reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi ja też rok temu sobie nie wyobrażałam wypadu bez niej gdziekolwiek... Ale należy nam się bo w ogóle sami czasu nie spędzamy i myślę że ta jedna noc doda nam sił. A już raz zostawiliśmy ją na 2 dni w lipcu jak na wesele pojechaliśmy i nawet o nas nie wspomniała tylko że to lato było to miała zajęcie a to do kurek a to do świnek... Mam nadzieje nic jej nie będzie:)

Sali ładna choinka.

A wczoraj prezenty popakowałam dziś tylko wstążkę dodam bo nie miałam i zapakuje mojej mamie bo objętościowy jest i mi papieru nie starczyło:-p:cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wampi daleko niedaleko w wakacje na jakiś weekend lub dłużej możecie wpać, ja już w 2 paku bym była:-D grilla sie walnie i rogali napieke:-D
Sali ślicznie ubrały choinkę, u mnie już łańcuchy pościągane i pełno smiecia na choince bo Ala nadokładała:-D
MeKlaudia witam i ja;-)

Po drodzę z apteki zaszłam do sklepu i wydałam 80zl na słodycze... Ale w tym kupiłam sobie kg orzeszków w karmelu które uwielbiam:-D były za 11zl to się wcale nie zastanawiałam, M też lubi:-D

Wampi nie ma za co, salon duży i 2 rozkładane duże łóżka rodzeństwa mam 5 i jak z dziećmi wpadają każdy zawsze ma gdzie spać:-)

Kurcze zastanawiam się czy Ali łóżka piętrowego nie kupić...

Dziekuję bardzo za miłe przywitanie:)
Mam nadzieję, że uda mi się czesto do was zaglądać:)
Hmm coś o naszej rodzince, z mężem ostatnio mamy kryzys zrobił jedna rzecz o której ja nie potrafie zapomnieć no ale staram się bo nie wyobrażam sobie zycia bez niego.. Dzieci rosną zdrowo:) Marcel chodzi do prywatnego przedszkola gdzie jest mało dzieci zdecydowalismy sie na to tylko dlatego, że jest bardzo wrażliwy a wrecz nawet zamkniety w sobie no i nie słuchał sie nas teraz przez przedszkole jest troszke lepiej on tez już tam sie lepiej czuje na poczatku nie chcial w ogole uczestniczyc w zajeciach grupowych typu rytmika czy tam jakies grupowe śpiewanie ale po woli po woli i juz coraz lepiej.. Strasznie też bił Tymcia i to az tak mocno ze bałam sie z małym isc do lekarza bo ciagle mial pelno siniaków wiec to najbardziej przewazylo ze poszedł do przedszkola.. Tymuś to mały cwaniak i głodomór je ciagle buzia ani na chwilę mu się nie zamyka wszystko co dostanie to zje:)
Mąż myśli o trzecim dziecku ja też ale ma obawy czy damy rade finansowo, do tego boi sie reakcji rodziców bo tu mieliśmy sie rozwodzić a nagle trzecie dziecko.. Ja ardzo bym chciala moze to i głupie ze majac 21 lat marze o 3 dziecku ale tak ciagle mam je w głowie i w ogóle:) marzy mi się mała Liwia do tych moich 2 chłopców.. Jeszcze Marcel oststanio położył mi sie na brzuchu i mówi "Pepuszku jest tam ktoś w środku? Halloo?" i jeszcze bardziej zapragnełam trzeciego:)

MeKlaudia witaj :-) rozumiem obawy wobec trzeciego bobasa, u nas byla podobna sytuacja w sumie ale mamy trójeczke szkrabów dla których zrobimy wszystko :-)

Choinke tez mamy ubrana:) dzieciaki szczesliwe zaraz klade ich spac, no i potem druga czesc titanica :-)

milej nocki :-)

patrycja , tak coś poważnego...
t się nazywa chondromalacja stawu kolanowego ...
jets to choroba która doprowadza do rozmiękczania się chrząstki w kolanie...
niestety nie da się tego wyleczyć a jedynie zaleczyć lekami żeby postępowało to wolniej :-(
dlatego im szybciej się wezmę za leczenie tym większe szanse ze będę dłużej mogła normalnie funkcjonować fizycznie :-(
ogólnie to moze cała się wykruszyć jeśli nie będzie leczona...i potrzebna będzie operacja..
narazie mam te leki i zastrzyk który robi się w torebkę stawową.. jesli nie pomoże samo leczenie lekami..
a mam nadzieję że pomoże...:tak:
najgorsze jest to że nie da się cofnąć tego zmiękczania i ta kostka juz będzie mi się rozwalać do końca życia.. jedynie plus te że wolniej niż normalnie...cho9ć i to marne pocieszenie:-(

kasiek dziewczynki dobrze.. już na ostatnich dniach były lekkon znużone i nmarudziły.., np Emma 2 ostatnie+ dzień lotu wogóle nie chciała się ode mnie odkleić, ale poza tym były szczęsliwe i bardzo zadowolone z pobytu .. :-)
zazdroszczę wyjazdu na narty:-) też bym chciała :-)

sali ładniusia choinka.. choć osobiście jestem lekko na nie takim właśńie łańcuchom.. choć wiem ze te zwykłe wychodzą już z mody :-p
sama szukam czegoś całkiem pomiędzy ;-) żbey być na czasie.. ale nie te wstęgi

my mamy choinkę ze staroświeckimi łańcuchami ;-) ładne niebieskie światełka i czerwone bombki :-)

a w kuchni pachnie makowcem , serniczkiem i pierniczkiem :-)
ale będzie wyżerka... a jutro pieczemy resztę: miesa itp...-)

Ostatnia edycja:
reklama
Snoopy Tobie wolno Ty w ciąży:p

MeKlaudia
mam nadzieje że wszystkie problemy miną widzę że na prawdę męża kochasz bo jak miał być rozwód teraz myślicie o dziecku to na pewno się ułoży:) I nie patrzcie na innych tylko róbcie jak czujecie jeśli jesteście pewni że podołacie to śmiało:)

Kamcia
to rzeczywiście kiepsko z tym kolanem, jeśli ma to zahamować postęp choroby to bierz jak najszybciej te leki Emma już ma 7 miesięcy więc już Twoje mleczko nie jest jej tak niezbędne mam nadzieje że poradzicie sobie z szybkim bezstresowym odstawianiem:) Wrzuć foty dziewczyn:) Świetny avataerek:)

Wampi to do ostatniego dnia zakupy??

Młoda śpi przyjechał jeden brat Czarka z żoną niedługo drugi dojedzie więc dom się zapełnia i przestaje być taki czysty jak był buhahahah ale i tak przelecę w sobotę wszystko tak lajtowo na szczęści brata Czarka jest kucharzem to obleci mnie większość gotowania, teściowa pewnie jutro i w sobotę z zakładu nie wyjdzie więc święta święta...

Do góry