reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie jeszcze nie jest tak fajnie biało jak u Was ale mam nadzieje że jutro bede mogła Wam pokazać moją biel za oknem :):):):):)
dziewczyny a komu sie nie marzy domek??? chyba tylko tym które go maja :D:D

Liza pokaż sie.... jestem ciekawa jak to wygląda :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
a u mnie nie ma zimy ale tak zmarznieto za oknem:)
patrycja a ja na czarny nałożyłam wanilie i taki fajny mi wyszedł jasny brąz, a też mam odrosty i chciałam zamalować ale nie wiem na jak:sorry:
snoopy i mówią że jak dorośli to mądrzejsi powinni być:eek:

A moje niedobre dziecko obudziło sie z krzykiem o 1 w nocy i wojowała do 3.30...:no:śniło jej się coś bo z krzykiem się obudziła,ale myślałam,że padne. Niedługo do pracy...nie chce mi się:dry:

ja tez nie farbowalam w ciazy, teraz by sie przydalo, choc lenia mam takiego ze sie po farbe wybrac nie moge.
snoopy a co z lodowka? jeszcze nie doczytalam
umi trzymam kciuki. daj znac co i jak
kasiek sliczna fryzurka, Domka jak zawsze slodka
patrycja zdowka. jak w ogole sie czujesz?

edit. wspolczuje snoopy z tym jedzeniem. nie zastanawiaj sie tylko kupuj... co za tupet :sorry:

Ostatnia edycja:
Herbata dobrze sie czuje.... ten tydzień poświecam tylko domowi i rodzinie... po świetach chce skończyć pisać reszte prac a od 1-7 stycznia mam wolne to bede sie uczyc do reszty egzaminów,....
Wampi dlaczego inna.....poprostu podoba Ci sie tam gdzie mieszkasz :D
Snoopy Ja tez nie farbowałam włosów w ciąży... może i nie musi sie nic stac ale ja wolałam dmuchac na zimne hehehehe

Snoopy kto ci takich bredni nagadał???pewnie jakas stara babcia haha.
Farby nie szkodza dziecku,moze te sprzed 30 lat tak ale nie dzisiejsze.Ja farbowałam cała ciaze z T i cała z K.
Bez jaj hahaha!!!!

reklama
Zgadzam sie z sali, ja z Mikim farbowalam wlosy jak bylam w 4mies ciazy. potem przerwa do dzis byla :-D heheh
snoopy co zrobili ze taka decyzja? naprawde wspolczuje... ;///

Zaraz wstawie zdjecia na grupe :D ;)

Do góry