reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi trzymam kciuki za wizyte &&&&&

ja dziś z łózka sie zwlec nie mogłam.... znów pół nocy zarwanej miałam i jestem totalnie nie do życia.. tyle dobrze że mam niskie ciśnienie to mogę sie "normalnej" kawy napić. Obudzi mnie przynajmniej :)
Snoopy :szok: co za ludzie :no:
Kasiek śliczna córa :) ja bym chciała mieć takie widoki z okna :):)
Vegas dzieciaki mam zdrowe, mnie coś trzyma to paskudztwo i nie chce puścić a tu sie trzeba powoli za gotowanie brać. A jak tam u Ciebie???
Gosiu ja już mam male odrosty i zastanawiam sie jaki kolor sobie zrobić..... teraz mam burgund który mi sie zmył hehe zastanawiam sie może nad wiśnią ... sama niewiem hehe

reklama
Witam z rana

A u nas sniegu nie ma tylko mróż

Kurcze Zuzię jeszcze bardziej wzięło, ma zielony katar i straszny kaszel. Ale mam nadzieje ze sama ją wykuruje tak jak zawsze. Tylko ze do sklepu po zakupy nie mam jak iść a chciałam dzisiaj bigos zacząć robić.

A i pierniczki mój M mi wszystkie zjadł , powiedział ze były takie dobre ze nie mogł sie powstrzymac:angry: noz i nie mam zadnych

Umi trzymamy kciuki , bedzie dobrze

Kasiek alez masz talent fryzjerki:)

Patrycja zdrówka , dobrze ze chlopcy zdrowi

Snopy niezła masz bratową , az sie nóz w kieszeni......

Hejka

Umi kciuki zacisniete, czekamy na wiesci... :*
snoopy :szok: brak slow, co za ludzie... :no: ehhh
kasiek sliczna niunia;-) choinka bedzie jednak od kolezanki :-) ufff ;) jutro :tak:

Pierogów jedna ture zrobilam, dzis ma byc druga ale mam lenia! totalnego! musze cuchy poukladac... ;/ ehhh

Liza ja mam ten sam problem z ciuchami no ale trzeba sie dzis za to wziąć bo czasu coraz mniej.....
Wampi cześć :-D:-D

Kawa pomogła :) czuje że nabieram sil na wszystko, naczynia już zmyłam zaraz sie biore za te ciuchy i nastawie jeszcze kolory żeby kosz na pranie miec możliwie pusty. :)

u mnie sypnął snieg :D:D:D:D:D:D
Seba już chce iść na sanki hehehehe

Ostatnia edycja:
Hej kobietki:-D
Ja też dziś zjadłam z mała płatki zrobiłam sobie "kawę" z mlekiem i wstawiłam pranie, czas brać się za ciuchy, bo też mam górę do złożenia:-D Kosz będzie pusty jak jeszcze ręczniki wstawię;-) jeszcze te przeklęte płytki w łazience... kurczę nie lubię ich zmywać:-D Magda mi zawsze pomagała ale jak poszła na studia cały dom został na mojej głowie... No cóż a i wymarzony projekt domu znalazłam wczoraj w muratorze, z dużym tarasem, mama się ze mnie śmiała ale też jej się spodobał jak jej pokazałam:-D 134m użytkowe i super duże poddasze z 4 sypialniami, w sam raz dla naszej rodzinki;-)

Umi trzymam kciuki i ja;*

Co do kolorów farb na włosach ja od pomarańczy do czarnego miałam już chyba wszystkie możliwe jakie są dostępne w sklepach:-D i najbardziej naturalny był chyba jasny blond a najfajniejszy pomarańcz:-D jak ktoś ma mnie na FB to widział:-D teraz się nie farbuję bo o dzidzię się boję ale jak urodzę znowu zacznę zabawę w kolory:-D

wampi :-)

patrycja nie badz taka daj sniegu troche ;P u mnie ciagle mróz trzyma! :no: Miki spi,obiad naszykowałam i odpoczywam (ciuchy w pokoju chlopaków to nie poskladam, a nastene pranie juz sie suszy... :dry: ehhhh

Snoopy ja też miałam wszystkie poza blondami ( raz czy dwa miałam tylko pasemka)
Teraz mam wenę na czerwienie :):)
Liza nie dam :-p:-D tak dlugo na niego czekałam że nie dam nikomu ani płatka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co do widoków za oknem:-D
Zdjęcie0255.jpg niby tylko 3 cm ale Alicja już zadowolona że śnieg na święta będzie, no i mam problem... bo ona chcę gumaki zimowe.... i mam je kupić w sklepie z zimowymi gumakami...:-D

Dziewczyny dzięki ale to nie ja takie warkoczki robię tylko siostra C:)

Ja dziś skończę górę i schodzę na dół:) Domka pojechała z tatą i wujkiem na miasto

Liza
cieszę się że choinka będzie:)

Snoopy mi tez się marzy własny domek z dużym tarasem i poddaszem:)

A to u mnie za dnia:D:D Zaraz sanki ściągam z poddasza:)

1.jpg2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Pati nic mi nie mów o farbowaniu, kupilam wczoraj farbe leśna jagoda i se wczoraj farbnelam wlosy.... :happy::happy::happy::-D niewiem czy smiac sie czy plakac :-D jakos takie fioletowe mi wyszlo, w sumie to taki kolor... :-D chyba pozostaje zakryc to czarną farbą albo ciemnym brązem, niewiem sama :D hehehehe ;P narazie nic nie ruszam :D pierwszy raz farbowalam od 2 lat :-D tak to tez juz mialam belejage, prawie bląd, ciemne, brazowe, i wczoraj zaszalałam nie ma co :laugh2:

Dziewczyny ale u was śniegu! kasiek Twoje zdjecia super! też chceee... :(((

Słonce u mnie wychodzi... :dry:

Do góry