reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja to ja jak powiedziałam tak zrobiłam:-D kupiłam mała lodówkę 48l za 299zl na alegro mam nadzieję że kurier da radę w piątek ja przywieźć:-D Wiecie co? ja muszę i chyba się farbnę... bo znowu mam siwe odrosty...:zawstydzona/y: M powiedział że to dziwne że w tym wieku ale co ja poradzę....
Okna pomytę pokoje wystrzatane została mi łazienka i wszystko:-D

reklama
teraz to ja chyba siostrę poproszę żeby mi tylko odrosty zrobiła, bo mam od rudego do czarnego pasemka ale wygląda bardzo naturalnie i każdemu się podoba aż szkoda mi ten mój misz masz niszczyć:-D pewnie jasny blond bo będzie naturalniej a M na naturalność przystaje, powiedział że jak znowu się zrobię na rudo to nie wie czy ze mna wytrzyma ale coś jest nie halo bo poznaliśmy się jak miałam pomarańczowe:-D:szok:

Mniej więcej taki kolor:-D
oran.jpg I nie protestował:-D

Witam,
Jestem na chwile ale glowa mi peka tabletka nie pomogla:wściekła/y:poszlam spac o 1 maly wtedy zjadl i wstal chwile po 4 za kazdym razem wypil 210 ml mleka ale za drugim razem nie zasnal, przewracal sie i turlal o 5.30 a wstal o 7, myslalam ze padne ze zmeczenia ale Ł sie nim zajal a ja pospalam do 10.30
rofl.gif

Dzis maruda na calego oszlaec mozna
Snoopy ja mialam taki kolo gdy szlam na studia a teraz o pol roku nie maluje, ostanio malowalam przed porodem zeby jakos wygladac;-)
Wampi nie jestes sama ja tez nie chce domu, w bloku mi sie podoba;-)wychowalam sie w duzym domu i nie widze w tym nic fajnego;-)
Liza widzialam zdj, fajnie wygladasz;-)a mialam kiedys taki kolor, wrzuce fotke na gr ale to jeszcze z poczatku liceum

SNOOPY przepraszam ale się uchachałam, kto Ci naopowiadał takich głupot, że dziecko rude będzie??? Ja sama w obu ciążach farbowałam włosy co miesiąc a raz nawet dekoloryzację robiłam. W dzisiejszych czasach farby są naprawdę bezpieczne, nawet te ze sklepów. Wiem co mówię bo jestem fryzjerką.

witajcie dziewczynki :*
jak już pisałam kilka dni temu , wróciliśmy z pl... i jakoś starałam się wszytsko ogarnąć.
mieliśmy dużo do załatwiania.. i wogóle dużo do biegania.. porobiły nam się jakieś rachunki za które musiałam się dopraszać zwrotów kasy bo z konta pobrali np 2 razy za tego samego neta, albo nie wypłacili nam rodzinnego :eek: i znów wydzwanianie..
mieliśmy tez problem z piecem i chyba z 5 razy byli nam go naprawiac.. aż w końcu działa :-) na szczęscie bo tak grzaliśmy elektrycznymi grzejnikami.. a wiecie ile to prądu czerpie...

poza tym też zakupy , sprzatanie , choinka.. wszytsko zabiera czas..
zaczęłam na raty nadrabiać forum i wkońcu dotarłam do was :-)
poczytałam wstecz, nie ukrywam ze nie dotrwałam do końca .. ale tyle ile byłam w stanie tyle nadrobiłam :-)

i postaram sxię być na bieżąco , choć przy świętach to nigdy nie wiadomo..
jutro mam gości , na wigilię ogości na 2 dni.. a późńej.. nie wiadomo.. a w piątek przygotowania do kolacji...:-)
także bieganie pełną parą..

na dodatek jestem rozdrazniona bardzo bo odstawiam małą od piersi.. i czasme mnie bolą , urażają.. no ale niestety musze :-(

reklama
Hej ale tu pustki wczoraj były.....
Kamcia współczuje problemów, oby teraz już wszystko było w porządku :)

Ja wczoraj poszłam z dziecmi na spacer, Seba zabral swoje sanki a R po chwili do nas dołączył, bo po małej stłuczce musiał koło zmienić w samochodzie. Ulepiliśmy bałwana i dzieci były w siódmym niebie :D:D
Kuba po tym spacerku godzinnym spał mi całą noc :D nareszcie :):):):)

Do góry