-)

wampi rogaliki sa wyczesane z zapazanego ciasta drozdzowego, gorace najsmaczniesze, raz nawet z czekolada robiłam, pani na kursie kulinarnym mnie nauczyla:-D poza tym mam dyplom szefa kuchni więc to zobowiązuje;-)

Kamcia współczuję sprawy z kolanem;/ Mam nadzieje że obie to dobrze zniesiecie a jak dziewczynki po wizycie w PL??

Liza
zdrówka dla dzieci:)

Umi
będzie dobrze kochana nie martw się:)

Snoopy gratuluję nowej lodówki mam nadzieje że szybko przyjdzie:) Mmmmmmmmmm takie pyszności i ja bym zjadła:)

Wampi
dobrze że bez antybiotyku mam nadzieje że całkiem wyzdrowieją:)

Patrycja nie tylko Ty masz lenia:p

Ja dzisiaj zła chodziłam jak osa... Domka w gacie mi kupę zrobiła teściowa jak wczoraj prała fartuchy to z włosów nie wytrzepała i całe moje pranie z nocy we włosach było musiała jeszcze raz prać!!!! Ale wyszłam na dwór i mi lepiej.
Okazało się że wyjeżdżamy na Sylwestra w sumie nie daleko ale i Sylwester będzie i narty będą Czarek strasznie podjarany bo ostatnio był 3 lata temu a teraz to Domka mała i nie chciałam jeździć. Dominika zostanie wywieziona do moich rodziców albo dłużej po świętach tam zostaniemy i tam ją zostawimy i po Nowym roku wrócimy mam nadzieje że dadzą radę...
Młoda od 2 tygodnie taka nie znośna że nie daje rady... Wszystko na nie i wszystko co z nią związane muszę ja robić. Teściowa dziś powiedziała że jej przykro że jej tak nie akceptuje ale no sorry trzeba więcej czasu z nią spędzać i mówić a jak oni wszyscy nie wiedzą jak ją podejść to co ja poradzę;;/

Sorry ze tak nie wszystkim ale już zmęczona strasznie jestem do tego w nocy nie spałam;/

Widze ze nie tylko u mnie "świąteczny nastrój"??;/

U mnie masakra,syf w domu ,do zarcia zrobione tylko dwie rzeczy(reszta jutro i w sobote)
Prezenty mozna powiedziec ze juz mam,tylko dzisiaj jeszcze ide do Tesco kupic dzieciakom cos od mojego taty bo on jak zwykle nie ma czasu ;/

A TO DZIEŁO MOICH DZIECI;)

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Do góry