reklama
pinky sky
Fanka BB :)
KAmcia aaaaaaaa super ale słodziaki czy mi się wydaje czy one są mało do siebie podobne?? Nie wiem bo nie widziałam Vi jak byłam mała Ja też tak miałam jak przestawałam karmić pamiętam ostatni raz dałam 13 lutego bo nie mogłam wytrzymać a potem już luzzz był i mała nie chciała a Emma się domaga czy tak obojętne to jej?
Hejka
Nie nadrobie, przeszukałam tylko posty żeby wiedziec co z Kacperkiem UMI-kochana będzie dobrze, może 2 ostrzykiwania zadziałają! Musi byc dobrze!
dzwoniłam wczoraj do małego o 10, chwile pogadaliśmy, dzisiaj też, jutro się zobaczymy to go wydusze... Kurcze tylko 2dni minęły a ja już tak tęskinie za niuńkiem moim:-(.
Jutro jedziemy do moich rodziców i zajrze dopiero w środe pewnie, więc zycze wam
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO< ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!
SPĘDZONYCH RODZINNIE I Z UŚMIECHEM NA TWARZY!
ABYSCIE ZAWSZE CIESZYŁY SIĘ Z WASZYCH DZIECI I MĘŻÓW,
ABY DOPISYWAŁO WAM ZDRÓWKO I RADOŚC!
SPEŁNIENA MARZEŃ I CO TAM KTÓRA JESZCZE SOBIE ZAPRAGNIE
DUUUUŻO BUZIAKÓW DLA MAM I DZIECIAKÓW!
Lece bo jeszcze mam mnustwo do zrobienia a rano do pracy trzeba wstac jeszcze... Miłej nocki
Nie nadrobie, przeszukałam tylko posty żeby wiedziec co z Kacperkiem UMI-kochana będzie dobrze, może 2 ostrzykiwania zadziałają! Musi byc dobrze!
dzwoniłam wczoraj do małego o 10, chwile pogadaliśmy, dzisiaj też, jutro się zobaczymy to go wydusze... Kurcze tylko 2dni minęły a ja już tak tęskinie za niuńkiem moim:-(.
Jutro jedziemy do moich rodziców i zajrze dopiero w środe pewnie, więc zycze wam
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO< ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!
SPĘDZONYCH RODZINNIE I Z UŚMIECHEM NA TWARZY!
ABYSCIE ZAWSZE CIESZYŁY SIĘ Z WASZYCH DZIECI I MĘŻÓW,
ABY DOPISYWAŁO WAM ZDRÓWKO I RADOŚC!
SPEŁNIENA MARZEŃ I CO TAM KTÓRA JESZCZE SOBIE ZAPRAGNIE
DUUUUŻO BUZIAKÓW DLA MAM I DZIECIAKÓW!
Lece bo jeszcze mam mnustwo do zrobienia a rano do pracy trzeba wstac jeszcze... Miłej nocki
Hej nie wpadałam tu do Was dawno ale czasem podczytywałam co u Was.
Wybaczcie laseczki(o ile mnie jeszcze kojarzycie)ale nie daje rady praca,żłobek,dom,problemy z kompem,mały często chory itp...
ale nie wyobrażałam sobie nie złożyć Wam Swiątecznych życzeń tak więc
Kochane Mamuśki z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam i Waszym rodziną dużo uśmiechu,spęłnienienia marzeń,radości a przede wszystkim zdrówka,i oczywiście pociechy z tych naszych niesamowitych szkrabów.
I aby te Święta były takie jak sobie wymarzycie...Wszystkiego co najlepsze życzy...
Justyna z Antosiem
Wybaczcie laseczki(o ile mnie jeszcze kojarzycie)ale nie daje rady praca,żłobek,dom,problemy z kompem,mały często chory itp...
ale nie wyobrażałam sobie nie złożyć Wam Swiątecznych życzeń tak więc
Kochane Mamuśki z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam i Waszym rodziną dużo uśmiechu,spęłnienienia marzeń,radości a przede wszystkim zdrówka,i oczywiście pociechy z tych naszych niesamowitych szkrabów.
I aby te Święta były takie jak sobie wymarzycie...Wszystkiego co najlepsze życzy...
Justyna z Antosiem
Serduszko1
Klaudia to nie jest głupie... ja też mam 21 lat też dwóch synków i marzę o córciDziekuję bardzo za miłe przywitanie
Mam nadzieję, że uda mi się czesto do was zaglądać
Hmm coś o naszej rodzince, z mężem ostatnio mamy kryzys zrobił jedna rzecz o której ja nie potrafie zapomnieć no ale staram się bo nie wyobrażam sobie zycia bez niego.. Dzieci rosną zdrowo Marcel chodzi do prywatnego przedszkola gdzie jest mało dzieci zdecydowalismy sie na to tylko dlatego, że jest bardzo wrażliwy a wrecz nawet zamkniety w sobie no i nie słuchał sie nas teraz przez przedszkole jest troszke lepiej on tez już tam sie lepiej czuje na poczatku nie chcial w ogole uczestniczyc w zajeciach grupowych typu rytmika czy tam jakies grupowe śpiewanie ale po woli po woli i juz coraz lepiej.. Strasznie też bił Tymcia i to az tak mocno ze bałam sie z małym isc do lekarza bo ciagle mial pelno siniaków wiec to najbardziej przewazylo ze poszedł do przedszkola.. Tymuś to mały cwaniak i głodomór je ciagle buzia ani na chwilę mu się nie zamyka wszystko co dostanie to zje
Mąż myśli o trzecim dziecku ja też ale ma obawy czy damy rade finansowo, do tego boi sie reakcji rodziców bo tu mieliśmy sie rozwodzić a nagle trzecie dziecko.. Ja ardzo bym chciala moze to i głupie ze majac 21 lat marze o 3 dziecku ale tak ciagle mam je w głowie i w ogóle marzy mi się mała Liwia do tych moich 2 chłopców.. Jeszcze Marcel oststanio położył mi sie na brzuchu i mówi "Pepuszku jest tam ktoś w środku? Halloo?" i jeszcze bardziej zapragnełam trzeciego
Mam nadzieje że ten świąteczny czas pomoże Ci uporać sie z wszystkimi przykrymi sprawami i że Nowy Rok zacznie sie Wam bardzo dobrze.....
Kamcia nieciekawie Mam nadzieje że leki pomogą i operacja nie bedzie konieczna....patrycja , tak coś poważnego...
t się nazywa chondromalacja stawu kolanowego ...
jets to choroba która doprowadza do rozmiękczania się chrząstki w kolanie...
niestety nie da się tego wyleczyć a jedynie zaleczyć lekami żeby postępowało to wolniej :-(
dlatego im szybciej się wezmę za leczenie tym większe szanse ze będę dłużej mogła normalnie funkcjonować fizycznie :-(
ogólnie to moze cała się wykruszyć jeśli nie będzie leczona...i potrzebna będzie operacja..
narazie mam te leki i zastrzyk który robi się w torebkę stawową.. jesli nie pomoże samo leczenie lekami..
a mam nadzieję że pomoże...
najgorsze jest to że nie da się cofnąć tego zmiękczania i ta kostka juz będzie mi się rozwalać do końca życia.. jedynie plus te że wolniej niż normalnie...cho9ć i to marne pocieszenie:-(
kasiek dziewczynki dobrze.. już na ostatnich dniach były lekkon znużone i nmarudziły.., np Emma 2 ostatnie+ dzień lotu wogóle nie chciała się ode mnie odkleić, ale poza tym były szczęsliwe i bardzo zadowolone z pobytu .. :-)
zazdroszczę wyjazdu na narty:-) też bym chciała :-)
sali ładniusia choinka.. choć osobiście jestem lekko na nie takim właśńie łańcuchom.. choć wiem ze te zwykłe wychodzą już z mody
sama szukam czegoś całkiem pomiędzy ;-) żbey być na czasie.. ale nie te wstęgi
my mamy choinkę ze staroświeckimi łańcuchami ;-) ładne niebieskie światełka i czerwone bombki :-)
a w kuchni pachnie makowcem , serniczkiem i pierniczkiem :-)
ale będzie wyżerka... a jutro pieczemy resztę: miesa itp...-)
A ktoś w Twojej rodzinie chorował na to???
ŚLiczne masz te Twoje królewny :
Kochane moje, potem już mogę nie mieć czasu więc :
Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku. Wesołych Świąt!!!!
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku. Wesołych Świąt!!!!
Ostatnia edycja:
Herbata
ViKamcia dziewczynki sa sliczne, Emma bardzo urosla
laski nie wiem czy jutro bede na forum wiec skladam wam juz dzis zyczenia!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZDROWIA, SZCZESCIA, POCIECHY Z DZIECI I PRZEDE WSZYSTKIM PIENIEDZY ;-) Z OKAZJI BOZEGO NARODZENIA !!
laski nie wiem czy jutro bede na forum wiec skladam wam juz dzis zyczenia!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZDROWIA, SZCZESCIA, POCIECHY Z DZIECI I PRZEDE WSZYSTKIM PIENIEDZY ;-) Z OKAZJI BOZEGO NARODZENIA !!
Hej, hej:-) widzę już się życzonka składa to złożę i ja, jutro pewnie będzie ostro więć nie wiem czy dam radę wejść;-)
W dzień Bożego Narodzenia z serca swoje ślę życzenia.
Dużo zdrówka, ciepła i miłości niech w Waszym domu zawsze gości,
A na święta te urocze, choinki życzę wielkiej i pachnącej,
Mikołaja wspaniałego i karpia tłustego.
Opłatka z bliskimi dzielonego i Jezuska malutkiego w sercach zawsze goszczącego. Wesołych świąt kochanę;*
W dzień Bożego Narodzenia z serca swoje ślę życzenia.
Dużo zdrówka, ciepła i miłości niech w Waszym domu zawsze gości,
A na święta te urocze, choinki życzę wielkiej i pachnącej,
Mikołaja wspaniałego i karpia tłustego.
Opłatka z bliskimi dzielonego i Jezuska malutkiego w sercach zawsze goszczącego. Wesołych świąt kochanę;*
reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Ja też tylko na chwilkę, bo miałam od wczoraj zabrać się za porządki i mi nie wyszło, więc mam mnóstwo zajęć. Wczoraj zatrułam się i od pierwszych wymiotów o 4 już cały dzień nie miałam sił i chęci za cokolwiek się zabierać. Jutro idę do pracy, potem do rodziców chyba już na całe święta i nie będę miała czasu zajrzeć. Dlatego teraz składam wam najlepsze życzenia, żeby te święta spełniły wasze oczekiwania, były pełne ciepła, spokoju i miłości:-)